Account Executive Job Description

Konto ledere er fagfolk som er ansvarlig for å ta vare på forretningsforhold mellom kunder og bedrifter de er ansatt i. Deres tjenester er benyttet av mange bransjer, men er mest brukt av reklame, PR, markedsføring og salg av selskaper. Derfor skiller jobben profilen i henhold til de krav som den primære arbeidsgiver. Normalt rapporterer en konto executive til kontofører eller ledelsen av teamet.

Stillingsinstruks

Som nevnt, konto ledere jobber i reklame, markedsføring og PR. Gitt nedenfor er en kort oversikt over jobben beskrivelser av hver. Det må holdes i bakhodet at avhengig av organisasjonen du jobber i, kan ansvaret variere. Basistollen består av følgende.

Annonsering Account Executive

En reklame kontofullmektig er generelt ansatt i et reklamebyrå. Mens han jobbet i et reklamebyrå, og serverer kontofullmektig som et bindeledd mellom arbeidsgiver og sine kunder. Den Account Executive (AE) er overlevert ansvaret for å føre tilsyn administrative og reklamekampanje prosjekter. Han koordinerer arbeidet i team, slik som å sørge for at alle reklame kontrakter og leveranser er oppfylt i tide. Han holder et øye med effektiviteten og potensialet i reklamekampanjer.

Markedsføring Account Executive

En markedsføring kontofullmektig er et salg profesjonell som er ansvarlig for å bygge, vedlikeholde og beholde bedriftens relasjoner med foretak som kan vise seg lønnsomt for hans selskap. Sammen med å bygge et godt forhold til potensielle kunder, tar han også de nødvendige skritt som ville overtale bedrifter til å komme inn i en kontrakt med selskapet, noe som i sin tur bidrar til å øke salg og inntekter. En markedsføring kontofullmektig spiller en svært viktig rolle i utviklingen av produkter og tjenester som kan være konkurransedyktig i markedet. Han hjelper også ledelsen å gjennomføre markedsføring strategier og kampanjer.

Public Relations Account Executive

Hovedansvaret for en PR kontofullmektig er å få vesentlig offentlig eksponering av klienten eller et produkt. Hans hovedmål er å sette en positiv profil og omdømme av klienten i hodet av folk som kan gjøres om til kunder. Og dette vil sikkert være gunstig i å øke omsetningen. Han må fungere som en megler mellom massemedia og PR-avdelingen av klienten via e-post og telefon. For produktmarkedsføring, bærer han ut pressemeldinger via ulike kanaler av media.

Lønn Range

Account Executive Lønn Graph

20.
årene

$ 75.000 – $ 85.000

5-9
årene

$ 45.000 – $ 65.000

1.4
årene
$ 40.000 – $ 50.000

Median årslønn på uerfarne konto ledere varierer fra $ 35,000 til $ 45.000. Hvis du har erfaring med ett til fire år, kan du kreve en årlig lønn på rundt $ 40,000 til $ 50,000. Lønnen øker som per nivået av erfaring og kompetanse. Så, hvis du har en betydelig fem på ni års erfaring, er du kvalifisert for en årlig lønn på ca $ 45 000 til $ 65.000. For konto ledere som har en betydelig over 20 års erfaring, kan de selv tjene mer enn $ 85.000 per år. God og konsistent ytelse som en konto executive kan føre til et innlegg av en kontoer manager.

Som du kan se, består jobben beskrivelse av dette innlegget i hovedsak av oppgaver som er relatert til markedsføring og salg. De som ønsker å bli en konto executive trenger gode overbevisende ferdigheter, markedsføring teknikker og kommunikasjonsevner. Gode ​​organisatoriske og tid ledelse er også nødvendig for effektivt å arbeide i team. Det er mange andre ferdigheter og evner som trengs for å jobbe som Account Executive i noen av selskapets industri.

Lab Technician Job Description
Bilselger Lønn
Krav til online undervisning Jobs
Klinisk farmasøyt Lønn
Farmasøyt Job Description
Medisinsk resepsjonist Job Description
Chief Operating Officer Job Description
Entomolog Lønn, I lekmann vilkår, er entomologi studiet av insekter og det er over en million arter av insekter på denne planeten. Lønnen i henhold til nasjonal statistikk er rundt USD 55 000 årlig mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold, samt observerer dem i deres naturlige habitat når du er på feltarbeid. Under entomologi paraplyen er det forskjellige temaer som biomekanikk, landbruk, ernæring, rettsmedisin, osv. Studiet av insekter har vært avgjørende i utviklingsland roboter som insekter bevegelsen har blitt duplisert av robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en viktig rolle når det gjelder å landbruket som noen insekter er ansvarlig for pollinering og noen for ødeleggelse av avlinger. Forensic entomolog studere et åsted og prøve å finne en tidsplan for arrangementet. På grunn av alle disse forskjellige arbeidsområder lønnen til en entomolog svinger i henhold til jobben profilen.
Førskolelærer intervjuspørsmål
Farmasøyt Lønn
Bransjer som leier

Leave a Reply