Hvordan bli en farmasøyt

Det har vært et oppsving i antall studenter velger for en karriere i apotek. Høyere lønnspakker, bredt utvalg av karrieremuligheter og fleksibilitet i arbeidsplanen er nevnt som noen av de viktigste årsakene til den økte tilbøyelighet til karrierer i apotek. Domenet og omfanget av sitt arbeid har utvidet til en mengde aktiviteter, i motsetning til tidligere år hvor den eneste jobben av farmasøyter var å dispensere medisiner. I dag er farmasøyter aktivt involvert med helsevesenet enheter, i forståelse medisiner og rådgivning medikamentell behandling til pasientene.

Bli en vellykket farmasøyt
For å være en farmasøyt, det første du trenger å utstyre deg selv med riktig type pedagogiske grader, slik at du har sterk bakgrunn i fagene som er relatert til apotek. Denne artikkelen vil kaste lys over flere aspekter av jobbene sine.

Pedagogiske krav
Vanligvis er high school-elever forvirret som hvilke trinn de skal ta for å bli en farmasøyt. Vel, er den første tingen å bestemme at de ønsker å forfølge en karriere i apotek. I videregående skole, velger realfag, særlig kjemi og biologi er obligatorisk. Det grunnleggende om kjemi bør være svært sterke som legemidler og kjemikalier du vil forventes å studere eller overvåke i nær fremtid vil være noe annet enn flere typer kjemiske forbindelser. Foruten disse, minst ett år eller to eller tre semester kurs i matematikk, kommunikasjonsferdigheter, psykologi, sosiologi og offentlige taler er å foretrekke.

Forutsetningen grader og kurs for ulike apotek skoler varierer betydelig. Mens noen apotek skoler krever bachelorgrad i farmasi, ulike andre foretrekker søkere med en Baccalaureate grad. Kandidater med en bachelorgrad i apotek er også foretrukket. Noen skoler krever også mikrobiologi og biokjemi som viktige fag. Pharmacy College Admissions Test (PCAT) er standard eksamen som hjelper deg til å få opptak i velrenommerte apotek høgskoler. Nesten tre fjerdedeler av de apotek skoler foretrekker PCAT score. High school-elever kan også fullføre apotek grad med ulike programmer som ‘0 -6 ‘år Entre programmer, rett etter endt videregående utdanning. Studenter som fullfører sine to år med college etter videregående skole er direkte overført til apotek skoler under “tidlig forsikring program ‘.

Stillingsinstruks
For å bli apotektekniker, må du vite stillingsbeskrivelsen riktig:
Motta, analysere og verifisere resepter.
Hjelp i utarbeidelsen av medisiner for kunder, ved å vurdere deres behov. Sikre riktig blanding av piller og etikettering av flasker
Patent papirene angående legemidler av farmasøytiske selskaper de arbeider med.
Sikkerhet og vedlikehold av legemidlene.
Noen av dem foretrekker sykehus jobb og hjelpe sykehuset ansatte i montering og administrerende medisiner og medikamenter.
Les pasienten diagrammer og hjelpe leger i kritting ut mulige kombinasjoner av medisiner for å behandle pasienter.

Viktige attributter
Hvis du håper å være en farmasøyt, må du sørge for at dine evner og holdninger er i tandem med kravene i jobben. Hvis du mangler de grunnleggende kvaliteter som er nødvendige for å utføre jobben ansvar, så bedre arbeid på dem. Så, hva er de viktigste egenskapene som du bør utvikle for å fungere sammen på dette feltet? Noen av de viktigste egenskapene som er av største betydning å være en farmasøyt er nøyaktighet, klarhet i tenkning prosesser og gode kunderelasjoner ferdigheter. Et øye for detaljer er også en kvalitet som er viktig å være nøyaktig i dine resepter og beregninger vedrørende medisin behov og budsjett. Inngående kunnskap om apotek feltet og medisiner vil alltid hjelpe mye, og du vil være i stand til å hjelpe kunder med tillit.

Inntjeningspotensialet
Lønnen utvalg med god erfaring (8 år og eldre) er ganske anstendig og ofte mer enn USD 100.000 årlig. Men i de første årene, inntektene varierer mellom USD 50.000 til USD 60.000 per år. Lønnen varierer i dette feltet er avhengig av ulike faktorer som geografisk plassering, arbeidserfaring og utdanning.

Jobben utsiktene for farmasøyter har vært fenomenal i de siste årene. Den økende etterspørselen etter effektive pasient tjenester og det brede spekteret av medisinske jobber der farmasøyter kan tilby sine tjenester, har åpnet dørene for gode utviklingsmuligheter for apotek studenter. Så, hvis du har en ivrig innsikt til å fokusere på de små detaljer i de milligram medisiner og et ønske om å fortsette å lære nye ting hver dag, å være en farmasøyt ville være et godt alternativ.

Vitenskapelig assistent Lønn
Gjennomsnittlig lønn for en MBA Graduate
Høyeste betalte jobber med en bachelorgrad
Medisinsk Karriere Informasjon
Application Manager Job Description
Seks Figur Jobber med en bachelorgrad
Beste medisinske Karriere
Federal Air Marshal Lønn
Høyt betalte jobber uten en grad
Jobber som betaler over 100K
Athletic Stipend

Leave a Reply