Flyvertinne Krav

Flysektoren vokser i høyt tempo og i henhold til bransjeeksperter, er veksten forventes å fortsette i årene som kommer. På grunn av dette robust vekst, er dette flysektoren skape gode jobbmuligheter og flyvertinne jobber anses å være svært prestisjetunge og utfordrende. Før vi diskuterer karriere behov, la oss diskos hvorfor man bør vurdere å bli flyvertinne.

Hvordan bli flyvertinne

Aspiranter bør vite om karriere behov og begrensninger, slik at de kan kritt ut en plan for å oppfylle sine drømmer. High school diplom er minimum pedagogisk kvalifisering. Men ofte er kandidater som har fullført sin høyskole grad gitt første preferanse av kjent internasjonale flyselskaper. En grad i massekommunikasjon, ville psykologi være en ekstra fordel. Flyvertinne må ha FAA sertifiseringen som er obligatorisk for alle flyvertinnene sammen med egenskaper som god arbeidsplass kommunikasjonsevner, kunnskap å snakke flytende engelsk, å kjenne noen fremmedspråk, anstendig og høflig oppførsel, osv. Du kan få en FAA sertifisering, bare Hvis du har fullført opplæring innholdet som arbeider med terrorisme, gi førstehjelp, opplæring i omgang med ild og vann overlevelse og vite hvordan du kunne bruke nød-materiell eller utstyr.

Kravene omfatter også være av aldersgruppen 17-25 år og har en god personlighet, åndsnærværelse og mellommenneskelige ferdigheter. Hvis du fullfører en diplom i luftfarten, vil du lære alle funksjoner sammen med bakken plikt regler og forskrifter. Varigheten av kurs kan være mellom seks måneder til ett og et halvt år. Det er også viktig å ha en god visjon og møte høyde og vekt standarder satt av ulike flyselskaper. Hardt arbeid og tålmodighet er svært viktig. Villighet til å jobbe på ulike tider av dagen og i helgene og på helligdager er også et must.

Stillingsinstruks

Flyvertinner forteller passasjerene sikkerhetsregler og forskrifter for sikker flyging. De hjelper passasjerer iført setebelter under take-off og landing av flyet og sikre deres komfort og sørge for at de føler seg komfortabel. Gi passasjerene med snacks, drikkevarer, puter og tepper er også en av sine oppgaver. De er trent for å bruke førstehjelp, noe som bidrar til å håndtere skader. Kontroll billetter, er å hjelpe passasjerene finne plassene sine og holde sine eiendeler på en sikker måte også de oppgavene som utføres av flyvertinnene. Dermed sikrer de at alle mennesker har en fin reiseopplevelse.

Lønn

Ifølge en undersøkelse, er median lønn for flyvertinner rundt US $ 40.000. Men med erfaring, kan du tjene opp til US $ 60.000 årlig. Lønnen for nybegynnere kan være alt mellom US $ 16 000 til US $ 22.000. De får også fordeler, frynsegoder, og helse-og livsforsikring fasiliteter.

Dermed karriere som flyvertinne er virkelig en givende en. Men bare de med en stor interesse for å bli en vil lykkes i denne glamorøse karriere.

Forskjellen mellom en høyskole og universitet
Gjennomsnittlig lønn for en farmasøyt
Bransjer som leier
Hvordan å miste en jobb på 10 dager
Mest respekterte karriere
Liste over høyt betalte jobber
Høyt betalende jobber med ingen grad
Hva skal jeg Major i
Bosted intervjuspørsmål
Nuclear Farmasøyt Job Description
Oral kirurg Lønn

Leave a Reply