Høyt betalende jobber som involverer arbeider med barn

Hvis du er interessert i å jobbe med barn, men du er bekymret for lønnen du vil tjene, så må du vurdere noen alternativer som er godt betalte jobber. En av de mest populære jobbene, som trenger en å arbeide med barn er at av en lærer. Men i de siste årene har det vært mange kontroverser om amerikansk lærer er grovt underbetalt. Mens vi er ikke her for å argumentere for eller mot lærerens lønn i USA, er situasjonen sikkert ikke så tragisk som det synes å være. De fleste av de som starter lærerens lønn er over US $ 30,000 til US $ 35.000 eller mer, og det er ganske anstendig for noen som bare starte opp i hans eller hennes undervisning karriere.

karrieren.
Får ikke overrasket hvis jeg nevne at det er noen virkelig spennende jobber som involverer deg å jobbe med barn. Her følger noen av de best betalte jobbene når det kommer til yrker hvor du har å jobbe med barn i de fleste av arbeidstiden. Disse er i utgangspunktet de høyt betalte jobber i det medisinske feltet.

Ansvarsfraskrivelse: Lønningene er nevnt nedenfor er hentet fra ulike ressurser, og de er bare omtrentlige tall. Svingninger i lønn er mye mulig på grunn av et stort antall faktorer. Hensikten med disse tallene er å synliggjøre de høye tonene regulativ av fagfolk i de nedenfor jobber.

Barnelege
Barneleger avtale med helse for spedbarn og barn. De er ansvarlige for diagnose samt behandling av forskjellige infeksjoner og sykdommer som babyer kommer i kontakt med så vel som eventuelle genetiske defekter eller kroniske tilstander tilstede fra fødselen.

Utdanning: For å bli en barnelege i USA, må man studere og trene konsekvent i årevis. En lavere fire-årig høyskole grad etterfulgt av en fire-års 4-års Doctor of Medicine (MD) eller Doctor of Osteopati (DO) grad er viktig krav. Skrive det anerkjente medisinske skoler pediatri krever hovedfagsstudenter å passere konkurransedyktig Medical College Admission Test. Etter å ha passert en medisinsk skole, er studentene forventes å fullføre tre års residency program på sykehus. Innhenting respektive lisenser fra staten du er villig til å øve og sertifiseringer fra American Board of Pediatrics etter fullstendig bosted trening er avgjørende for å praktisere som en profesjonell barnelege.

Lønn Range: Den barnelege lønn avhenger i utgangspunktet av erfaring, spesialitet samt plasseringen av barnelege. Ifølge Bureau of Labor Statistics, er gjennomsnittlig lønn rundt $ 135.000 per år. Barnelegen lønn serien er $ 80.000 til $ 400.000 i året avhengig av sektor samt opplevelsen. For en opplevelse av 1-2 år kan de tjene $ 135.000 og mer enn 3 år er det opp til $ 271.000. Det avhenger også av sektoren de jobber for, som i kardiologi maksimumslønn er $ 607.000 og i Neurology, er det $ 362.000.

Barnepsykolog
Barnepsykologer håndtere den psykologiske utviklingen til barna og prøve å analysere endringer i deres atferd og psykologi. De utfører pedagogiske kartleggingsprøver og diagnostisere lærevansker hos barn. Det meste av arbeidet deres er knyttet til rådgivning barnet.

Utdanning: For å bli en lisensiert barnepsykolog, trenger man en doktorgrad i Child Psychology eller Doctor of Psychology grad. Krav til lisensiering varierer for hver stat. Mange stater tar tilsyn undersøkelser før vi gir bevilling dette yrket.

Lønn Range: Barnet psykolog lønn igjen avhenger opplevelsen, arbeidssted, osv. En person som arbeider i skolen kan tjene $ 60.000 i året, mens en arbeider selvstendig kan tjene så mye som $ 120 000 i året. Ifølge Bureau of Labor Statistics, er gjennomsnittlig lønn spekter av barnepsykologer $ 64.000 – $ 85.000.

Pediatric Nurse
Pediatric sykepleiere utfører fysisk undersøkelse (som kroppstemperatur, hjerterytme rate) og medisinsk undersøkelse (som å samle urinprøver) av barna, overvåke deres fremgang og holde en journal av det hele.

Pedagogiske kvalifikasjoner: Pediatric sykepleiere er registrert sykepleiere (RNS). De må ha en fire-års Bachelor of Science i sykepleie grader (bsns). Videre, for å forbedre sysselsetting og regulativ, må de tvangsinnløse ha enten en Master of Science i sykepleie (MSN) grad eller de må bli gjenkjent av sine respektive State Board of sykepleie som avansert praksis sykepleier (APN). De kan også bli sertifisert pediatriske sykepleiere (CPNs) ved å søke sertifiseringer fra Pediatric Nursing Certification Board (PNCB).

Lønn Range: Median lønn utvalg av pediatriske sykepleiere er rundt $ 68.000 – $ 70.000. Igjen kvalifikasjon og erfaring teller her for å tjene lønn. For eksempel sykepleier med en bachelor-grad, tjener rundt $ 50.000 i året og med en opplevelse eller 3-4 år, kan tallet endres til $ 90.000 i året.

Pediatric Psykiater
Den pediatriske psykiater, også kalt barnepsykiater, omhandler diagnose og behandling av emosjonelle og mentale problemer som barna kan stå overfor. De gir rådgivning samt medisiner for traumer som barnet går gjennom.

Pedagogiske kvalifikasjoner: En lavere grad etterfulgt av en medisinsk utdanning er minstekravet for å bli en pediatrisk psykiater. Etter å ha fullført en fire lavere grad, kan kandidatene vises for MCAT (Medical College Admission Test) og få en sideinnføring i gode medisinske høyskoler som gir fire år kurs i samme felt. Mange medisinske skoler tilbyr også 6 til 7 år MD eller PhD alternativer til studenter som er absolutt et stort løft til karriere vekst. Etter en MD eller Phd, må studentene gå for sertifiserte internship-programmer på 1 år etterfulgt av en 4 år gjesteatelierprogram. Studenter kan også spørre om deres medisinske skole har fem årige integrerte kurs for residency program. Til slutt, etter å ha fullført bolig opplæring, må studentene bestå barne-og ungdomspsykiatri (CAP) eksamen, styrt av den amerikanske Board of Psychiatry og Nevrologi (ABPN). Selv før man søker om CAP eksamener, kandidatene må vise seg å ABPN at de har fått kompetanse på alle områder, og ingenting er ufullstendig. Lisenser fra respektive stat er også nødvendig.

Lønn Range: Median lønn for en pediatrisk psykiater er rundt $ 180.000. Denne lønn varierer fra sted til sted og avhenger opplevelsen av profesjonell også. Utvalget av lønn kan variere fra $ 143.000 til $ 200.000 basert på de ovennevnte faktorer.

Husk at disse jobber som betaler godt kreve års utdanning og hardt arbeid før du kvalifiserer til å tjene slike høye lønninger.

Personlighetstest for karrieren
School Bus Driver Lønn
Oppfølging brev etter intervju
Kirurg Job Description
Behandlende lege Lønn
Kreativ skriving Jobs Online
Concierge Job Description
Medisinsk resepsjonist Plikter
Beste Undergraduate Engineering Schools
Beste midlertidige jobber
Midlife karriere endring Ideas

Leave a Reply