Entomolog Lønn, I lekmann vilkår, er entomologi studiet av insekter og det er over en million arter av insekter på denne planeten. Lønnen i henhold til nasjonal statistikk er rundt USD 55 000 årlig mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold, samt observerer dem i deres naturlige habitat når du er på feltarbeid. Under entomologi paraplyen er det forskjellige temaer som biomekanikk, landbruk, ernæring, rettsmedisin, osv. Studiet av insekter har vært avgjørende i utviklingsland roboter som insekter bevegelsen har blitt duplisert av robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en viktig rolle når det gjelder å landbruket som noen insekter er ansvarlig for pollinering og noen for ødeleggelse av avlinger. Forensic entomolog studere et åsted og prøve å finne en tidsplan for arrangementet. På grunn av alle disse forskjellige arbeidsområder lønnen til en entomolog svinger i henhold til jobben profilen.

Pedagogiske kvalifikasjoner

Lønn for en entomolog avhenger i stor grad på det pedagogiske kvalifikasjoner, kandidater som har en bachelorgrad er sannsynlig å få mindre lønn enn sine kolleger med en mastergrad eller doktorgrad. Studenter med en high school diplom eller GED tilsvarende er kvalifisert til å melde deg på entomologi bachelorutdanningene. Mange skoler tilbyr også masterprogrammer og Ph D. nivå kurs i entomologi som gagner elevene når de er ute etter høy lønn jobber. Noen skoler tilbyr også online programmer i entomologi, men det er ikke online programmer for underkategorier som rettsmedisinske entomologi. Studenter som har en medfødt sans for insekter vil utmerke seg i dette yrket. Noen entomolog er også kjent for å kjøre sine egne vellykkede skadedyrbekjempelse bedrifter etter endt kurs arbeid.

Stillingsinstruks

Det er flere spesialisering etter entomologi derav stillingsbeskrivelse og lønn av en entomolog vil variere i henhold til arbeidet profilen. For en bedre forståelse en entomolog arbeider med sykdom kontroll vil studere rollen av insekter i sykdomsoverføring. I landbruket vil de jobbe på måter å begrense skadelige insekter fra å skade avlinger og identifisere insekter som hjelper pollinering. Rettsmedisinske entomolog studie åstedet og vil studere insekter som larver og fluer å bestemme tidspunktet for kriminalitet. De vil bli pålagt å besøke åstedet eller vil måtte analysere prøver i laboratoriet innstillinger. De oppgaver en entomolog er utbredt.

Lønn Range

Lønnen er relatert til feltet av spesialisering de velger for eksempel, kan rettsmedisinske lønn varierer mellom USD 29 000 til USD 49.000. Ifølge noen statistikk gjennomsnittlig lønn for rettsmedisinske entomolog per time er rundt 25 USD. Rettshåndhevelse krefter er de beste arbeidsgiverne når det kommer til rettsmedisinske entomologi. Den medisinske entomolog lønn kan variere mellom USD 60.000 til USD 65 000 og på entry-level kan det være så lavt som USD 25 000 årlig. Disse menneskene studere infeksjoner som insekter bærer og deres virkninger i forhold til menneskers liv.

Hvis du vurdere lønn områder for jobber som de fleste yrker, avhenger lønnen også på den geografiske plasseringen av jobben. I stater som New York, er den gjennomsnittlige lønn USD 36.000 og i delstaten California median lønn er USD 32 000 årlig. En entomolog ønsker å jobbe i Texas kan forvente å tjene rundt USD 30.000 årlig, og statistikken for delstaten Florida gir også figuren på USD 30.000.

Hvis du ser gjennomsnittlig lønn, vil du finne at det svinger i henhold til bransje og plasseringen av arbeidet. Analytikere regner med at jobben utsiktene for dette yrket i årene som kommer er bra med vekst å være mer enn gjennomsnittlig i forhold til andre yrker.

Intervju Oppfølging e
Strange Jobs
Hvordan du melde deg som frivillig på et sykehus
Grunnleggende intervjuteknikk
Stabile Karriere i en dårlig økonomi
Liste over Karriere i biokjemi
Detektiv Krav
Høy lønn Jobs
Neonatolog Lønn Range
Job Intervju Oppfølging e
Hvorfor er College Viktig

Leave a Reply