Doctor of Osteopathic Medicine

Den store amerikanske legen Andrew Taylor er pioneren av feltet av osteopati medisin. I USA, leger av osteopati medisin også øve osteopatisk manipulerende medisin. I noen europeiske land, er det mange leger som tar opp osteopati medisin når de er ferdig med sin medisinske høyskole utdanning. En annen ting å være oppmerksom på er at osteopatisk leger som har tatt opplæring fra noen andre land er ikke kvalifisert til å få en lisens for praksis i USA. Men Doctor of Osteopati (DO) fra USA har rett til å sette opp sin praksis i rundt førti fem land i verden.

Grad Detaljer

Legen av osteopati medisin er et høyere nivå kurs i USA som er tilbudt til kirurger og leger. Varigheten av dette kurset er fire år. Bortsett fra Doctor of Medicine (MD), er det kun legen osteopati medisin grad holdere lov til å praktisere som medisinske leger. Osteopatisk medisin utøvere, som ønsker å bli en spesialist, må gjennomgå en residency-program som kan være av en varighet på to til seks år. Man må bestå sertifiseringseksamener, utført av styret, til å bli en spesialist på dette feltet osteopati medisin. Legene osteopati medisin enten bruke Osteopathic manipulerende behandling (LAR) eller Osteopathic Manual Medicine (OMM) for behandling av sine pasienter.

Det er mange likheter mellom en lege og en lege av osteopati. Begge disse medisinske fagfolk, i de fleste tilfeller, er spesialister i psykiatri, familie praksis, pediatri eller kirurgi. De trenger begge å rydde brettet gjennomført undersøkelser for å få tak i lisenser. Hovedvekten av osteopati medisin er på den primære bilen av pasientene og deres holistisk helse ved å gi holistisk medisin. De fleste av de osteopati medisin leger tror at virkningen av tidligere sykdommer av pasienter og fysiske traumer oppleves av dem, blir sett på kroppen. De prøver å nøyaktig forstå anatomi av en pasient ved å bruke fornuft og høyt utviklet syn å se og oppfatte ting. En lege av osteopatisk medisin vil prøve og fokusere på behandling av pasientens kropp som en helhet heller enn å håndtere med bare noen få deler av kroppen. Disse legene har en veldig nyttig og praktisk erfaring med rundt fem hundre timer på å studere bevegelsesapparatet av menneskekroppen.

Varierte programmer

Osteopatisk medisinske programmer er mer eller mindre lik de av allopathic medisinske programmer. I osteopatisk programmer, er mer stress gitt på primærhelsetjenesten og ha en forebyggende tilnærming til helse. Svært talentfulle medisinske fagfolk har noen muligheter i fagmiljøene på dette området, men pasientbehandling er det viktigste aspektet ved dette feltet. Programmene som de påtar seg hjelpe legene vet betydningen av å leve en sunn livsstil. Ifølge en undersøkelse utført av den amerikanske Osteopathic Association, vil det være rundt 80.000 leger av osteopati som vil praktisere selvstendig i USA innen 2020.

Man kan søke om disse programmene gjennom American Association of Colleges of Osteopathic Medicine Application Service, (AACOMAS) som er en tjeneste for sentralisert skjema søknad. Du må også sende inn dine Medical College Admission Test (MCAT) resultater sammen med utskrifter til AACOMAS. Betale påmeldingsavgiften som vil være rundt US $ 50.

Lønnen for dette feltet viser en økende trend og eksperter er kjent for å tjene mer enn US $ 150.000 årlig. Hvis du har kapasitet, gjøre full innsats for å angi dette flotte yrke.

Elementary School Teacher Lønn
Medisinske Jobber i etterspørselen
Velge rett karriere
Kjemiker Lønn
Beste Karriere for the Future
Hvordan bli en datamaskin tekniker
Liste over Karriere i medisin
Beste IT Jobs for 2012
Online Writing Jobs
Typer medisinsk Jobs
Topp betalende karrierer

Leave a Reply