Hvordan bli en 911 Operator

Du har kanskje sett på mange TV-programmer som en 911 operatør spiller en nøkkelrolle i en nødssituasjon. 911 operatør er kanalen mellom den personen som søker hjelp og tjenester som politi, ambulanse og brannvesenet. De spiller en avgjørende rolle for å skaffe nødvendig informasjon og deretter nøyaktig videresending det til de berørte myndighetene.

911 er en vanlig nødnummer som folk kan ringe dersom de har behov for nødhjelp. Tallet er en vanlig nødtelefon for politiet, brannvesen og ambulansetjenesten. Så 911 operatøren må være flinke til å vurdere innringere situasjonen og deretter utsendelse nødvendig bistand. For eksempel, hvis det er en samtale ber om en politi opp og personen er skadet, må 911 operatøren å sende over politiet samt Emergency Medical Technician (EMT).

Kvalifikasjoner

En av de første tingene som du er pålagt å gjøre er å fylle ut en søknad og sende det sammen med din skrevet CV til nærmeste beredskap kontor. Også holde en titt ut for de sivile tjenester eksamener som avholdes en gang eller to ganger i året hvis du planlegger en karriere som en 911 operatør. Etter påføring, vil du bli gitt en egenvurdering spørreskjema som du vil bli bedt om å fylle og gi nøyaktig informasjon.

Mange områder vil kreve søkerne å ha minst en high school diplom eller GED å kvalifisere seg til stillingen som en 911 operatør. Noen av de andre ferdighetene som kreves for jobben er gode kommunikasjonsevner som du vil forventes å samhandle med innringere og redningstjenestene, dag inn og dag ut. En søker må også ha gode skrive ferdigheter og vil bli administrert en skrive test før den endelige personlige intervju.

Som jobben krever at søkeren å håndtere mennesker som er under stress, vil personer som er rolig og komponert under stressende situasjoner bli foretrukket til jobben. En stresset vurdering test vil også bli gitt til søkerne å sjekke sine mentale evner. Personer med multitasking ferdigheter vil bli prioritert fordi en av de grunnleggende oppgaver en operatør er å snakke med den som ringer, skriver informasjonen på samme tid.

Grundige kriminelle bakgrunnen sjekker vil bli gjort for å se etter i noen kriminelle kostnader eller ulovlig narkotikabruk kostnader. Når du har tømt disse foreløpige tester og betingelser søkeren har til å gå gjennom et personlig intervju utført av et panel. I intervjuet søkerne evne til å håndtere stress relatert til arbeid vil bli sjekket.

Etter å ha passert alle disse nivåene, vil søkerne som klarer klare å gå gjennom en betalt 3-6 måneder treningsprogram for å bli sertifisert som en 911 operatør. Opplæringsprogrammet består grunnleggende beredskap håndtering samtaler, på jobb trening under erfarne operatører og deltar utsendelse akademiet.

Job Outlook og Lønn

Jobben utsiktene for dette yrket er stor, ifølge flere byråer, vil karrieremuligheter være god grunn av den forventede økte utgifter i nødetatene. Den aldrende befolkningen garanterer økning i kravene til kvalifiserte beredskap operatører for å få hjelp. Med moderne teknologi spiller en viktig rolle i de fleste bransjer, personer med datakunnskap har gode utsikter i nødhjelp tjenester.

Lønnen er mellom USD 27.000 til USD 43 000 med mennesker som har bakgrunn i medisinsk eller politimyndigheter får høyere lønn. Storbyområder vanligvis betale mer enn landlige innstillinger. I NYC, varierer lønnen mellom USD 32 000 til USD 44 000.

Du trenger å forbedre noen av de sekundære kvaliteter som å høre ferdigheter og empati til å bli vellykket i denne jobben profilen. Arbeide på multitasking og interkulturell kommunikasjon ferdigheter. Hvis det er mulig å lære et andrespråk som spansk, vil det se bra ut på din CV.

Hvordan bli en spion
Sysselsetting Forsikring
Perfusionist Lønn
Jobbintervju Forberedelse tips
Hvorfor er College Viktig
Mest Karriere i Amerika
Karriere i Computer Hardware Engineering
Statistiker Lønn
Saksbehandler Plikter og ansvar
Farmasøyt Lønn
Hvordan å kle for et intervju

Leave a Reply