Best betalende karrierer for menn

Hvis du noensinne har studert forskere knyttet til arbeidsmarkedet, nesten alle av dem har lignende spådommer å gjøre med hensyn til de beste betalende karrierer for menn og kvinner i fremtiden. Ifølge dem, vil de fleste av karrieremuligheter bli generert i fem sektorer av økonomien, nemlig helse, informasjonsteknologi, utdanning, næringsliv og finans og media. Så hvis jobbsikkerhet er dine kriterier for valg, se etter jobber i disse sektorene. Markedet forsker også påpeke at de fleste av jobbene i disse sektorene vil være høy å betale for. Men når det kommer til toppen karrierer, lønn-klok, disse sektorene er ikke de eneste som gjør sin karriere i. Det er mange høyest betalte jobber i andre sektorer også. Scroll ned for en fullstendig liste over de beste betalte jobber for menn i Amerika i dag.

Leger og kirurger
Statsvitere
Datateknikk og informasjonsvitenskap Systems Manager
Psykiater
Flygeledere
Farmasøyter
Naturfaglige Managers
Fotpleie
Engineering Managers
Petroleum Engineers
Tannleger
Astronomer
Chief Executive Officers
Markedssjefer
Dommere
Advokater
Piloter

For å få en bedre forståelse av disse yrkene, har tre av dem blitt forklart i detalj nedenfor, inkludert utdanning som kreves for å gå inn disse yrkene samt stillingsbeskrivelse for hver av disse.

Leger og kirurger
Med en lønn som kan krysse $ 200, 000 per år, avhengig av yrkeserfaring, kirurger øverst på listen over de beste betalende karrierer. For å komme inn i dette yrket, trenger en person å ha fullført sin bachelorgrad i vitenskap, etterfulgt av en fire-års medisinsk skolen og rundt 07:57 års internship eller bosted på et sykehus. Den viktigste jobben av disse profesjonelle er å undersøke pasienter, diagnostisere sine sykdommer og foreskrive behandling for det samme.

Marketing Manager
I dag, når mørket skapt av den økonomiske resesjonen er dispelling sakte og langsomt, har virksomhetene kommer i en utvidelse modus. Bedrifter ser etter måter og ansette fagfolk som kan øke deres salg og fortjeneste. Dette har forbedret etterspørsel etter markedssjefer, spioneringen å være en av de beste karrierer for fremtiden.

For å komme inn i denne karrieren, trenger en person en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, markedsføring eller andre relaterte felt. Mastergrad i Business Administration er å foretrekke, men ikke nødvendig. En markedssjef med et arbeid opplevelse av mer enn seks år kan forvente å tjene rundt $ 100.000 per år. En markedssjef jobb innebærer produktutvikling, markedsundersøkelser, utarbeide prisstrategier, øker et produkt markedsandel, holde kundens fornøyde, blant mange andre.

Chief Executive Officers
Selv om svært få mennesker er i stand til å oppnå denne posisjonen, men det er en av de gode betalende karrierer for menn, med lønn så høyt som ca $ 150.000 og oppover. For å bli en administrerende direktør i et selskap, er en bachelor-grad i business eller markedsføring kreves. En mastergrad i Business Administration er ønskelig, men det er ikke en forutsetning. En leder er den øverste posisjonen i enhver bedrift og utfører en rekke jobber, avhengig av bransjen og selskapet han leder. Devising forretningsstrategier og selskapets retningslinjer, styrer og koordinerer driften av en bedrift og med utsikt over den øvre ledelsen noen av de viktigste funksjonene i en administrerende direktør.

Selv disse yrkene er fra ulike bransjer, er ennå en ting felles for dem alle. For det første må en person års utdanning for å legge inn disse feltene. Dernest er økningen i lønn nesten alltid proporsjonal med antall år med yrkeserfaring. Så, hvis du er forberedt på å sette i tid og krefter, at du bør tenke på å gjøre en karriere i noen av disse feltene.

Karriere Valg i Pharmacy
Oral kirurg Lønn
Aktuar begynnerlønn
Endodontist Lønn Range
High School Teacher Lønn
Hvordan bli en spion
Telefon intervju tips
Grunn til å forlate Nåværende jobb
Kurator Job Description
Medisinske jobber uten en grad
Stadier av karrieren Development

Leave a Reply