Computer Karriere og Lønn

Listen over yrker i datamaskiner er ganske lang, så det er mange typer jobber er tilgjengelig i dette yrket. Bli en nettverksadministrator, programmerer, programvare tester, databaseadministrator, hardware ingeniør, datagrafikk designer, karrierer i Forsvaret, i rettssystemet er inkludert i datamaskinen karrierer. La oss diskutere disse datamaskinen karrierer, og lønn tegnet av disse fagpersonene.

Nettverksadministratorer
Riktig datanettverk er svært viktig i denne verden av avansert teknologi, for å koble små eller store organisasjoner og dele ressursene. Hvorvidt disse organisasjonene inngår i informasjonsteknologi (IT)-sektoren eller ikke, spiller ingen rolle i denne forbindelse. Karrieremuligheter som et nettverk kan gi deg oppleve i områder som ivaretakelse folk prøver å infiltrere seg i nettverket, og gir ressurser til tilkoblede datamaskiner i et nettverk, hindre tilgang til forbudte ressurser gjennom datamaskiner, og gir teknisk support, nettverkssikkerhet og ta vare på datasystemer. Disse aspektene av jobben gjør det svært lukrativ og høyt betalt. Den årlige median datanettverk lønn er USD 55 000 og man kan muligens tjene mye mer enn det, med noen kvalitet.

Programmerere
Dataprogrammerere arbeide for programvareselskaper innen programvareutvikling. Å vite programmeringsspråk som C, C + +, Java,. (Dot) Net, og kompetanse i web-applikasjoner, som er de raskest voksende konsepter, er et must for folk interessert i dataprogrammering karrierer. Du kan legge inn dette feltet med en bachelor-eller mastergrad i IT årlige median lønn i programmering er rundt USD 65.000.

Software testere
Software testere gjør oppgaven med å studere og analysere programvare utviklet av programvareutviklere, og oppdage feil og feil i funksjon deres. Omfanget for denne jobben av software testing er ganske bred – det har også programmer i utarbeidelsen av programvare for spill. Talentfulle software testere tjene en anstendig lønn pakke på USD 60.000 eller mer. Du kan godt etablere deg i dette feltet ved å gjøre et masterstudium fra en kjent universitet.

Database Administratorer
Databasen administratorer, som også er kjent som dataforskere, er vanligvis engasjert i oppgaver som hardware skapelse, forbereder roboter, designe nettverk for datakommunikasjon, opprettholde data kommunikasjonsnett, vedlikeholde nettsteder og lagring av organiserte data. En passende grad fra en god instituttet, vil hjelpe deg bag en lønnspakke mellom USD 50.000-USD 100.000.

Cyber ​​Law
Feltet av cyber lov vokser på et flott tempo og skaper mange jobbmuligheter for fortjenstfull kandidater. I dette kurset vil du studere det grunnleggende teknologi, digitale kontrakt lover, e-governance, Information Technology Act, cyber lover problemer, verden scene innen cyber lov og problemene for intellektuell eiendom i cyber lov. Det er mange datamaskinen fagfolk tjene USD 50.000-USD 80.000 i dette feltet.

Grafikk Designing
Grafisk design er en av de hotteste PC karrierer, som grafiske designere gjør en rekke jobber som webdesign, lage videospill, logo design for ulike selskaper, produkter og nettsider, og lage annonser ved hjelp av programvare som fotobutikk. Den multi-media designere jobber i områder som animasjon, TV ved å gi faglige råd om mange emner. De grafiske designere er kjent for å tjene en median lønn på USD 40.000, mens det er mange tjener mye mer enn dette beløpet.

I den militære
Personer som arbeider i datamaskiner avdelingen i Forsvaret krever fagfolk til å jobbe i et kontor og håndtere jobben ansvar som er mer eller mindre samme som nettverksadministratorer. Sine plikter skal feilsøke problemene oppstår i nettverkene, opprettholde nettverkene, beskytte nettverket mot virus, utforming programmene for bruk av militære, etc. Siden dette er en regjering jobb, vil du få alle disse fordelene, incentiver og perks som er nytes av andre statsansatte. Lønningene for offentlige arbeidsplasser er fastsatt av myndighetene. Du er nødt til å jobbe hardt på pedagogiske kvalifikasjoner, erfaring og spesielle ferdigheter for å få disse jobbene.

Criminal Justice
Dataetterforskning etterforskere som er mest Datateknikk nyutdannede, er kjent for å arbeide i feltet av datamaskiner i rettssystemet. Du kan få jobb i politiet, og kan tjene en lønn på rundt USD 100.000. Dette er en av de høyeste betalte jobber i datamaskinen feltet.

Informasjonen på datamaskinen karrierer og lønn i denne artikkelen vil hjelpe deg til å velge en passende en som per dine interesser og tilbøyeligheter. For å lykkes i disse yrkene, holde deg kontinuerlig oppdatert med den nyeste teknologien og praktisere dem å få perfeksjon er av største betydning.

Sykehusledelsen Jobs
Stress-free Jobs som betaler godt
Evnetester
Online Jobs for 13 åringer som betaler
Hvordan å miste en jobb på 10 dager
Rådgiver Krav
Personlighetstest for karrieren
Karrierer jobbe med dyr
Google Online Jobs-legitim eller svindel?
Karriere Test for ungdomsskole elever
Høy lønn Jobs

Leave a Reply