Høy lønn Karriere

Mens du velger jobber, har lønnen faktor blir det viktigste, selv mer enn jobben profil og utviklingsmuligheter. Levekostnadene stiger raskt og til å leve et godt liv og nyter høy levestandard, må inntjeningen gå opp også. Imidlertid er det faktum at ikke alle jobber kan betale deg i overkant av $ 100.000 per år. Listen over høy lønn karrierer utgitt av menneskelig arbeidskraft avdelinger og berørte offentlige kontorer kan tjene som en perfekt guide for unge akademikere og legg nyutdannede å vite av de beste karrierer for 2012. Hva alle kandidater bør huske er at konkurransen om disse jobbene ville bli hard og dermed får de rette pedagogiske kvalifikasjoner og arbeidserfaring er et must. Nedenfor er noen mer høy lønn karrierer å se opp for.

Høyeste betalte jobber

Kirurger
Blant de høy lønn karrierer, rangerer jobben som kirurg først. Karrieren vekstutsiktene for kirurger er helt fantastiske med super spesialister tjene i overkant av $ 300.000 per år. Nesten alle spesialister kommandoen kjekk lønn i privatdrevne sykehus. Etterspørselen etter tjenester fra disse medisinske fagfolk er ganske høy, og det antas å øke i tiden som kommer. Dette er definitivt en av de fineste sykehus jobb i dagens tider.

Chief Saksbehandler
Konsernsjef offiserer har viktig ansvar for å se den dag-til-dag driften av selskapet de jobber i. En administrerende direktør fører tilsyn med alle avdelinger i selskapet hans og tar riktige beslutninger for å øke lønnsomheten. Vanligvis konsernsjef offiserer er pass outs av kjente handelshøyskoler fra hele verden. Konsernsjefen lønn kan være i området på $ 100.000 til $ 300.000 per år. Disse høytstående fagfolk får attraktive bonuser, godtgjørelser og fordeler som kan ta lønnen figuren mye utover de andre jobber. En CEO jobb er en av de beste yrker i Amerika som du kan prøve for.

Forretningsmessige og økonomiske analytikere
Forretnings-og finansiell analytikere er også blant de høy lønn karrierer vurderer vekkelse i den amerikanske økonomien de siste månedene. Finansiere jobber vil tilby konkurransedyktig lønn i dagene som kommer etter den oppfatning av senior økonomer. Forretnings-og finansiell analytikere analysere de ulike forretningsmuligheter, risiko i investeringer og gi effektive forslag til toppledelsen. Analytikere jobber for store multinasjonale selskaper kan tjene noe mellom $ 70,000 til $ 150.000 per år, pluss insentiver. Dette er definitivt en av de varme karrierer for de neste 10 årene.

Programvare fagfolk
Karrieren for programvare fagfolk er høy lønn karrierer på grunn av økt ordreinngang for programvare selskaper i ulike domener. Programvareutviklere og programvare testere blir leid i store mengder som sine ferdigheter hjelpe bedrifter til å ta mer arbeid fra internasjonale kunder. Programvare profesjonelle lønn vil i stor grad avhenge av deres antall års praktisk erfaring, plassering av jobb og type arbeidsgiver. En erfaren og trent programvare ingeniør kan tjene alt mellom $ 65.000 til $ 140.000 per år.

Piloter
Piloter kan også bli inkludert i listen over høytlønte fagfolk. Med stabilitet kommer inn i flysektoren og økende antall passasjerer som reiser med fly, kan pilotene se frem til en lysende karriere med gode utviklingsmuligheter og høyere lønn. Piloter for ledende flyselskapene kan tjene noe mellom $ 60.000 til $ 130.000 per år. Helikopterpiloter er også blant de best betalte fagfolk i flybransjen.

Noen mer High Betale Karriere

Her er en liste over noen flere topp betalte jobber:
Advokater
Tannleger
Flyvedlikehold ingeniører
Flygeledere
Menneskelige ressursen ledere
Forskere

Dette var noen av alternativene for høy lønn karrierer. For å lykkes i disse yrkene, trenger du en reell interesse i dem og evne til å arbeide hardt og øke din kunnskap kontinuerlig. Lykke til!

Hva jobber krever High School Diploma
Art Karriere
Hvordan bli med CIA
Hvordan bli en Gymnaslærer
Grunnleggende kravene for å bli en lærer
Spesialskole Lærer Lønn
College Professor Lønn
Best betalte karriere
Liste over forskjellige karrierer
Best betalte IT Jobs i etterspørselen for 2012
Stress-free Jobs som betaler godt

Leave a Reply