Høyt betalende jobber med ingen grad

Mange mennesker tror, ​​feilaktig, at å få god betalte jobber uten en grad er ikke mulig. De tror at for å få den beste lønn, du pliktig trenger å tjene en intensiv utdanning grad i det aktuelle feltet. Høyt betalende jobber uten erfaring og entry-level jobber er lett å få hvis du viser de grunnleggende kravene som trengs for svært god i det bestemte jobben sektor. Den beste måten å få vite om en bestemt jobb er å gjennomgå relatert opplæring og sertifisering. I dag, med effektiv opplæring og sertifisering programmer, trenger individer ikke vente i 4 år for å få respektable jobber uten en grad.

Topp 10 høyt betalende jobber uten en grad

Følgende jobber er noen av de høyt betalende jobber som ikke krever en grad. Selvfølgelig, vil en viss mengde av utdanning og studier bli nødvendig for å sikre slike jobber, sammen med opplæring og nødvendig sertifisering.

Air Traffic Controller
Denne jobben krever ikke en høyskole grad, men det krever en å ta en klasse fra Federal Aviation Administration (FAA), passerer den medisinske og narkotika undersøkelser, og gjennomgå en sikkerhetsklarering prosedyre. Når du passerer alle disse kravene, kan du tjene en lønn på mer enn $ 100.000 per år.

Flyselskapet Lostjenester Karriere
Dette er trolig den høyeste betalt jobb uten en grad, men kravene kan virke litt komplisert og tøff. Forutsetningene for å være en pilot krever trening for flyselskapet transport flyr lisens, passerer en skriftlig og praktisk prøve, holder 1500 flytimer erfaring, og å være 23 eller flere år gammel. Median inntjening et flyselskap pilot kan variere fra $ 135.000 til $ 145.000 per år.

Nuclear Power Reactor Operator
En karriere som kjernekraft reaktor operatør kan også være en av de best betalte jobber uten en grad. Den årlige lønn som er relatert til denne jobben er ca $ 68.000. Ingen grad er nødvendig, men du ville uunngåelig trenger å gå gjennom intensiv on-the-job training, og bestå en eksamen for å få den nødvendige lisensen.

Informasjonsteknologi Karriere
Et flertall av yrker i informasjonsteknologi sektoren ikke krever en spesialisert høyskole grad. Men hvis du ønsker å få IT-jobber, ville du trenger å gjennomgå noen relaterte opplæring og sertifisering som ville gi deg i stand til disse jobbene. Du kan få det dokumentert fra mange kjente universiteter og institusjoner, og finne deg selv å tjene rundt $ 50.000 til $ 60.000 per år. For å få programvareutvikling og maskinvare jobber, trenger du bare å være datamaskinen kunnskapsrike.

Skrive Karriere
Hvis du ikke har en universitetsgrad, og er flinke til å skrive, har du muligheten til å velge en karriere i skriftlig. Dette er en mangfoldig felt med ulike seksjoner som kreativ skriving, innhold skriving, teknisk skriving, gjenoppta skriftlig, og mange andre. En grad eller opplæring kan ikke være nødvendig for alle felt, bortsett fra teknisk skriving, som krever noen spesialiserte kurs som skal gjennomføres. Hvis du velger en karriere som forfatter, kan du tjene en årslønn på rundt $ 60.000 til $ 70.000.

Police Officer
Police Officer jobber er en av de rettshåndhevende karrierer som ikke krever en universitetsgrad, men krever intensiv fysisk trening. Du ville kreve å gå gjennom opplæring ved politiskolen, en psykologisk undersøkelse, og en kriminell bakgrunn sjekk. Etter at du har valgt å gjøre live oppgaver, kan du få en lønn på ca $ 75.000 per år.

Automobile Mechanic
For å bli en bil mekaniker, er den primære ferdigheten du bør ha evne til å demontere og sette biler sammen igjen. I denne karrieren, avhenger lønnen i stor grad på de arbeidsoppgaver du får i dag. Ingen grad, er det bare tekniske ferdigheter som kreves for å bli satt i denne karrieren.

VVS, snekring, sveising, og Elektriker Karriere
Dette er noen av de enkleste karrierer som ikke har tenkt på av mange mennesker, og likevel ha en respektabel inntekt. Tekniske og logiske ferdigheter er årsakene til at disse fagpersonene er i så mye etterspørsel. Median opptjening av rørleggere, snekkere, sveisere og elektrikere varierer fra $ 35,000 til $ 45.000 per år.

Eiendom Karriere
Det er mange mennesker som tror at eiendomsmeglere ikke får betydelige inntekter. Men disse fagpersonene normalt tjene en lønn på rundt $ 75 000 til $ 80.000 per år. En grad er ikke nødvendig, men jobben krever at du gjennomgå en 60-timers trening, og delta i håndteringen i fast eiendom i ett til tre år før du får megleren lisens.

Gruvedrift Karriere
Karrierer i denne sektoren bare kreve en viss mengde av teknisk know-how og erfaring med å jobbe og opererer i en gruve. Hvis du blir en gruve manager, er du kvalifisert for en lønn på over $ 95.000 per år.

Andre høyt betalende karriere uten en grad
Det er noen andre yrker som også tjene en betydelig sum time-messig. Slike karrierer er brannmenn ($ 18/hour), telekommunikasjonsutstyr installatører og reparatører ($ 23/hour), lastebilsjåfører ($ 16/hour), murere ($ 20/hour), postgangen ansatte ($ 21/hour) osv.

Dette var noen av de mest populære høyt betalende karriere med ingen grad. Hvis du ikke har en universitetsgrad og fortsatt ønsker å tjene en respektabel inntekt, kan du velge noen av disse yrkene.

Fremtidige jobber i etterspørselen
Beste arbeidsplasser for fremtiden
Periodontist Lønn
Bestemme på en karriere
Jobbmuligheter for pensjonerte lærere
Top Karriere hos en Associates Degree
Medisinsk salg hverve
Elementary School Teacher
Hvorfor er College Viktig
Karrierevalg for Introverts
Best betalende karrierer med en Associate Degree

Leave a Reply