Arbeidsløse hevder ned, men tall kan være skjevt

Antallet amerikanere som søkte om jobless hjelp droppet forrige uke, noe som gir noen som er avhengige av slik statistikk et glimt av håp om hva som skjer i arbeidsmarkedet. Antall skader for statlige arbeidsledighetstrygd falt med 27 000 til en sesongjustert 365000, i henhold til Department of Labor Bureau of Labor Statistics (BLS). Hva bør bemerkes imidlertid at sesongjustering, i og for seg selv, kan noen ganger være unøyaktig, og denne unøyaktighet multipliseres når varmt vær skjer i løpet av vinteren, slik det skjedde i 2012.

Også verdt å merke seg er at arbeidsledigheten tallene er sluppet og deretter revidert om en uke senere – overskriften tall som slippes er på forsiden av virksomheten seksjoner, mens revisjonene er tilsvarende 25.-side retractions, slik at ikke mye oppmerksomhet er hensyn til det faktum at ting er like guffen som de er.

Legg til dette det faktum at de uavhengige sysselsetting antall ADP, et privat selskap, indikerte at april så færrest arbeidsplasser skapt i 7 måneder, og du har en bit av en blandet melding, i beste fall. Siden ADP ikke dra nytte av fudged sysselsetting tall (som politikere fordel når BLS mis-rapporter og massasjer sine tall), må man generelt vurdere ADP tallene til å være mer nøyaktig. Slik er livet i verden av økonomiske indikatorer – de kontrollert av regjeringen kan vanligvis ikke klarert. Det samme er selvfølgelig gjelder inflasjon tall lagt frem av Fed, men det er en historie for en annen dag.

Høyt betalende Entry Level Jobs
Bosted intervjuspørsmål
Dommer Lønn
Karriereplanlegging Informasjon
Sertifisert Notarius Signering Agent
Rådgiver Lønn
Mest stabile arbeidsplasser i Amerika
Entry-level høyt betalende jobber
Top Ten Karriere for the Future
Hvordan finne en jobb
Art Karriere List

Leave a Reply