Census Bureau Jobs

Flere land i verden atferd folketellingen gang i hvert tiende år og USA er ett av dem. Tar en landsomfattende tellingen er ganske stor oppgave, som den amerikanske Census Bureau har til å ansette tusenvis av mennesker til faste og midlertidige stillinger. Ansettelse for midlertidige stillinger skjer vanligvis før den planlagte folketellingen. Ut av de forskjellige faste folketellingen jobber, de viktigste er jobben statistiker eller analytiker, matematisk statistiker, geograf, kartograf og informasjonsteknologi spesialist. Blant de midlertidige jobber, er de største ansette innsats utført for enumerators. Det er et felt jobb, hvor enumerators må besøke hvert hus i området tildelt dem og få boligtellingsskjemaet eller spørreskjema fylt opp. Andre midlertidige arbeidsplasser skapt under folketellingen perioden inkluderer mannskap ledere, kontor assistenter og veiledere. Karrieremuligheter i dette feltet er enorm og beskrivelsen nedenfor vil akkurat kjent med det samme.

Arbeide for Census Bureau

De jobbene som er mest kritiske for driften av Census Bureau er, jobbene til statistiker, geograf, kartograf, matematisk statistiker, informasjonsteknologi spesialist, veiledere, mannskap ledere, kontor ansatte og enumerators.

Statistiker
En statistiker av Census Bureau har som regel å arbeide med data i to hovedkategorier, kjent som demografi og økonomi eller samfunnsvitenskap. For å bli en statistiker, er en grad kreves i noen av følgende felt – økonomi, statistikk, markedsføring, økonomi, business management, sosiologi eller demografi.

Matematisk statistiker
Jobben til en matematisk statistiker er å utvikle nye statistiske metoder, tidsserier modell, demografiske prognoser og å designe undersøkelser for å måle inntekt, fattigdom, arbeidsledighet og diverse andre sider av økonomien. En kandidat for denne jobben er pålagt å ha en sterk bakgrunn i matematikk og statistikk.

Geograf
En geograf arbeider i Census Bureau har til å utvikle kompetanse i kartlegging eller kart design, som kan veilede enumerators å samle folketellingen informasjon. En geograf er også ansvarlig for å analysere data og planlegging og oppfølging feltet drift. En sterk bakgrunn i geografi og andre relaterte felt som kartografi er nødvendig for å få kvalifisert for denne jobben.

Kartograf
Jobben til en kartograf er å utvikle kompetanse i kartlegging og kart design, forberede spesialiserte kart, kartografiske filer og utvikle automatiserte kart produksjonssystemer. En grad i kartografi, sammen med en sterk bakgrunn i relaterte vitenskap er kvalifikasjoner som kreves for å søke på denne jobben.

Technology Specialist
En annen Census Bureau jobb er informasjonsteknologi spesialist, hvis viktigste oppgave er vedlikehold av maskinvare og programvare systemer, samt planlegging og koordinering av installasjon, drift, testing og feilsøking av det samme. Kvalifikasjoner som kreves for denne jobben er en grad i informatikk, informasjonsvitenskap eller informasjon systemadministrasjon med erfaring i informasjonsteknologi sektoren. Såvidt utvalget for midlertidige jobber som, enumerators, veiledere eller mannskap leder er bekymret, er dette gjort ved å gjennomføre tester.

Hvordan få en jobb i Census Bureau?

Du trenger for å oppfylle de ulike kriteriene. Kvalifikasjonene som kreves for å få fast jobb er allerede forklart. Det største antall jobbmuligheter antas å være enumerators. De enumerators er ansvarlig for å tellingen spørreskjema fylt opp av publikum og for å verifisere adresser av tellingen. For å søke på en folketelling jobb, først av alt du trenger å fylle opp et søknadsskjema, som kan lastes ned fra nettstedet til Census Bureau. Ellers kan du gå til ditt regionale Census Bureau kontor for å få informasjon om jobbmuligheter.

Søknader er vanligvis nødvendig skal leveres i person den dagen arbeidsforholdet test. Det første skrittet for å få en slik jobb er å fjerne testen som byrået utfører for valg. Testen er ikke så vanskelig, men litt vanskelig. Spørsmålene er flere valg og er utformet for å teste numeriske ferdigheter, samt ferdigheter på geistlige, beslutningstaking, kart lesing og forståelse. Å forberede seg til testen, kan du ta opp folketellingen teoriprøven, for å bli kjent med spørsmålet mønster.

Når du får Census Bureau jobb enumerators, være forberedt på å besøke hjemmene til lokaliteten eller området tildelt deg. Du må intervjue husholdningene i lokaliteten og fylle opp spørreskjemaet. Sjansene for å få en folketelling jobb avhenger av flere faktorer som, test score, språkferdigheter, tilgjengelighet av arbeidet i ditt område og også antall timer du er tilgjengelig for arbeid hver uke. Vanligvis lønnssatser er US $ 14 til US $ 20 for hver time.

Cowboy Jobs
Vertinne Job Description
Beste natt Jobs
Beste entry-level jobber
Neonatolog Lønn Range
Hvorfor velge Pharmacy som en karriere?
Sykehusledelsen Jobs
Lærer Job Description
Bank Teller Job Description
Mest ettertraktede Jobs
Ansvarsområdet til president i USA

Leave a Reply