Grunnleggende intervjuteknikk

Forstørr bilde
Intervjue en person krever gode kommunikasjonsevner, åndsnærværelse, og generell følelse av logikk. Intervjuer kan være av forskjellige typer som virksomheten intervju, forskning intervju, media intervju og så videre. Forskningsintervju krever intervju med det primære målet å få informasjon fra fagene, og dermed krever dype studier av forskning faget, samt en klar idé om hvilke opplysninger som kreves fra fagene. Media intervjuer krever en stor tilstedeværelse i sinnet, og studiet av den personen du ønsker å intervjue. Virksomheten intervjuer er en tøff jobb uansett hvilken side av bordet du sitter på. Hvis du om det er en tøff jobb å vises for et intervju, så du må vite at intervjue en kandidat er ingen lek. Det er mange ting som må holdes i bakhodet mens du intervjue en kandidat. De grunnleggende intervjuteknikker må følges, før intervjuet, under intervjuet og etter intervjuet også.

Før intervjuet

Det er noen tips som man må huske på før du faktisk intervjue en kandidat. Her er noen av de grunnleggende tingene som du trenger å huske på før intervjuet:
Sørg for at du informerer kandidaten om et sted og tidspunkt for intervjuet i god tid. Også det anses høflig å formidle den omtrentlige varigheten av intervjuet til kandidaten.
Før intervjuet deg, sørg for at du har en klar idé av kvalitetene og tekniske ferdigheter som du leter etter.
Planlegge strukturen i intervjuet, bestemme om du vil beholde den en streng spørsmål svar sesjon, eller ønsker kandidaten å si sin mening om generelle problemstillinger. Hvis du ønsker å holde det et spørsmål svar sesjon, må du liste ned alle de sannsynlige spørsmål og selv om du ønsker å gjøre det en improvisert affære, er det bedre å liste ned de generelle punktene som du ønsker å ta i løpet av intervjuet.
I tilfelle du allerede har kandidatens CV, attester eller andre dokumenter som er sendt på forhånd, gjør det et poeng å gå gjennom dokumentene. Det vil gi deg en idé om kandidatens utdanningskvalifikasjon, arbeidserfaring og annen nyttig informasjon. Dette vil gi deg svar bedre og mer relevante spørsmål.
På slutten av intervjuet forteller kandidaten perioden.

Selve intervjuet

Selve intervjuet krever en kombinasjon av gode kommunikasjonsevner, åndsnærværelse og nok forskning om selskapets krav også jobben profilen. Her er noen av de grunnleggende teknikker for å huske når du tar et intervju:
Hils person med et smil og en profesjonell håndtrykk. Kontroller at kandidaten er behagelig. Ikke skremme kandidaten.
Sørg for å nevne ting fra kandidatens CV eller annet innsendt materiale som du finner imponerende eller problematisk.
Ikke spør personlige spørsmål under et jobbintervju.
Lytt nøye mens din kandidat snakker. Stille spørsmål om ting som kandidaten nevner under intervjuet.
I tilfelle kandidaten synes motvillige eller sitter fast på et bestemt punkt, sørg for å føre samtalen videre ved å introdusere en annen sak.
Hold intervjuet som en sunn samtale heller enn å gjøre det et spørsmål svar eller quiz.
Hold øye med øyet, sørg intervjuet strekker seg ikke langt utover den innstilte tiden.
På slutten av intervjuet, må du fortelle kandidaten tidsrammen du vil informere ham beslutningen, eller planlegge neste intervju.

Etter intervjuet

Etter intervjuet, må du ringe opp kandidat innen den lovede tidsramme. Informer vedtaket, uten å slå rundt busken. I tilfelle du har forkastet kandidaten, være høflig mens formidle budskapet, og også sikre at dersom det i fremtiden selskapet trenger deres tjenester, vil du kontakte dem for sikker. Husk at intervjue en person er en tøff jobb. Hold alle de ovennevnte punktene i tankene og være trygg på at intervjuet vil bli en jevn seiling.

Seismolog Lønn er Seismologi studiet av jordens ved hjelp av avanserte geofysiske instrumenter for å overvåke aktiviteten jordskjelv og seismiske bølger. Den seismolog lønn er ganske innbringende tanke på at noen av dem tjener mer enn 100.000 per år. Hvis du lurer på hva er en seismolog, godt motsetning til populære tro seismolog kan ikke forutsi jordskjelv, studere de dannelse og spredning av seismiske bølger i geologiske materialer. Vitenskapen om seismikk er betydelig ny med den teknologien som brukes til å overvåke seismisk aktivitet dateres tilbake til bare 100 år. Det er en veldig interessant arbeidsfelt som de utfører kontrollerte eksplosjoner til å overvåke lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren av geofysikk og folk som ønsker å gjøre sine karrierer i dette yrket må ha god matematisk og analytiske ferdigheter som jobben er for det meste om å tolke målingene og vitenskapelige data.
Høyt betalte jobber for kvinner
Karriere Endre Ideas
Indremedisiner Lønn
Karrieremål og målsettinger Eksempler
Bounty Hunter Lønn
Hvordan velge en karriere rådgiver
Assistant Professor Lønn Range
Kjemiker Lønn
Sertifisert Notarius Signering Agent
Karriere som Stage Manager

Leave a Reply