Beste Karriere for the Future

Velge en passende karriere alternativet er av stor betydning for å sikre suksess i ens profesjonelle liv. Disse dager, er det økende muligheter i ulike sektorer og felt for unge nyutdannede og postgraduates. På grunn av fremveksten av nye karrierer som er så lovende som de konvensjonelle, bestemme hva de beste framtidige karrierer har blitt ganske utfordrende oppgave.

Imidlertid kan de beste karrierer for fremtiden identifiseres ved nøye å studere deres vekstpotensiale år etter år i forskjellige deler av verden. Å snakke med en rådgiver eller professor om feltet du er interessert i kan også hjelpe, så de kan gi deg et perspektiv på hvordan du bør planlegge din fremtid med hensyn til feltet. I andre tilfeller, hvis du vurderer en karriere skift, forstår at noen av de beste framtidige karrierer kommer til å trenge å gå tilbake til skolen, slik at du blir kvalifisert for dette feltet. Hvis du er ute etter noen generell informasjon om yrker som kommer til å boom i fremtiden, her er en liste over de mest etterspurt karrierer som kan gjøre deg økonomisk stabil.

Hva er de beste karrierer for fremtiden?

Det sier seg selv at når du tar opp en jobb, må du gi det din beste for å være god på det. Mens de påfølgende jobbene er de etterspurt, husk at du kan skape etterspørsel etter alt du gjør godt. Det kan være tusen leger, sykepleiere og personlige finansielle rådgivere, men det er som regel de som etablerer troverdighet for seg selv som gjør det stort. Ingen karrieren er helt lavkonjunktur-proof – hvis det ikke er lavkonjunktur, er det andre faktorer som kan påvirke stabiliteten av en jobb. Hva du trenger å gjøre er å sikre at det du tar opp, vie din tid til det med komplett lidenskap og interesse og gjøre det gjennom. Forstår også at mens disse jobbene kan betale godt, det er andre aspekter du må vurdere om dem, for eksempel selve innholdet i jobben, fleksibilitet av jobben, arbeidstid og din komfort faktor med det. Når det er sagt, er det et par jobber som ser ut til å ha en veldig lys fremtid, og her er en liste over noen som du kan vurdere.

Karriere i Informasjonsteknologi Sector
Karrierer i informasjonsteknologi sektor kan definitivt være den beste karrierer for morgendagen. Selv om denne sektoren ble rammet av den globale finanskrisen, har det klart å komme sterkere etter resesjonen, og dermed vise sin styrke. Videre, i en helt digitale tidsalder, er kravet for dem utdannet i de ulike områder av informasjonsteknologi definitivt forventet å vokse.

Programvare gigantene er forventet å legge gode resultater i form av salg, inntekter og resultat, og dermed vil ansette være omfattende i dette feltet. Med bedre økonomi, vil lønn ikke være en begrensende faktor for gode kandidater. Du kan få jobb som programvareutvikler, programmerer, programvare prosjektleder, IT-spesialist, eller en dokumentasjon spesialist i IT-sektoren. Jobber for programutviklere og datasystemer analytikere er også på vei oppover og har stort potensial i fremtiden.

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS), er en bachelor-grad sammen med en viss mengde erfaring sannsynlig å få deg en passende jobb med flere fordeler i dette feltet.

Karriere i helsesektoren
Helsesektoren er aldri sannsynlig å se en mangel på arbeidsplasser, og er bare kommer til å vokse i fremtiden. Jobber av tannleger, optikere, helsetjenester assistenter, hjem helse hjelpere, farmasøyter, og særlig sykepleiere er sannsynlig å vokse. Faktisk er etterspørselen etter gode sykepleiere i stor grad økende, og styrken av jobben din avhenger spesialiseringen. Den eneste bekymringen at folk flest har om helsesektoren er tiden det tar å fullføre den nødvendige utdannelse. Men hva bør også vurderes, er det faktum at når relevant utdanning er fullført, er din fremtid relativt sikker.

Et annet felt som er sannsynlig å se store fremskritt i fremtiden er at av tannpleiere. Dette er en jobb som ikke nødvendigvis krever mange år med skolegang, men det er skoler som tilbyr programmer i dental hygiene. Jobben til en tannpleier innebærer å bistå en tannlege i hennes / hans prosedyrer.

Til slutt vil jobber for leger og kirurger aldri gå ut av etterspørselen, fordi de prøver å tilfredsstille de grunnleggende behovene til den raskt voksende befolkningen. Dette området av helsevesenet forlanger flere års skolegang, men den endelige lønn og vekst i denne jobben er stor. De som er interessert i helse-og omsorgssektoren må få mest mulig ut av dagens boom som er forventet å vare i lang tid framover.

Karriere i finanssektoren
Karrierer i finanssektoren er også antatt å være stabile de med høy vekst. Denne sektoren vil se robust vekst i henhold til arbeidsmarkedets eksperter, og dermed skape mange attraktive jobbmuligheter. Kandidater kan få en sjanse til å jobbe med multi-nasjonale selskaper i dette feltet, og dermed oppnå nødvendig global eksponering.

I denne sektoren, er jobben til en personlig økonomisk rådgiver svært ettertraktede og forventes å være en blomstrende karriere. Finansielle rådgivere hjelpe folk planlegger sine sparing og investeringer, hjelpe dem med skatter, og generelt hjelpe dem med å administrere midlene. Hvert individ er i behov av en slik profesjonell, og før eller senere vil benytte tjenestene til en.

Jobber for ledelse analytikere og markedsundersøkelser analytikere er også sikker på å øke i nær fremtid. Dette er fagfolk som kan arbeide for et selskap eller som konsulenter for flere kunder. Outsourcing er et stort fenomen som er sannsynlig å dra de i dette feltet.

Bortsett fra de nevnte jobbene, gode arbeidsplasser for fremtiden i finanssektoren omfatter de av regnskapsførere, fondsforvaltere, forsikring ledere, aksjemeglere, revisorer, investment banking kollegaer, og investeringsrådgivere.

Karrierer i personlig helse og Fitness
Økningen i bevissthet om egen helse og fitness har vært bemerkelsesverdig i de siste årene. Til tross for personlige forsøk på å sette deres helse rett, det er mange mennesker som trenger råd fra eksperter om hvordan å opprettholde optimal helse. I dette området, treningsinstruktører, yoga instruktører, ernæringsfysiologer og dietitians, og andre helsearbeidere er sannsynlig å sikre gode arbeidsplasser i fremtiden. Husk at slike eksperter ikke bare nødvendig for å hjelpe folk ned i vekt. De kan være nødvendig for å hjelpe folk med andre helseproblemer og gi råd om deres kosthold, mosjon og livsstil slik at de kan være i stand til å lede komfortable, sunne liv.

Karrierer i utdanningssektoren
Selv om utdanningssektoren har blitt rammet av nedgangstider, er det fortsatt håp for fremtiden, og jobber for lærere er sannsynligvis bare øke. Logikken bak dette er det faktum at når folk mister eller avslutte jobbene, er de mest sannsynlig å gå tilbake til skolen, og for dette, er professorer i ulike nivåer av kompetanse som kreves. Videre er andre områder av utdanningssektoren som biblioteket vitenskap også nødvendig for å opprettholde arkiver og store mengder data i denne digitale alderen.

Uavhengig av utdanningssektoren, er biblioteket vitenskap et felt som vil vokse i riket av offentlig informasjon og offentlige arkivering. Den kontinuerlige digitalisering av informasjon krever dyktige fagfolk som er i stand til å organisere store mengder sensitive data. Utdanning i dette feltet er sikker på å gi godt betalte jobber i fremtiden.

Noen Mer Top Karriere for the Future

Bortsett fra listen ovenfor, er det noen andre felt som også er så lovende som de som er nevnt ovenfor. Gitt nedenfor er en liste over noen av dem.

Biomedisinsk Engineering
Robotikk
Civil Engineering
Arkitektur
Environmental Science
Kunst og Design: Interior Design, Fashion Design, tekstil Design, Grafisk design, webdesign, Fine Arts
Real Estate
Teknisk skriving
Ytelse Coaching (Filmer / Stage)
Data Forskning og analyse

Som nevnt tidligere, uavhengig av den aktuelle økonomiske situasjonen, er det jobber som er sikker på å gi deg fordeler hvis du er god på dem og behandle dem med lidenskap. Min professor i skolen en gang hadde sagt at det er alltid en god idé å velge en jobb som har mindre konkurranse, slik at du kan få monopol i feltet. Selvfølgelig, det er svært få slike jobber igjen som dette fordi verden er stadig å akseptere varierte yrkesvalg. Så bunnlinjen er, populært eller ikke, forutsigbar eller ikke, må du finne ut en måte å gjøre hva du vil gjøre, i en best mulig måte.

Reapplying for en jobb
Athletic Trainer
Grunnleggende intervjuteknikk
Mat kritiker Lønn
Application Manager Job Description
Gjennomsnittlig lønn for en farmasøyt
Medisinsk utstyr Reparasjon Opplæring
Topp betalende karrierer
Ulike yrker i det medisinske feltet
Behandlende lege Lønn
Karriere Rådgiver Job Description

Leave a Reply