Farlige jobber som betaler godt

Det er ikke at de farligste jobbene er ikke i det hele tatt inntektsbringende. Det er noen karrieremuligheter som kan merket som farlige jobber som betaler godt nok for arbeideren å leve et respektabelt liv. Sammen med en akseptabel mengde per år lønn, er disse jobbene som betaler godt for det meste forbundet med uriktig og risikofylt arbeidsforhold.

Verdens farligste jobber som betaler godt

Krabbe Fiskere
Dette regnes som den farligste jobben i USA. Ifølge en undersøkelse utført av Bureau of Labor Statistics, var dødeligheten av personer som arbeider i denne jobben rundt 5500 i år 2007 alene. Krabbe fiskere må jobbe i iskaldt vann, vekk fra land, og i de mest vanskelige værsituasjoner. De normalt arbeider kontinuerlig for om lag 21 timer i døgnet, som kan forstås som svært kjedelig. Men faller per år lønn av krabbe fiskere sted rundt $ 60.000, som ikke er så ille.

Oil Rig Workers
Olje-og petroleumsindustrien er stadig blomstrende. Lønnen oljerigg arbeidere kan variere fra $ 60,000 til en betydelig $ 100.000. Du trenger imidlertid å merke seg at disse arbeiderne må jobbe for ca 12 timer i døgnet, og kan måtte bo i flere dager i midten av havet. De må møte uventede og tøff værforhold, og må også forholde seg til kompliserte maskiner i sjøen.

Elevator Mechanics
Dette er en jobb som krever mye fysisk arbeid. Elevator mekanikk må utføre reparasjon og vedlikehold oppgaver heiser og tilhørende utstyr i vanskelige arbeidssituasjoner. Under arbeidet har de en risiko for å få elektrisk støt, fall fra høyder, eller noe går galt med heisen ved reparasjon. Deres arbeid kan også utsette dem for støv og allergener, som fører til yrkesrisiko. Kommer til godtgjørelse side, heis mekanikk får en årlig lønn på ca $ 68.000.

Iron Workers
Jern arbeidstakere har en høy grad av gjennomsnittlig dødsfall per år. De må jobbe i ugunstig arbeids-og værforhold. Jobben innebærer å utføre oppgaver i høyden, noe som kan være svært farlig, selv om de har gode sikkerhets utstyr. Men ting kan gå galt til tider. Iron arbeidere kan tjene en god mengde av lønn som starter fra $ 60.000 til og med $ 80.000 per år. De fleste av inntektene kommer gjennom oppdrag som de får betalt på timebasis.

Gruvedrift Mechanics
Gruvedrift arbeidstakere har å gjøre sine oppgaver underjordiske og i ubehagelig forhold. De må jobbe i trange miljøer hvor det er lite lys og luft. De kjører en risiko for å bli knust under steiner. Imidlertid er gruvesektoren tar nødvendige skritt for å forbedre arbeidsforholdene for sine arbeidere. Vanligvis kan en gruve mekaniker trekke en årslønn på rundt $ 46.000.

Piloter
En jobb som flyger er mer risikabelt enn farlig. Piloter må være veldig forsiktig mens du flyr et fly. Den vanskeligste oppgaven for piloter tar av og lander på en planet. I tillegg må en pilot sikre at alle instrumenter, styreorganer, og motorer fungerer før en tar av. Selv en liten feil kan gjøre ting verre. Holde til side risikoen forbundet med dette flyselskapet jobb, piloter tjene en median årlig lønn på ca $ 120 000, avhengig av arbeidsgiver og flytype.

Andre High Betale Farlige Jobs

Job
Description
Betale

Armed Forces
Bli med i Forsvaret kan gjøre for en interessant, men svært farlig yrkesvalg. Disse personene er respektert og tjene attraktive inntekter, men å være en del av de væpnede styrkene betyr at du kan bli lagt overalt i verden. Risiko for død, skade, samt psykiske skader gjør dette til en av de farligste jobbene i verden.
Ca $ 60 000

Elektrisk linje verksted
Også kjent som en svenn linjespiller, elektriske kraftledninger verksteder folk som reparere ødelagte kraftlinjer. Enkeltpersoner som regel nødt til å jobbe under vanskelige forhold, som de fleste makt linjeskift er forårsaket av stormer eller uvær. De må klatre elektriske poler som en del av sitt arbeid, og deres jobb har ingen fast timing. For å jobbe i en slik farlig jobb, elektriske kraftledninger reparatører godt betalt.
Mellom $ 55.000 til $ 85.000

Truck Driver
Mens du kjører en lastebil ikke kan virke en farlig jobb, er denne okkupasjonen ikke så enkelt som det høres ut. Lastebilsjåfører må kjøre store lastebiler, 18-hjul rigger, over hele landet i alle værforhold. Kjøring store kjøretøy på tvers av ulike terreng, og i all slags vær er hva som kvalifiserer dette som en av de farligste jobbene til å søke.
Mellom $ 30,000 til $ 75,000

Police Officer
Jobben profilen til en politimann inkluderer jakte på og pågripe kriminelle. De har også til å patruljere gatene og stoppe volden, og hjelp til å holde fred. En politimann må kanskje bruke makt om nødvendig for å holde uskyldige mennesker fra å bli skadet. Det er høye endringer av ham blir skutt på eller å bli skadet i linjen av plikt.
Ca $ 50 000

Fiskebåt matros
Fiske, eller snarere kommersielt fiske, forblir den farligste jobben av dem alle. Fiskere har modige de syv hav, og dårlig vær hver gang de går ut i havet. Fiskefartøy deckhands er vanligvis på dekk hjelpe med fangsten, i svært prekære forhold. Storms, eller bare de store bølgene utgjøre en stor risiko til disse personene mens de utfører jobben sin.
Ca $ 48 000

Taktekker
En taktekker er noen som enten legger eller reparasjoner på taket av strukturer. Risikoen i denne jobben kommer fra det faktum at de er på taket underlagt glatte overflater og sterk vind. Mye av arbeidet innebærer bruk av stiger for tilgang takene, og fallende av taket eller fra stigene er en viktig årsak til skader i denne karriere.
Ca $ 40 000

Ubåten Cook
En av de mest høyt betalte jobber, er et verk av en ubåt kokk også en farlig en. Cooking for folk i ubåten, og som også på store dyp, er noe ikke alle ønsker å gjøre. Jobben innebærer også at du vil være under vann, i en ubåt, for lengre perioder av gangen.
Ca $ 175 000

Pearl Diver
Som med all dykking og undervannsoperasjoner jobber, er jobben til en perle dykker for givende, men svært farlig. Dykking i uprøvde farvann kan medføre ulike risikoer for slike dykkere. Disse dykkerne er vanligvis betalt daglig, avhengig av hvem benytte deres tjenester.
Ca $ 1000 per dag

Bounty Hunter
Dusørjegere er de menneskene som spore opp rømlinger som har hoppet kausjon og bringe dem tilbake i varetekt. Dette betyr at det folket de er sporing er kriminelle og det meste hensynsløs og farlig. Dusørjegere får betalt godt (en provisjon på kausjonsbeløpet), men denne inntekten kommer med farene for å bli skutt på og jaget seg selv.
Ca $ 100 000

Bygging Arbeider
Bygg arbeiderne er de som bistår i byggeprosjekter. De er den som gir alle manuell arbeidskraft som får konstruksjon klar. Vanligvis har de liten eller ingen sikkerhetsutstyr, og må jobbe i farlige situasjoner for å tjene til livets opphold.
Ca $ 35 000

Dette er noen yrker som antas å være de farligste jobbene som betaler godt. Blant de ovennevnte, er en jobb som en krabbe fiskere anses å være en av de farligste jobbene i Amerika, med en god mengde av lønn.

Alternative Karriere for Leger
Liste over Karriere i biokjemi
Som Career er riktig for meg
Jobber med en lov grad
Høyt betalende Karriere i etterspørselen
Spennende karrierer
Jobbmuligheter for pensjonerte lærere
Intervju Oppfølging e
Dermatologi som en karriere
Karriere Mål for Freshers
Gjennomsnittlig amerikansk Inntekt

Leave a Reply