Flyselskapet Jobbmuligheter

Flyselskapet sektor … vel, jeg beklager å kalle det som en “sektor”, fordi det er ikke mer bare en sektor eller et område. I stedet har det utviklet seg som en “industri” i løpet av årene. Bakgrunnen for dette er økningen i global økonomi, forretningsmuligheter og dessuten vekst i reiselivsnæringen. Mange små flyselskaper har trappet inn i denne virksomheten, og har bidratt til veksten i flybransjen. Flyselskaper har i dag lettet aktiviteten reiser til steder som tidligere var utilgjengelige eller tok flere dager å nås med et skip. Slike destinasjoner har nå kommet nærmere og kan bli berørt i løpet av timer. Dessuten har førsteklasses fasiliteter som flyselskapene gir, har gjort dem en pålitelig modus for utenlandske så vel som intern transport.

Jobbmuligheter i flybransjen

Det er mange jobbmuligheter i flybransjen, er det eneste som om du er klar for dem! Flyselskapet jobber krever lange arbeidsdager i høysesongen, hardt arbeid og tålmodighet for utvikling.

Cabin Crew: Den mest “i etterspørselen” jobb i flybransjen er kabinbesetningen. Det viktigste arbeidet av en kabinbesetning personell er å ta vare på passasjerene, svare på sine spørsmål og imøtekomme deres behov, serverer snacks, drikke og måltider til passasjerene, søker førstehjelp hvis situasjonen oppstår osv. For å bli en kvalifisert hytte mannskap, må du skaffe en sertifisering for det. For dette, kan du bli med institutter som gjennomfører kursene for flyvertinner og fly forvaltere. Disse kursene tog og stelle deg for flybransjen og varigheten av slike kurs er normalt 1 år eller noen ganger mer enn det. Kriteriene for slike kurs er en høyere sertifikat sekundær eller tilsvarende. De fleste tror at kabinbesetningen jobber hovedsakelig ment for kvinner og menn ikke har nok muligheter i det! Men ville jeg delvis enig i det, som hver og flyselskapet krever fly kapteiner og derfor er det rikelig karrieremuligheter for menn også.

Billettering Executives: En annen viktig jobb i flybransjen er billettering executive jobb. Denne jobben tar i hovedsak med å forberede reiseruter for passasjeren, lage PNRs (Passenger Name Record), utstedelse PTA (forhåndsbetalt billett Råd) og utstedelse av billetter. Men, gjør alt dette er ikke mulig med mindre du er skikkelig trent i det og ha kunnskap om flyselskapet koder, bykoder, flyplassen koder, billettering regler og forskrifter, fare beregning prosedyre og teknikker, bruk av PAT (Passasjer Air Tariff) etc. Men hvis du ønsker å forfølge karriere som billettering executive, må du fullføre minst en stiftelse billettering kurs, utført av IATA (International Air Transport Association). Dette er en seks måneders kurs og kriteriene er å ha en høyere sekundær sertifikat eller tilsvarende. Du kan surfe gjennom Internett for å finne ut en IATA anerkjent institutt i byen gjennomføre kurs for billettering.

Innenlandske Piloter: Vel, en annen høytlønte jobber i flybransjen er pilot jobbene. Selv om deres lønn skalaer er høy, må de jobbe for lange timer og anses å være svært ansvarlige medarbeidere. Det er mange som flyr skoler som tilbyr kurs for å bli autorisert og godt trente piloter. Men disse kursene er ganske dyre, og derfor kan man ikke finne mange mennesker går for denne karrieren alternativet.

Airport Jobs: En annen god karriere alternativ i flyselskapene industrien er flyplassen jobber. Flyplasser er store og travle steder og flyplassen myndigheter kontinuerlig trenger å rekruttere ansatte for effektivt arbeid på flyplassene. Karriere alternativer på en flyplass er innvandring offiserer, gjest forhold ledere, lobby ledere, tilpasset offiserer, flygeleder osv. Airlines for rekruttere folk og sende dem på deres flyplassen kontorer for å hjelpe folk for billettbestilling, kanselleringer, refusjoner, for å håndtere kundeklager og sikre bedre kundeservice. Å forfølge en karriere i noen av flyplassen jobber, må du gjennomgå skikkelig flyplass trening og vet alle de viktige prosedyrer knyttet til jobben din.

Dette er noen av de vanligste flyselskapet jobber. Forhåpentligvis har du må ha fått en idé av flere karrieremuligheter som du kan benytte mens han jobbet for flyselskapene. Så gå videre og ønsker deg en velstående karriere!

Høyt betalende jobber med ingen grad
Cardiac Surgeon Lønn
Typer medisinsk Jobs
Serveringsbransjen stillingsbeskrivelser
Bank Teller Plikter
Farmasøyt Lønn
Endre Jobs: Tar det Plunge
Spesialpedagog Job Description
Eldste Universitetet i verden
Karrieremål for 2012
Strange Jobs

Leave a Reply