Application Developer Job Description

Har du noen gang lurt på om inngåelse av PC-spill du spiller på datamaskinene og PlayStation konsoller? Disse spillene og resten av programvare er vanligvis laget av informasjonsteknologi (IT) teknikere kjent som programutviklere. Sin stillingsbeskrivelse omfatter ulike oppgaver som å skrive spesifikasjonene i programmene og bruke programmeringsspråk programmeringsspråk og utviklingsverktøy for å designe, bygge, teste, implementere og støtte applikasjoner. En programutvikler samarbeider tett med andre programvare fagfolk som systemet analytikere og ingeniører.

Job Description of Application Developers

Mobile Application Developer
Som navnet antyder, er en mobil applikasjon utvikler en ekspert i å utvikle programvare og program som er kompatible skal brukes på en mobiltelefon. Han må være godt bevandret med mye av kunnskapen om mobilteknologi og programvareplattformer som brukes for å arbeide med slike teknologier. Vanlige arbeidsområder omfatter arbeider på søknader om GPS kartlegging, Windows Mobile, Android OS, iPhone OS, og andre lignende tekniske.

Java Application Developer
Java er et mye brukt datamaskin programmering språk over hele verden. Det spiller en svært viktig rolle i å gjøre noen typer applikasjoner, programvare eller spill. Java fagfolk må være flinke i teknologiene av dette språket, slik som Core Java, J2EE, JSP, Servlets, Java debugging, JDBC, XML, HTML, XSLT, JavaScript, SQL og mange flere. Sammen med alle disse teknologiene, de også bruke andre språk og verktøy for koding, kompilering, og gjennomføring applikasjoner.

Web Application Developer
Vanligvis er en web-applikasjoner utvikler ansvarlig for å håndtere funksjonen av anvendelsen av hans kundens nettsted. Han er pålagt å utvikle nye applikasjoner på nettet i forretningsøyemed. Han gjengir også støtte til fagfolk som normalt bruker de nye applikasjoner og web-portaler. Han må bli dyktigere i web-teknologi som Java,. NET, ASP.NET, XML, HTML, XSLT, PHP, content management verktøy, etc.

Oracle Application Developer
Oracle Application Developer er ansvarlig for håndtering av alle aspekter av Oracle Applications som er en Enterprise Resource Planning (ERP) programvare. Han har til å håndtere problemer knyttet til alle modulene som Finans, EBS, AP, AR, CE, osv. Som alle modulene i ERP, kan han jobber på er forskjellig fra klient til klient. Sammen med å være godt bevandret i Oracle Applications, han må også være dyktige i teknologier som PL / SQL, SQL, SQL * Plus, padde, Oracle Discover, og mange andre.

Database Application Developer
En database programutvikleren blir overlevert ansvaret for arbeidet med programmer som vil fungere i sync med databasene. Han må sørge for at databasen fungerer fint og gir nødvendig informasjon. Han kan også ha å designe databasen og arbeidet med å eliminere feilene for at databasen kan brukes problemfritt. Han må bruke databaseverktøy og applikasjoner for å utføre sitt arbeid.

Senior Application Developer
Ledningen programutvikleren stillingsbeskrivelse består av å håndtere alle utviklingsmessige aspekter av et prosjekt. En senior program utvikleren er ment å fungere som en mentor og veilede sine underordnede i å utføre programmet utviklingsstadier. Han er ventet å ha lederegenskaper samt tekniske ferdigheter i hans område av ekspertise.

Hvis du ønsker å bli en programutvikler, du trenger å vite hvordan å kode ved hjelp av ulike språk og har også en bred forståelse av verktøy, Internett, database, webservere, ERP, modeller i programvareutvikling, og andre relaterte tekniske funksjonalitet.

Ulike yrker i det medisinske feltet
Medisinske Jobber i etterspørselen
Hvordan bli en Home inspektør
Hvordan bli en Diplomat
Sykehusledelsen Jobs
Elementary School Teacher Lønn
Profesjonell arrangør Lønn
Ornitolog Lønn
Paleontolog Lønn
Bestemme på en karriere
Hva er de mest spennende jobbene i verden

Leave a Reply