Hva er en Endodontist

En tannlege er en spesialutdannet lege som omhandler problemstillinger knyttet til tenner og tannkjøtt. En tannlege bidrar til å lindre tannpine i tilfelle av tannråte, men tanken på å fjerne en tann produserer alvorlig angst i hodet av pasientene. Likevel, vi alle trenger dem på noen punkt i våre liv. Hvis øvre og nedre tenner ikke fungerer sammen, korrigerer en kjeveortoped figurene og / eller posisjoner av tennene dine ved hjelp av tannregulering. Hva er en Endodontist? Følgende avsnitt inneholder informasjon om innholdet av arbeidet til en Endodontist.

Bli en Endodontist

Endodonti er den grenen av tannlegen som omhandler det biologiske struktur og funksjon i den menneskelige tannpulpa og periradicular vev. Det innebærer å studere biologi normal tannpulpa. En Endodontist studerer årsakene (etiologi) av forskjellige sykdommer og skader i massen og de resulterende periradicular forhold. Han studerer hvordan å diagnostisere, forebygge og behandle disse forholdene. En tannlege er ment å fullføre en praktisk program (2-3 år) i endodonti fra en anerkjent og akkreditert institutt eller universitet. Dessuten, han / hun er forventet å delta på opplæringsprogrammet akkreditert av American Dental Association. Etter å ha fullført dette vellykket, er han anerkjent som en Endodontist. Etter å ha fått en lisens fra staten, kan han begynne å jobbe som en Endodontist.

Hva gjør Endodontists Do

Både tannlege og Endodontist ta vare på tennene, men en Endodontist er mer kjent for rotfylling. Han gir mer spesialiserte tjenester enn en tannlege. Pasienter som trenger en kompleks prosedyre er vanligvis henvist til en Endodontist av en tannlege.

Behandlingen utføres av Endodontist er fokusert på å beholde den naturlige tenner. Den Endodontist er ment å være en ekspert på ikke bare rotfylling prosedyre, men også i å reparere tennene med perforeringer, Whitening (bleking) av misfarget emalje og dentin, administrerende utilsiktede og smertefull tann skader, kirurgiske rot prosedyrer, utforming og gjennomføring av re-plantasje og tann transplantasjon fra andre steder i pasientens munn. Jobben innebærer også revisjoner (revurdering og modifikasjon) av eksisterende rotfyllinger behandlinger. Endodontists også behandle medisinsk kompromitterte pasienter, som regnes som en utfordrende jobb.

Målene for behandlingen av en Endodontist er samme som av en tannlege. Forskjellen er at endodontists håndtere mer komplekse og vanskelige saker. I løpet av treningen, lærer de alt om oral patologi og de har nok kunnskap og erfaring om mikro periapical kirurgi for å redde tennene når de begynner å praktisere. De reparerer forrige legens rotfylling, utføre mikro-operasjoner for å fjerne cyster. De reparerer tenner som ikke kan spart med rutine rotfylling prosedyre. En tannlege gjør også rotfylle, men generelt er mer utfordrende saker videresendt til endodontists. De er ment å være spesialister på dette feltet. De undersøke, diagnostisere og behandle nervene under tenner, tannkjøtt og dental vev. Utføre en oral kirurgi er en del av deres rutine. De trenger for å delta på kurs, seminarer og workshops jevnlig, for å holde seg oppdatert om gjeldende trender, kirurgiske prosedyrer og alt nytt i bransjen.

Etterspørselen etter endodontists øker hvert år som antall pasienter som trenger deres tjenester øker raskt. Som de eier sin praksis, tjener de en kjekk inntekt. Noen som jobber i store sykehus, tjene gode lønninger. Les mer på Endodontist lønn rekkevidde. På grunn av gode arbeidsforhold, er jobben til en Endodontist ansett som en svært givende jobb.

Som alle andre medisinske jobber, krever denne jobben også en medfølende tanke, engasjement og et sterkt engasjement. En som følger prinsippet om “service ovenfor selv ‘, lykkes i sitt yrke.

Easy Karriere å komme inn
Intervju Oppfølging Letter
Beste IT Jobs for 2012
Høy inntekt Jobs
Korte Karriere som betaler gode
Tattoo Artist Lønn
Online Writing Jobs
Software Engineer Lønn Range
Velge rett karriere
Administrerende direktør Job Description
Job ansettelsesprosessen

Leave a Reply