Dressing for et intervju

Det sies at en person er dømt etter klærne han har på seg. Passende klær for en bestemt setting vil få deg til å skille seg ut fra mengden. Riktig holdning, ferdigheter og erfaring er noen viktige kriterier for å oppnå suksess i enhver jobbintervju. Et annet viktig aspekt som må tas i betraktning er intervjuet antrekk. Når du går til et jobbintervju, er det første som intervjueren vil legge merke til om du (om du liker det eller ikke) antrekk. Kjolen din vil snakke volumer om din holdning og personlighet. Det er sagt at det første inntrykket av en person er viktig, spesielt i et intervju. Uansett hvor smart eller raskt du svarer på spørsmålene, hvis du ikke er kledd riktig for intervjuet, så kan du unnlater å gjøre inntrykk på dine fremtidige arbeidsgivere og alle dine anstrengelser vil gå forgjeves. Riktig kjole og holdning vil tjene deg drømmejobben.

Hvordan å kle for et intervju – Male

Før du går til intervju, må du ha riktig antrekk som passer deg ordentlig. Følg disse tipsene, og gjør deg klar til bag jobben du drømmer om.

Det viktigste å være oppmerksom på er at klærne passer deg ordentlig. Unngå løstsittende og bleknet klær når dressing for et intervju. Velg klær fra garderoben din i stedet for å låne fra en venn eller kjøpe dem i siste øyeblikk.
Skoene bør være komfortable og matche klærne dine. Hvis noen av disse er feilmontering vil du oppleve ubehag. Noe tegn til ubehag kan være lett synlige og kan skape et dårlig inntrykk på intervjueren.
Kle seg formelt for et intervju. Det lønner seg faktisk hvis du tar smerter å sjekke ut kleskode av selskapet hvor du går for et intervju.
Dress, fortrinnsvis i mørk grå, marineblå eller svart med en matchende skjorte (skarp hvit eller lys blå). Velg en nøktern farget matchende slips med diagonale linjer eller små mønstre på den. Unngå å bruke fargerike bånd og ville utskrifter som vil se ut som en komplett mismatch med dressen din. Sørg for at drakten passer deg ordentlig og er skarpt strykes.
Hvis du vet at selskapet ikke forventer at du skal bære drakter, og velg en godt presset slacks eller khakis med en ren button-down skjorte, og et belte. Beltet må matche fargen på skoene dine. Hvis du er iført en brun, marine eller svart antrekk da skoene dine må være svart. Eller hvis du er iført dempet pasteller eller middels tonet farger, opt for mørke brune skinnsko.
Barbere seg før et intervju. Ikke idretten et tredagers for et intervju. Du gjør ser ut som en hunk med ansiktshår, men ikke for et intervju. Skjegget vil gi deg en loslitt utseende og ikke klarer å skape et inntrykk på dine fremtidige arbeidsgivere.
Polere skoene på forrige natt før intervjuet. Slitemerker eller skitt kan avsløre en mangel på oppmerksomhet og omtanke for detaljer.
Bære et skinn dokumentmappe eller en vinyl-bundet porteføljen for din CV og andre nødvendige dokumenter. Dette vil legge et profesjonelt utseende utseendet ditt.
Ikke bruk sterke parfyme eller aftershave lotion på dagen av intervjuet. Du ønsker ikke intervjueren til å føle kvalm.
Og til slutt, før du drar til intervju, sjekk selv i speilet. Se at håret er gredd ordentlig og din kjole ikke har rynker eller flekker.

Hvordan å kle for et intervju – Kvinne

Det er nødvendig å skape et godt inntrykk på intervjuerne. Så for å gjøre det, må du være klar over de riktige måter å kle.

Husk at det er bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, så du må ta godt vare på dressing til et jobbintervju. Velg et tettsittende slacks og bluse hvis du går for et intervju i en uformell sted av virksomheten.
Hvis stedet forventer at du skal være i formals, deretter en fin vanlig dress med matchende skjorte vil være hensiktsmessig. Hold deg til mørk beige, marineblå eller svart farge. Deretter velger en bluse eller skjorte som vil utfylle din dress. Sørg for at den står i kontrast med drakten. Unngå blonder, ruffles eller noen form for dekorasjon som det vil gi en uformell outlook. Du kan også bruke et silkeskjerf til å fullføre den formelle utseende.
Den neste tingen du trenger å ta vare på er håret ditt. Tie håret i en bolle eller enkel kam det riktig. Din frisyre bør gå med kjolen din. En bun er alltid trygt som det gir en konservativ og formell tilnærming.
Bære lukket tå sko, loafers eller pumper. Hvis du er iført et skjørt, ikke glem nylon.
Unngå iført masse sminke, mørke leppestifter, smykker etc. Bruk lett blandet blush og foundation, med en farget matt leppestift og brun eller sort mascara.
Ikke bære øyenskygge, da det kan begynne powdering og skape inntrykk av mørke sirkler. Sørg for at neglene er klippet riktig og neglelakk er ikke chapped før du går til intervju.
Unngå iført tettsittende kjoler, mini skjørt, strapped sandaler, slurvet overaller osv. Også sjekke om antrekket har flekker, rifter eller bretter. Sørg for at dine nylons ikke har hull i dem.
Bære en anstendig portefølje eller dokumentmappe for dokumentene dine. Unngå disse overdimensjonerte håndvesker.

Det er viktig å gjøre et godt inntrykk på intervjueren, ved å presentere deg selv på en profesjonell og klar måte. Det er også viktig at du tar alle nødvendige omsorg, mens dressing for et intervju. Lykke til!

Internett Stillinger hjemmefra uten Investment
Liste over Karriere i biokjemi
Fordeler med å bli lærer
Reapplying for en jobb
Bounty Hunter Lønn
Resume Writing Tips for Banking Jobs
Karrierer for historie Majors
Medisinsk Karriere Informasjon
Sykehus Jobs – Typer av Jobs i sykehus
Genetiker Lønn
Investment Banker Lønn Range

Leave a Reply