Bli en Justice of the Peace

Vi har alle samlet her for å binde disse to i tråd hellig ekteskap, er ikke en veldig uvant setning og alle av oss er ganske mye kjent med det. Det er det som er mest sagt av en rettferdighet av fred i USA, mens forrettet i et bryllup. Det er en av de mest ærerike posisjoner, selv om ikke veldig kraftig. Likevel er det mer til stillingen som rettferdighet fred enn bare tjeneste under bryllup. I USA presiderer rettferdigheten av fred over en domstol i begrenset jurisdiksjon og legger smålig problemer som forseelse, trafikk brudd og det liker i enkelte stater.

Så her er mer om hvordan å bli en rettferdighet av fred og hva er variasjoner i posisjon i USA og andre land.

Hvordan bli en Justice of the Peace?

Bli en rettferdighet fred er ikke en dårlig prestasjon. Søknad om plassering av Justice of the Peace er en oppoverbakke rute. Men hvis du er bestemt nok, vel du kan sikkert være ett. Her er hvordan du kan være ett.

Først av alt, kan du ikke bare søke på stillingen tilfeldig. Derfor ville du trenger for å komme i kontakt med statssekretær kontor og be om krav og hele prosedyren.
De grunnleggende kravene er staten statsborgerskap, velgerregistrering og du må skrive en ed om ingen overbevisning mot en forbrytelse. For det, ville du må gå gjennom rutinen politiets registre sjekk og også betale et gebyr for den samlede kommisjon.
Hva du trenger å gjøre er å sende inn alle nødvendige dokumenter, avgifter og bevis til statssekretær kontor.
Hold fingrene krysset og støtt din tålmodighet, fordi det er en lang og svingete vei, og vente fremover. Du trenger å vente i minst 10 uker for søknaden skal bli behandlet, etter at alle bakgrunnen sjekker!
Hvis søknaden blir godkjent, sjekk ut og vente hvis guvernøren og utøvende råd utnevner deg. Hvis du er utnevnt, vil du bli bestilt i fem år.

Som nevnt tidligere, det er mer til plasseringen av rettferdighet fred enn bare tjeneste under bryllup. Derfor følger en kort oversikt over de plikter og betydningen av rettferdighet i fred.

Plikter Justice of Peace

I USA
I noen stater i USA, fungerer en Fredsdommer som dommer i retten med begrenset jurisdiksjon. I andre tilfeller fungerer han / hun også som en magistrat eller en kvasi juridisk offiser med noen vanlige eller lovverk magistratdistriktet krefter. Normalt, han / hun har ansvaret for rettssaker knyttet til småkriminalitet som trafikk brudd, registrering ordre, forseelse saker og så videre. I noen stater han / hun er oppnevnt og i noen er det en valgt stilling. Kontorene til rettferdighet fred i henhold til nasjonal katalog er lokalisert i Connecticut, Massachusetts, New Hampshire, Texas, Louisiana og Vermont. Kontoret er et folkevalgt i Texas, Louisiana, Oregon og Vermont. Bortsett fra dette, er kontoret til rettferdighet for fred i USA mest forbundet med å være bryllupet forrette. Bli en rettferdighet, gir en individuell mulighet til å være et vitne og deltaker i et bryllup seremoni. Dette er regnet som den mest utbredte plikt dette kontoret.

Andre land
I Storbritannia, spesielt i England og Wales, er oppsummering rettferdighet gjort av en forhørsrett omfatter en benk av tre dommere i fred eller øvrighetspersoner. Oppsummering rettferdighet refererer til forbrytelser som ikke står for en fengselsstraff på mer enn 6 måneder. Flytte til Asia, og orientere, i India, er dette kontoret en svært dekorative ett. Selv om det eksisterer, er det ikke en permanent en. I Australia, er det tilsynelatende mindre stiv i forhold til andre land. I Australia, er rettferdighet i fred en person som er i utgangspunktet en god menneske, å ha respekt i samfunnet. Slik person har fullmakt til å undertegne lovbestemte erklæringer og affidavits og å godkjenne og attestere kopier av originaldokumenter. I noen land må du også ha kvalifikasjoner som bekrefter deg som en advokat eller en advokat for å bli en rettferdighet fred.

Den parodien er, selv om dette er en fordel og en praktisk anvendelig kontor, i noen få land, er dette kontoret helt draconian og ekte dømmende makten er sjelden opptjent på kontoret. Det var alt. “Ciao!”

Job Intervju: Dressing opp Vellykket
Korte Karriere som betaler gode
Medisinsk Karriere Informasjon
Federal Air Marshal Lønn
Alternative karrierer for sykepleiere
Topp betalende karrierer
Paleontolog Lønn
Census Bureau Jobs
Fordeler med å være lærer
Saksbehandler Plikter og ansvar
Gjennomsnittlig MBA begynnerlønn

Leave a Reply