Gode ​​karrierer å komme inn

Sammen med skiftende regjeringen, kan skiftende økonomi påvirke livet ditt betraktelig. Du må være ganske våken mens du planlegger din karriere. Du bør ta hensyn skiftende behov i samfunnet, før du tar den endelige avgjørelsen om din karriere. Det finnes utallige karrieremuligheter for de som er klare til å jobbe hardt, som raskt kan gripe nye konsepter, som er ivrige etter å lære nye prosedyrer og som er fleksible og tilpasningsdyktige av natur.

Ifølge US Department of Labor, er paralegal yrke forventes å ha utmerket jobb vekst i neste 7-8 år. Løpet av dette tiåret, vil regnskapsførere, sykepleiere, lærere, politifolk, aktuarer, programvare ingeniører, meteorologer, finansielle planleggere, sosiologer, økonomer, luftfart ingeniører, air-trafikk kontrollere, etc., være stor etterspørsel. Som alltid vil medisinske jobber være den høyeste betalte jobber i fremtiden. Hvis du ser frem til å ha en edel karriere, og hvis du har en teft for medisin, så her er en liste over de beste karrierer for å komme inn ….

Beste Karriere i medisin med en grad

Lege
Tannlege
Kardiolog
Kirurg
Fysioterapeut
Sykepleie
Phlebotomist

Jobbene som er nevnt ovenfor er edel samt høyeste betalte jobber, så de er tydeligvis inkludert i listen av gode karrierer å komme inn i 2011 og fremover. Disse feltene har stor trivsel, men du bør være klar til å jobbe i 24 timer hvis du velger en av disse yrkene. Tilsvarende kan det ta 15 år etter skolen for å bli en vellykket kirurg eller anestesilege eller neonatolog. Du kan velge en karriere fra andre sykehus jobb som ikke krever så mye av høyere utdanning som de ovennevnte jobbene, men er fortsatt anses som gode karrierer i etterspørselen for fremtiden. Her er en liste over yrker som hjelper mennesker.

Anerkjente Karriere i medisin uten en grad

Kirurgiske instrumenter og medisin markedsføring
Pasientbehandling Service Provider
Sykehus Housekeeping
Dietetiker
Ernæringsfysiolog
Bedriftshelsevern
Rådgiving
Tannpleiere
Veterinærer

Hvis du arbeider med en grad i finans, så her er en liste over gode karrierer å komme inn.

Gode ​​karrierer med en grad i finans

Aksjer Ledelse
Finance Management
Marketing
Internet Affiliated Marketing
Asset Management
Corporate finance Karriere
Business Analyst
Document Management
Regnskap karrierer
Banktjenester Karriere

Hvis du er ute etter karrierer i realfag, så her er en liste.

Utmerket Karriere hos en grad i realfag

Scientist
Lærer
Farmasøyt
Matematiker

Hvis du ikke er interessert i vitenskap, så kan du velge en karriere fra følgende liste. Her vil jeg gjerne foreslå at hvis du tenker musikk eller dans som en karriere, så det ville være bedre å ha riktig grad i det aktuelle faget.

Stabile Karriere hos en grad i kunst

Art Direction i Films
Film og Video Redaksjon
Skriving og redigering
Undervisning
Dans
Musikk
Corporate branding
Markedsføring
Grafisk Design

Ingeniørutdannelse er en av de mest lukrative høyskoleutdannelse, og hvis du tar en titt på de beste karrierer 2010-listen, vil du legge merke til at arbeidsplasser opptatt med vitenskap og teknologi er jobbene i etterspørselen og de vil bli etterspurt for alltid. IT-jobber definitivt ha en lys fremtid. Informasjonsteknologi og informatikk vil være nødvendig i hvert enkelt felt. Hvis du er ute etter de beste karrierer å komme inn, ta en titt på listen nedenfor. Lønnsnivå for jobber som er nevnt nedenfor vil være ganske attraktiv.

Suveren Karriere hos en Sivilingeniør

Industrial Engineering
Elektronikk
Petroleum Engineering
Environmental Engineering
Landbruk Engineering
Aerospace Engineering
Computer Engineering
Datamaskin Hardware Engineering
Biomedisinsk teknikk

Hvis du er ute etter høyt betalende karriere å komme inn, uten en grad, så her er en liste. Disse yrkene bør ikke undervurderes som de også tilbyr gode monitory belønninger.

Gode ​​karriere uten en grad

Gaming Managers
Funeral Director
Hæren, Sjøforsvaret, Luftforsvaret Personell
Bygg Managers
Salesman
Plumber
Event management
Jordmor
Fashion Designer
Resepsjonister
Help Desk Jobs
Realtors
Budtjeneste Jobs
Trener
Elektriker

Disse dager, er kvinner fører i nesten alle felt. Moms som ønsker å tilbringe mer tid med sine barn kan ta en titt på de beste karrierer for moms som inkluderer innhold skriftlig og medisinsk transkripsjon, og det liker. På denne måten kan de jobbe hjemmefra. For kvinner er det flere andre muligheter også. Her er en liste over topp karrierer for kvinner.

God karriere alternativer for kvinner

Samfunnet Service Management
Event Management
Sykepleie
Lærer
Advokater
Logopedi
Finansiell rådgiver
Bibliotekar
Førskolelærer

Her følger en liste over yrker som er forfulgt mer av menn enn kvinner.

Gode ​​karriere alternativer for menn

Brannskole
Automobile, Ship og Aircraft Maintenance
Maskiner Designing
Militær Engineering
Politi og Detective Services

Mens velge en karriere av ditt eget valg, er det nødvendig å ta hensyn til hvor og hvor du ønsker å jobbe, og om du har den fysiske og mentale styrke til å møte de vanskelighetene som er involvert i det aktuelle feltet. Du bør analysere om du liker å jobbe i et team eller om du liker å arbeide selvstendig. Beste karrierer for introverts inkluderer de yrker som involverer flora og fauna, dyr, utforme skjemaer, logoer, innføre nye ideer for mote, kunst karrierer og lignende. Det er flere ledige alternativer for hver person. Du trenger bare å gjøre det beste du kan. Når du får en sjanse til å gjøre det du elsker, at “jobb” er ment å være “nummer én” jobben for deg – uansett hvor den er rangert på listene publisert av ulike grupper. Slik type jobb vil hjelpe lede en stress-fri livsstil. Som sagt av den kinesiske filosofen Confucius, Velg en jobb du liker, og du vil aldri måtte jobbe en dag i ditt liv. Forstå hvilken kategori du tilhører, og forberede deg for den valgte karriere på best mulig måte kan definitivt ta deg til toppen.

Overseas Trucking Jobs
Athletic Trainer
Entry-Level Government Jobs
Skiftende Lanes: Administrerende Hearth og karriere
Indremedisiner Lønn
Kommersiell pilot Lønn
Få en online lærerjobb
Gjennomsnittlig lønn for en farmasøyt
Skole Lærer Lønn
Job Intervju: Dressing opp Vellykket
Høyt betalende Karriere i etterspørselen

Leave a Reply