Flyselskapet Jobs

Sivil luftfart åpninger:
I de senere årene har veksten i sivil luftfart førte til opprettelsen av utallige flyselskaper jobber. Det er observert at folk som tar opp disse jobbene er vanligvis de med en lidenskap for reiser og god lønn. Denne dødelige kombinasjonen gjør denne industrien svært godt egnet, spesielt for de ambisiøse ungdommer som drømmer om verden-trav. Folk over hele verden er nå flokker ved første mulighet til å sikre flyselskapet jobber. De ulike områdene som tilbyr plassering inkluderer flyselskaper, flight-attendent og kabinpersonale posisjoner, piloter og et flyselskaps bakkemannskap. Hver jobb i flybransjen har sin egen distinkte sett av ansvar. I tilfelle av en flyvertinne, sikkerhet og service er av ytterste viktighet, mens for reservasjonen ansatte det er optimalisert salg.

I besetningen: Attendants og piloter

Arbeidet med kabinpersonalet utgangspunktet innebærer å påse at passasjerene nyte en trygg og behagelig reise. Deres arbeid profil inneholder alt fra innbydende passasjerene om bord for å sikre at de overholder de sikkerhetsnormer. De personlig bistå passasjerene ved knekking sitt sete-belter og sikre at flyet dørene er sikret før take-off. The air-vertinne eller flyvertinne flaunts en viss glamour kvotient som er mest misunte. Jobben utmattende, men vertinne er forventet å smile og holde deg rolig, uavhengig av demeanor av passasjerene. De kabinbesetningsmedlemmer er forventet å være personer med en lidenskap for service og en teft for kommunikasjon. De spiller ambassadører fra flyselskapet og er betalt svært godt, i henhold til antall flygninger catered til i en uke, fjorten dager eller måned.

Den sanne navigatører og sikkerhet guruer i flukt er pilotene og co-piloter. Disse fagpersonene er opplært av akkrediterte DGCA klubber og institusjoner over hele verden. De forventes å oppgradere i henhold til antall flytimer tjent. De ikke bare manøvrere flyet, men også ivareta sikkerheten for passasjerene. Avlønningen tilbudt piloter er svært attraktive og perks er blant de beste i servicenæringen, førsteklasses og fem-stjerners hele veien!

Ground jobber:
Flytrafikken har blitt svært populære de siste årene. Det er mange gamle og nye bærere og last selskaper som kapitalisere på dette markedet. Dette i sin tur har naturligvis ført til opprettelsen av mange nye arbeidsplasser innen sivil luftfart. Utvidelsen av bransjen og markedet er stor for enhver økonomi, og dermed mange innenlands så vel som internasjonale operatører nå har etablert sine kontorer i store byer rundt om i verden. De har også eksklusive flyselskapet arbeidsplasser og rekruttering sentre i disse byene, via tie ups med en rekke reisebyråer. Flybransjen har store jobbmuligheter for IT og IATA fagfolk.

Personalet på bakken på flyselskapets kontorer eller på de ulike nasjonale og internasjonale flyplasser tilbyr tjenester innen kunde-pleie – online og offline, regnskap og billettering og salg og data-oppføring. Flyselskapene forholde seg til en mengde informasjon, designet for å tilby bedre service og overleve konkurranser. Konkurransen er hard, og bare det beste lage et merke i åpen himmel politikk. I tillegg til flyselskapet posisjoner, selv de ulike nasjonale og internasjonale flyplasser har lukrative jobb posisjoner for mange mennesker. Jobber i nasjonale eller internasjonale flyselskap selskaper tilbyr ansatte muligheten til å møte interessante mennesker og reise mye, til rabatterte priser. Åpningene inkluderer de som fly-ingeniører og fly-vedlikehold-tekniske stillinger, samt flyplassen sikkerhet og systemer vedlikeholdsarbeiderne.

Perks:
En av de mest populære gatene i arbeid er flybransjen. Folk i bransjen nyte perks som gratis eller subsidiert utenlands og innenlands, høye lønninger og familie billige reiser priser. Med resten av regler og påfølgende framveksten av mange gründere, har utvidelsen av denne sektoren skapt utallige arbeidsplasser for folk fra ulike utdanningsbakgrunn. Det er så mye arbeid i flybransjen i dag at flyselskapene selv vurderer frilansere for outsourcing geistlige arbeid.

Easy Jobs som gjør en masse penger
Ulike Jobber i det medisinske feltet
Kvalitetssikring Job Description
Mest lukrative karrierer
Top betalte jobber uten en grad
Kort og lang sikt karrieremål
Computer Karriere og Lønn
Hvordan bli en barneskole lærer
Top Ten betalende karrierer
Karrierevalg for Introverts
Respiratory Terapeut Job Description

Leave a Reply