Grunn til å forlate Nåværende jobb

Da vi var barn, kunne vi ikke vente med å vokse opp, slik at vi kunne ta opp jobber og tjene penger og ikke be om noen kvoter. Vi følte at dette spesielt når våre kvoter ble redusert eller kansellert på grunn av noen grunner. Uansett, nå som vi har kommet oss med en jobb, kan vi ikke vente å få tak i en annen. Vi føler alltid at vår venn har en bedre betalt jobb, og dette driver oss til å endre våre arbeidsplasser. Hva andre grunn til å forlate nåværende jobb kan du tenke på?

Tidligere når folk fullførte sin utdannelse, de tok opp jobber i bedrifter og de fleste av dem trakk seg fra samme selskap. De sjelden endret jobbene sine som det ikke ble ansett som en sunn praksis å forlate jobbene på ulike intervaller. De sluttet på et bestemt betegnelse, gradvis klatring bedriftens stige over flere år. Dagens trend imidlertid drastisk annerledes. Vi ser etter ledige stillinger hver to eller tre år. Dette er også akseptert av bedrifter og mange er sagt å sitere den berømte linjen, Det er mye slitasje rate i vår bransje. Med denne bedriftens mentalitet og med den økende uro for de yngre generasjoner, vil du finne minst ett akseptabel grunn for å forlate nåværende jobb som passer ditt tilfelle. La oss se på ikke én, men mange andre grunner også.

Grunn til å forlate Aktuelle jobber Eksempler

Det er numerable eksempler på hvorfor folk velger å forlate sin nåværende jobb. Noen av dem er –

Du bare hadde en baby, og du ønsker å bo hjemme for å passe den. Dessuten trenger du ikke ønsker å gå tilbake, men ønsker å ta opp arbeidet hjemme jobber for å balansere familielivet.
Du trenger ikke lenger se øye til øye med din leder i selv små problemer.
Bedriftens retningslinjer etterfulgt av din bedrift ikke lenger appellerer til deg.
Du trenger ikke utlede noen jobb tilfredshet fra arbeidet lenger.
Din fysiske helse er å bli påvirket på grunn av lange arbeidsdager og høyt stressnivå.
Du går glipp av alle de viktige familiebegivenheter øyeblikkene på grunn av lange timer med arbeid.
Du er elendig i morgen fordi du vet du har å dra på jobb i et par minutter. (Du ønsker ikke å gå til kontoret for hvilken grunn.)
Du sutre om jobben din til din familie og venner. (Det er fordi du ikke synes det er spennende lenger.)

Bortsett fra disse, kan du ha nok av andre grunner som gjør livet ditt surt. Sitt beste for å ta opp en annen jobb og begynne på nytt og frisk ellers.

Grunn til å forlate Aktuelle jobber Answers

På spørsmål om hvorfor du forlater din nåværende jobb, er det ulike grunner til at du kan sitere. Grunner som karriereplanlegging, utvikling, vekst, osv., er alle viktige. Alle av oss, mer eller mindre, har de samme grunnene, men de kan variere i henhold til prioriteringer. La oss se på disse i detalj.

Bedre Betaling
Alle av oss jobbe for å tjene penger, og vi ser for høyest betalende jobber for å tjene mer av det. Dette er den første og en veldig ekte grunn til å forlate aktuelle jobben. Hvis du blir tilbudt en sjanse til å tjene mer penger, er det naturlig at du vil akseptere det.

Karriere Vekst
Karriere vekst er også en av de viktigste grunnen til å forlate nåværende jobb. Hver og en av oss trenger bedre karrieremuligheter å vokse i våre karrierer. Hvis du får en, så det er fornuftig å ta det og vokse i den valgte karriere. Karriere vekst er viktig, og hvis din nåværende jobb ikke tilby det til deg, ville du selvsagt se etter bytte jobb.

Flytting
Hvis du trenger å flytte nærmere hjembyen din på grunn av noen dire familie problemer, er det fornuftig å bytte jobb. Du kan ikke bli revet mellom din familie og din jobb og slik at du flytte nærmere mot ditt hjem. Dette er en gyldig grunn for å endre en jobb. Du kan se for online jobber i dette tilfellet også.

Konflikter
Hvis du har kontinuerlig konflikt med sjefen din og situasjonen ser ikke ut til å forbedre uansett hva du gjør eller som prøver å sortere det ut, er det nødvendig at du endrer din jobb. Konflikter vil gjøre deg frustrert som du alltid lufte ut på juniorer eller hjemme. Dette kan skape unødige komplikasjoner med andre også. Så hvis manager virkelig plager deg, er dette en utmerket grunn til å starte med en jobb søk snart.

Karriere Endre
Karriere endring, er en annen gyldig grunn for å forlate nåværende jobb. Hvis du ikke er fornøyd med hva du gjør eller ønsker du å gi en annen karriere et skudd, så la din nåværende jobb og jage drømmen din. Du kan se etter en endring i karrieren også på grunn av den høye mengden av stress i din nåværende jobb. Ingen vil spørsmålet ditt beslutning om å forlate en jobb hvis disse er årsakene.

Høyere utdanning
Mange av oss tar opp jobber før du får en anstendig høyskole grad. Vi arbeider hardt, og det blir lagt merke til, så vi blir forfremmet. Etter noen år, når vi ser tilbake, er det en plutselig trang til å fullføre vår utdanning. Dette er, i henhold til meg, en god grunn til å forlate nåværende jobb. Høyere utdanning vil alltid hjelpe deg å vokse i livet ditt, og er også viktig fra karrieren utdanning synspunkt. Også, kan det hende at arbeidsgiver være stolt av deg når du siterer denne grunn til å forlate.

Reisetid
Med det store antall biler på veien og de enorme avstander å reise, kan du vurdere å ta opp en jobb nærmere hjemmet. Reiser lang avstand kan påvirke din karriereutvikling som du blir lei grunn pendle og dermed kan ikke gi ditt beste. Dette er en rimelig og fornuftig grunn til å forlate din nåværende jobb og arbeidsgivere bør ikke ha et problem med det.

Mens bytte jobb, ta vare å se at betegnelsen og lønnen er minst på nivå, om ikke høyere enn din nåværende jobb. Når du blir spurt grunn til å forlate tidligere jobb, svarer den sannferdig, slik at den nye lederen forstår deg bedre og det er ingen skjule fakta. Vi kan ikke si at det er en grunn til å forlate nåværende jobb. Mens endring jobbene våre, tar vi hensyn til andre grunner også. Sitat riktig grunnen uten å bli bekymret og svare på alle dine overordnedes spørsmål om jobben din skift, ærlig.

Elementary School Teacher Job Description
System Administrator Job Description
Karriere Rådgiver Job Description
Indremedisiner Lønn
Administrerende direktør Job Description
Viktigheten av College Education
Medisinske feltet karriere uten en grad
Bank Teller Lønn Range
Uvanlig Karriere List
Hvorfor er College Viktig
Hvordan bli en privat etterforsker

Leave a Reply