Beste Entry-level Government Jobs

Gjennom årene har antall kandidater inn statlige arbeidsplasser økt i stor grad. Det er mange grunner til det samme og forstå disse grunnene er viktig for alle arbeidssøkere. Punktene av skillet mellom offentlig og privat sektor jobber bør være klar, og dermed før vi går videre til de beste entry-level statlige arbeidsplasser, la oss først diskutere denne sammenligningen nedenfor.

Offentlige sektor jobber vs privat sektor jobber

Debatten om hvorvidt man bør akseptere en regjering jobb eller privat sektor jobb er en svært gammel en. Hvis du konsultere noen karriere planlegger eller rådgiver på dette, så vil du finne at de vil legge mer preferanse på det grunnleggende og forretningsmodell av selskapet og sjansene for avansement i form av kampanjer og lønn turer og ikke tenker på linjene av regjering jobb eller privat jobb. Dette kan trolig være den beste tilnærmingen. En bør finne ut om han / hun skal oppnå sine karrieremål ved å være med en bestemt organisasjon. Mange tror at det er mer stabilitet jobb og inntekt i statlig sektor enn i privat sektor. Dette ble avslørt i hovedsak under den økonomiske krisen når tusenvis av mennesker i privat sektor mistet jobbene sine på grunn av en mislykket økonomi. Statlig sektor antas å være isolert fra slike finanskrisen. Til slutt skal kandidaten ta avgjørelsen etter å ha vurdert alle disse faktorene selv.

Ideell Government Jobs

Fire Fighting Personell
Disse fagpersonene beskytte menneskers liv og eiendom ved å forebygge og slukke brann i tide. Jada, er jobben full av farer og farer, men for dem som er eventyrlystne og ønsker å hjelpe folk i vanskeligheter, ville det faktisk være en stor mulighet. En high school diplom og kurs i brannslukking kan bidra til å få de beste jobbene i feltet. Lønnen for en typisk brannmann kan være i størrelsesorden $ 21 til $ 24 per time avhengig av deres kompetanse sett, erfaring og sted for jobben.

Revisjon og regnskap Professionals
Revisjon og regnskap fagfolk er også nødvendig i store antall i statlig sektor. Regnskapsførere kan få jobb i de fleste offentlige sektorer som alle bedrifter trenger for å holde opp sine bokføringsutskrifter. Disse ekspertene er også pålagt å utarbeide økonomiske rapporter som ville være nyttig for folk å dømme de økonomiske resultatene av firmaet gjennom årene. En grad innen handel, regnskap eller økonomi ville hjelpe kandidatene få entry-level jobber. Regnskapsførere i offentlig sektor kan forvente lønn opp til $ 28 per time.

Ingeniører
Alle typer ingeniører som elektriske ingeniører, sivilingeniører, programvare ingeniører, telekommunikasjon ingeniører og mekaniske ingeniører er nødvendig i statlig sektor for å øke effektiviteten av enheter og selskaper. Entry-level kandidater kan få posisjoner som junior ingeniør eller assistent ingeniør. Kvalifikasjoner for disse jobbene på de fleste steder er bachelor-eller mastergrad i ingeniørfag fra en anerkjent universitet. Imidlertid har lønn blitt svært attraktivt gjennom årene for å holde god talent i statlig sektor. Ingeniører kan forvente å tjene over $ 50 per time hvis deres prestasjoner og ferdigheter er opp til merket.

Sikkerhetspersonell og politiet
Det er et velkjent faktum at regjeringen trenger sikkerhetsstyrker og politifolk regelmessig for å opprettholde lov og orden i en by eller stat. Sikkerhetsfolk kan bli deployert i en region av landet der det er noen form for ustabilitet eller spenning. De spiller en avgjørende rolle i å bringe tilbake fred i lokaliteten ved å ta strenge tiltak mot anti-sosiale elementer. For denne stillingen, må du være en kandidat fra en kjent skole har en konsekvent akademisk bakgrunn. Du må også fjerne fysisk form og andre inngangen tester som generell kunnskap, numerisk evne og logisk tenkning. En god personlig intervju etter disse stadiene kan lande deg en jobb som politimann. Lønningene for dem er rundt $ 25 per time.

Jobbene gitt ovenfor ville være vanskelig å få på grunn av det store antallet kandidater som søker om dem. Du kan stå ut med god akademisk bakgrunn og høy grad av profesjonalitet og dedikasjon. En regjering jobb kan hjelpe deg å leve et trygt og sikret liv uten spenninger og nyte en flott livsstil med ekstra fordeler som perks, bolig assistanse og forsikring. Så, gå videre og ta disse mulighetene. Lykke til!

Hjelpemiddelsentralen Jobs
Job Intervju: Dressing opp Vellykket
Online Jobs for tenåringer
Athletic Trainer Job Description
Personlig Banker Job Description
Topp Medisinsk Jobs
Programmerer Analytiker Lønn
Karrierer som gjør mest penger
Administrerende direktør Job Description
Medisinske jobber som involverer arbeider med barn
Online Writing Jobs

Leave a Reply