Geofysiker Lønn

Geofysikere arbeide i et team og studere de fysiske egenskapene til jorden og flere andre planeter i universet. Denne systematiske studien av jorden og dens interiør er laget med hjelp av datamaskiner og numerisk teknologi. Geofysikere er dyktige fagfolk som liker god lønn og avansement muligheter. Grunnet økende etterspørsel etter sine ferdigheter, har deres gjennomsnittlige lønn sett en økende trend de siste årene. Ifølge jobb markedsanalytikere, vil mange arbeidsplasser skapes i dette feltet gir sysselsetting til flere unge akademikere og post nyutdannede.

Stillingsinstruks

Geofysikere utfører oppgaven med å finne og studere innskudd og rester av ulike mineraler og petroleumsprodukter. De har også studere malmforekomster, sedimenter og komposisjoner av ulike bergarter glad på jorden. Noen har også direkte søket operasjoner hvor naturgass og oljeforekomster er å bli oppdaget ved å arbeide i nært samarbeid med petroleumsingeniører. De også gjøre bruk av seismikk og elektrisk teknikker for å oppdage mulige miljøfarer og farer som jordskjelv. De har muligheten til å jobbe for private organisasjoner, samt føderale og statlige myndigheter. De fleste av dem arbeider i olje-og gassektoren, er som svært viktig for økonomien i alle land. En svært erfaren en med god kjennskap til geofag, kan fungere som en foreleser eller professor i anerkjente høyskoler og universiteter, som en full-time eller besøke fakultetet.

Det er en komplisert jobb ment for eksperter på området. Så, som har rett type kvalifikasjoner i forhold til jobben profilen er ekstremt viktig. De studenter som har fullført eksamen innen geologi og engineering nyutdannede kan tenke på å bli geofysikere. For å ta tak i toppnivåene, er en master-eller doktorgrad nødvendig. Problemløsning evner, resonnement ferdigheter, evne til å arbeide i team, god kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter, ekspertise i fag som fysikk og matematikk og en positiv holdning er de ferdighetene som trengs for å bli en vellykket en.

Lønn Detaljer

Lønnen avhenger i stor grad på det pedagogiske kvalifikasjoner, antall år med praktisk erfaring, plassering av jobb, type arbeidsgiver og ferdigheter. Median lønn er rundt USD 80.000 per år, noe som er ganske bra i forhold til flere andre yrker. Lønnen for de som nettopp har angitt dette lukrative feltet kan være i størrelsesorden USD 50.000 til USD 58 000 per år, avhengig av instituttet fra der du avsluttet studiene dine. Gjennomsnittslønnen for erfarne geofysikere ble funnet å være rundt USD 90 000 per år, som per store lønn undersøkelser.

Vanligvis lønn for personer som jobber i privat sektor er høy i forhold til de mottatt av folk som arbeider i offentlig sektor. Men i tilfelle av geofysikere, dette er ikke sant. Undersøkelser har pegged gjennomsnittlig lønn i statlig sektor til å være rundt USD 100.000 per år. Det kan være i størrelsesorden USD 70 000 til USD 90 000 per år for de som har en opplevelse av rundt fem til syv år. Med mer enn femten års erfaring, en du tjener i overkant av USD 100.000 per år. Undersøkelsene viser også at geofysikere ansatt i Texas tjener best lønn i dette feltet.

Vurderer konkurransen for å få opptak til dette kurset, bør du begynne forberedelsene rett fra videregående skole. Lykke og jobber hardt!

Beste Jobber i Amerika 2012
Karriere Test for High School Students
Mest Jobber i etterspørselen for the Future
Klinisk farmasøyt Jobs
Bestemme på en høyskole
Best betalte jobber
Hvordan bli en kirurg
Karriere Jobb hos babyer
Beste Karriere for Introverts
Førskolelærerutdanning Lønn
Siviltjeneste Karriere

Leave a Reply