Førskolelærer Lønn

Undervisning er en av de mest respekterte og anerkjente yrker. Ikke mange lærere gi for mye vekt på lønn, som tilfredshet avledet fra undervisning er hinsides enhver materialistisk prestasjon. Likevel, i de senere årene har undervisning utviklet seg i mange former og lønningene har steget drastisk. Så hvis noen ønsker å være en lærer i dagens dag og alder, da trolig han / hun kan være sikker på noen store karrieremuligheter.

For sent, lønn til lærere, det være seg av barnehagene, barnehager, elementær eller midt skoler har skapt store overskrifter i avisene, med lærernes fagforeninger krevende fottur i lønn. Den amerikanske Federation of Teachers og National Education Association, to primtall organer som regulerer saker av lærere, har alltid vært i nyhetene, som forhandlere mellom lærere og skoler / høyskoler for lønn og andre vilkår i arbeidslivet.

Stillingsinstruks
Barn er far til mannen og barnehagebarn er et testament til dette faktum. Den sosiale utvikling av barn i de første årene med skolegang er ekstremt viktig. Undervisning barnehage barna er, faktisk, mest utfordrende fordi det krever masse tålmodighet og en forkjærlighet for barn. For lærere, er det alltid en ny dag med masse moro, utfordringer og arbeid. Disse lærerne er betrodd ansvaret for å innføre de unge hjerner til akademiske fag som matematikk, språk, realfag og samfunnsfag. De undervisning metoder kan omfatte fargede bøker, vokale tall, filmer, datamaskiner, visuell kunst, musikk og andre grunnleggende læringsverktøy. Hva annet kan være mer utfordrende enn å forme fremtiden for en nasjon og verden, ved å utdanne barn?

Pedagogiske krav
De pedagogiske krav for å være en førskolelærer er forskjellig for hver stat. Mens offentlige skolens lærere må ha en lisens, etter å oppnå en bachelorgrad og passerer en lærer godkjenning program, private skoler unntatt fra lisensene. Imidlertid kan dette variere for hver stat. Enkelte stater har ulike programmer for slike lærere. Bachelorgrad er minstekravet i mange tilfeller.

Gjennomsnittlig lønn
Førskolelærer lønn avhenger av ulike faktorer som, skoleslag du arbeider (offentlig eller privat) og dens plassering. Disse to faktorene majorly påvirke gjennomsnittlig lønn. De årlige lønn til lærere, som per data fra 2009 er i størrelsesorden USD 35.000 til USD 50.000.

Den høyeste 10% tjente mer enn USD 50.000 på grunn av sin arbeidserfaring og bedre jobbtilbud. Lønn, men overbevisende, kan virke mindre til noen potensielle lærere. Men noen skoler hjelpe lærerne ved å gi noen ekstra perks i form av forsikring dekker og andre fordeler. Men det er utelukkende avhengig av den enkelte skole retningslinjer og prosedyrer.

Lærerne kan øke sine inntekter ved coaching og hjelpe studentene i fritidsaktiviteter. Bortsett fra det, kan lærerne klare et nasjonalt nivå lærerens eksamen som kan sikre bedre lønn skalaer i skolen. Noen private skoler også gi bostøtte til lærerne.

Å være en førskolelærer er mer enn å være en lærer, som de er fremtidige borgere som vil forme samfunnet og hjelpe i veksten av vårt samfunn. Den karriereutvikling for barnehagen lærere er full av vekstmuligheter og økte arbeidserfaring, kan man gå videre til å bli senior lærere og håndtere større ansvar i skolens ledelse. Lønnen må være en avgjørende faktor for deg å velge denne karrieren, men pass på at det ikke er den eneste faktoren. Din helning og interesser i denne karrieren vil styrke din vekst i fremtiden. Ønsker deg lykke for en lys fremtid!

Hvordan bli en Gymnaslærer
Jobber for Dog Lovers
Jobber uten en High School Diploma
Topp betalende karrierer
Liste over Karriere i medisin
Hvordan bli en Bounty Hunter
Lifeguard Job Description
Beste universitetene i verden
Hvordan å bli sertifisert som en Lifeguard
Kravene for å være en lærer
Stadier av karrieren Development

Leave a Reply