Helikopterpilot Jobs

Det er et velkjent ordtak som har gått runden i luftfart virksomhet, og det går som dette: “Når du bestemmer deg for å fly et helikopter, vil du sannsynligvis aldri tilbake til faste vinger”. Dette ordtaket er så sant i de fleste tilfeller, som de fleste som går inn for faste vinger levesett vil alltid ende opp lengsel etter noe som gir dem mer frihet som roterende vinge fly. Det er få jobber som er spennende, interessant og utfordrende i luftfartsindustrien. En slik jobb er av helikopterpilot. De fleste helikopterpiloter, forelske flyr et helikopter, og ville ikke byttet jobben sin for noen annen karriere i den flygende virksomheten.

Mulighetene for up and coming helikopterpiloter i dag er mer enn moden. Det var en gang, var dette feltet fylt til randen med Vietnam krigen piloter som hadde absolutt ingen intensjoner om å forlate jobbene sine. Imidlertid har disse tallene sunket siden da, på grunn av alder faktorer og selvfølgelig lokke av pensjonisttilværelsen. De fleste bedrifter er stadig på utkikk etter nye og talent piloter til å fylle ledige stillinger som spenner fra helikopterturer til offshore olje-støtte.

I det siste, var den totale tiden som kreves for sysselsetting ca 3000 timer. Men i disse dager, har fristen blitt barbert ned drastisk til 500 timer i ekstreme tilfeller! I slike tilfeller. Du må spørre deg selv hvorfor aspirerende helikopterpiloter ikke bryte ned dører for å få jobbene sine drømmer, siden kravene er så stor. Svaret på det er enkelt – for å bli en salgbar pilot, du fortsatt trenger å betale kontingent på dette feltet.

Akkurat som for de fleste andre felt, operatører ønsker sine ansatte å være høyt kvalifiserte, slik som en jobb søkeren, ville du synes mer attraktivt for helikopteroperatørene hvis du hadde mer tid. En annen gyldig og utmerket poenget er å bygge gang i et fly med et respektert navn. Enstrom, Hiller, Schweizer, Hughes og Bell er alle kjente navn i luftfartsindustrien.

Planleggingen som er involvert for å bli en profesjonell helikopterpilot er ikke lett – det krever masse forskning, studier, logikk og observasjon av bransjen trenger. La oss ta en titt på noen av de mulige pilot jobbene, hvor du kan gjøre ditt merke.

Hvilke jobber som er tilgjengelige for Aspiring Helicopter Pilots?
Når vi snakker om helikopter flyr, er det mange helikopterpilot sysselsetting alternativer for aspirerende piloter. Her er noen:
Aerial Photography
Det er mange kommersielle organisasjoner ser ut for helikopterpiloter for prosjekter som involverer flyfoto. Disse pilotene bør være fri til å reise rundt i landet og kan være flere måneder på slutten.

Elektroniske medier
Det er nok av jobber innen TV og radio for helikopterpiloter. Nyheter stasjoner krever helikopterpiloter som kan dekke levende nyheter så vel som high-speed jakter inntreffe på motorveien. Disse pilotene hjelp til å samle nyheter for radio og TV samt hjelpe utføre antenne skyting for mini-serien, samt filmer.

Law Enforcement
Politiet er alltid på utkikk etter gode helikopter piloter. Disse pilotene må følge eller spore mistenkte aerially. Mange ganger, helikopter piloter fra politiet er involvert i søk og redningsaksjoner i tillegg. Man kan også finne åpninger for helikopterpiloter med sikkerhet entreprenører.

Fire Fighting
Det er mange brannvesen rundt om i verden, som bruker helikoptre ved brann. Disse helikopterpiloter trenger å transportere brannmenn på skyskrapere eller leiligheter for å nå brannen raskt. Disse pilotene også hjelpe på å redde folk som er fast på terrassen eller vinduer av høyhus.

Søk og redning
I tilfelle noen naturlige eller menneskeskapte katastrofer, søk og redning helikopterpiloter er de ukjente heltene. De tar risiko og sveve farlige terreng og hjelpe redde folk og dyr i noen tilfeller fra sikker død.

Militære Pilots
Militærpiloter er noen av de få heldige piloter som kan fly noen av de mest avanserte helikoptre i verden. Men å være i det militære samtaler for en annen livsstil og behov. Ikke bare hjelper hæren legge flygende opplevelse for din og åpne opp flere veier når du velger siviltjeneste.

Pilot Instruktør
For å lære nye aspiranter hvordan å fly et helikopter, er det stor etterspørsel etter dyktige instruktører. Det er ikke en lett oppgave å lære noen kunsten å fly. Hvis du har ferdigheter som trengs for å undervise en amatør pilot til å slå inn en profesjonell helikopterpilot, og deretter bli en instruktør vil vise seg å være den beste jobben for deg.

Ambulanse Pilot
Helikopterpiloter kan hjelpe påtrykket ulykken ofre eller pasienter til sykehuset i sine flygende maskiner. Helikopterpiloter kan skaffe seg en nisje i EMS-feltet ved å hjelpe pasientene får rask medisinsk behandling på sykehuset. Jobben med å bli en ambulanse pilot er full av adrenalin pumping øyeblikk, så vel som svært tilfredsstillende som indirekte du bidra til å redde et liv eller mer.

Når du velger helikopter flyr som karrierevei, er det tilrådelig å først snakke med andre helikopterpiloter som har erfaring på feltet. Du kan deretter observere om den type fly er noe for deg. Som med enhver bedrift, ville flytte inn i et lederstilling garanterer økt lønn og i noen tilfeller gode fordeler.

Bokstavelig talt, det er praktisk talt tusenvis av piloter som konkurrerer med hverandre i helikopteret, og næringen krever for tusenvis av flytimer som erfaring for å gjøre deg god nok for jobben. Så, er det lurt å forvente minst fem til titalls år med lav lønn før du kan begynne å tenke på å kvalifisere seg til et flyselskap karriere. På den annen side vil et år eller mer gjør deg til en høyt kvalifisert kandidat for offshore flyging.

Blir helikopterpilot et godt yrkesvalg? Ja, det er definitivt. Det er mange piloter snu til helikopter flyr for en jobb som er mer stabil og evnen til å holde flyr selv om du har krysset 60 år. Dette gjør helikopteret pilotering en spennende karriere alternativet.

Stenograf Lønn
Kriminolog Karriere Informasjon
Medisinsk resepsjonist Lønn
Kunst Karriere som betaler godt
Nonprofit direktør Job Description
Hva Karriere få mest mulig penger?
Entreprenør Lønn
Life Coach Lønn
Alternative Karriere for advokater
Hvordan bli en spesialpedagog
Mest Medisinske Jobs i etterspørselen

Leave a Reply