Beste Jobs for en karriere endring

Hvis du tenker på en karriere endring, bør du vite at du ikke er alene. Hvis resultatene av de nyeste undersøkelsene var å bli trodd, er flere amerikanere som vurderer å gjøre en karriere endring nå enn noen gang før. Det finnes en rekke grunner som har oppmuntret folk til å se på andre veier og drømmen om å bli ens egen sjef topper listen. Noen andre faktorer som har gjort folk tenker om en karriere endring er alder, stressnivå eller et ønske om å gjøre et levebrød ut av hobbyen din. Uansett årsak kan være, det finnes utallige veier der du kan starte din nye karriere. La oss ta en titt på de beste jobbene for en karriere endring.

Muligheter for en karriere endring

Før vi går videre og avsløre noen detaljer om de beste feltene for å starte din nye karriere i, vil vi gjerne fortelle deg at det er en betydelig forskjell mellom karriere endring og jobbskifte. Hvis du velger for et jobbskifte, kan du være bare endre din nåværende organisasjon til å bli en ny som gir deg relativt bedre ytelser. Den erfaring og kompetanse som du har utviklet over år vil være fortsatt nyttig for deg. I tilfelle en karriere endring, vil du bli kartlegging inn i en helt ny territorium, og du blir nødt til å gjøre læringen på nytt. Så, er det viktig at du gjør litt av tilbakeblikk om hva som egentlig du leter etter. Vi kan gi deg noen ideer om karriere endring i denne artikkelen, men du er i best posisjon til å bedømme hva som fungerer godt for deg. Før du starter reisen på den nye karrierevei, er det viktig å forstå om du vil være i stand til å gjøre rettferdighet til deg selv. Når du er sikker på dette, kan du ta neste skritt og ser etter muligheter i feltet.

Entreprenørskap
Bli en gründer er lett, å være en vellykket entreprenør er vanskelig. Hvis du har fått noen besparelser og ønsker å investere det å gi deg en stabil inntektskilde, starter en virksomhet av din egen er en av de beste alternativene. Bli en gründer betyr ikke nødvendigvis at du må ha en million dollar i banken din, men hva du bør egentlig har er en god forretningsidé. Det er mange bedrifter som ikke krever gobs av grønt å sette opp og avkastningen er god nok til å sikre at du lever et økonomisk stabil livsstil. Noen bedrifter som du kan tenke på å starte er –

regnskap
Datamaskin vedlikehold
Landskapsarbeid
Rengjøring
Event Management
Catering

Kreative Jobs
Hvis du alltid hatt en kreativ trang inni deg, men kunne ikke realisere drømmen på grunn av økonomiske eller andre begrensninger, kan være nå er på tide å ha en gå på det. Du må stole på deg selv og dine ferdigheter som mange mennesker vil godkjenne og sette deg av hvis du forteller dem at du trekker seg fra stillingen som salgssjef for å starte en ny karriere som forfatter. Men som de sier, ikke alle som vandrer er tapt, med besluttsomhet og utholdenhet kan du være vellykket. Noen av jobbene på dette feltet er –

Forfattere / tekstforfattere / Editors
Malere / Skulptører
Arkitekter

Hvis du er noen som har fått mye informasjon og ideer å dele, en karriere endring som lærer kan gi en ideell plattform for å ut-helle dine tanker. Hvis du har et iboende ønske om å lære folk (og har de nødvendige grader), kan du godt starte en coaching senter av din egen og formidle kunnskap til elevene. Hvis du er god til å motivere folk og på å hjelpe dem til å komme ut av nød, så kan du godt se på en karriere som rådgiver.

Som nevnt før, å gjøre en karriere endring handler ikke om å sove en natt som en kontoer utøvende og våkner opp neste morgen som en romanforfatter! Du bør nøye veie i alle alternativene før du tar en dukkert. Vi ønsker deg lykke til i din forsøke.

CIO Job Description
Hva skal jeg Major i
Kvalitetssikring Job Description
Medisinsk Karriere i etterspørselen
Hvordan forberede for en Customer Service jobbintervju
Karrieremål og målsettinger Eksempler
Hvordan å møte et intervju trygt
MBA Lønn
Hvordan å beskrive deg selv
Stabile Karriere i en dårlig økonomi
Kreativ skriving Jobs Online

Leave a Reply