Hvordan finne en tilfredsstillende karriere

Ingen ønsker å ha til å dra seg ut av sengen, motvillig presser seg til å gå på jobb i morgen. Kanskje du har gjort en feil og valgte en jobb som du trodde ville holde deg lykkelig, men gjorde du bli satt likevel, eller kanskje du fortalt deg selv at de ville betale deg mer hvis du stakk rundt lenger, men de gjorde ikke, og du fortsatte å jobber der uansett, eller det var trolig fordi du fikk så vant til rutinen som du ikke ønsker å gå gjennom bryet med å se andre steder etter en ny jobb. Uansett hvilke grunner for ikke å være i stand til å finne en karrierevei som gjorde deg glad og fornøyd, er det på tide du gjorde noe med det akkurat nå.

Det er mye som legger opp til en dårlig jobb, uendelig stress, kjedsomhet, press fra høyere-ups, spente øyeblikk med kolleger, konkurransen som ikke er sunt og så videre. Mange av oss ønsker ikke å gjøre det lenger, rapportering til ledelsen bare fikk ren gamle skrudd opp, og du vil ha ut. Sånn bok skrevet for eksempel ved Elizabeth Gilbert tittelen Eat, Pray, Love, hvor hun tok et helt år av bare å gjenoppdage seg selv, og gjøre noe annerledes for en endring. Hvorfor kan ikke alle av oss bestemmer seg for å opp og la, og legger ut på en bane av selv-oppdagelse?

Hvorfor er ikke du og jeg utvide vår grunne perspektiver i en verden vi ikke vet noe om? Vel, det er begrensninger som familie eller penger som holder oss tilbake, men likevel – vi kan endre våre arbeidsplasser og opplev en helt ny måte å leve livet fordi fordelene ved å gjøre det du elsker, vil komme frem etter som tiden går.

Tilfredsstillende karriere valg

Så hvordan finner du en jobb som du er glad i, og flink til? Spørsmålet ligger i – hva kan du se deg selv gjøre foruten knaser tall eller filing dokumenter? Er du noe flink til maleriet? Gjorde du ønsker å starte en catering selskap, men forandret mening? Var å hjelpe ut utfordret barn eller voksne mer din forte? Finn den dype sted i deg selv hvor du kan si høyt, at ja, dette er hva jeg ønsker å gjøre. Gå videre og forfølge den veien du ikke lyst til å tråkke på, og avdekke en helt ny uutnyttet område i livet ditt.

Til å begynne med å finne en tilfredsstillende karriere, må du først finne noe som du er god på, er at også oppfylle økonomisk. Hvis du har nådd et punkt i livet ditt der du har penger til å fratre, men du fortsatt ønsker å jobbe og finne noe verdt din, så kan du alltid starte på en virksomhet av din egen og hodet det på en måte som er sikker for å gi deg lukrative fordeler. Starte det med en partner som også er interessert i å gå solo, og jobbe deg opp med å gjøre noe du er lidenskapelig om. Ta opp et kurs eller en spesiell klasse som omfatter opplæring på spesielle ferdigheter som du ønsker å kjøpe, og slå den inn i en karriere som du ville elske å jobbe med. La oss ta en titt på noen av jobbene som viser seg å være ganske givende for dem som disse som muligheter, i håp om å forfølge de mest tilfredsstillende karriere at de kan få sine hender på.

Fysioterapi: Dette feltet har fått en helt ny står overfor i dag, med mange mennesker ser mot terapeuter for å holde dem friske og næringsrik. Meld deg på en klasse som lærer deg om hvordan å bli en fysioterapeut, og jobb deg underverker på de som trenger det mest. Du kan enten gå til folks hjem, eller sette opp en plass i ditt eget hjem, og invitere potensielle medlemmer.
Barnehage / barnehage / undervisning: Hvis du har alltid likt barn og komme sammen veldig bra med dem, tenke på å bli en lærer eller en rolle som innebærer barnehage. Reklame er et kraftig verktøy, bruk dette mediet til din fordel og komme ut som en profesjonell, og ikke noen en forelder kan ikke stole på. Les massevis av bøker om hvordan man skal håndtere småbarn, og gjøre god forskning på hvordan å nærme seg dette feltet.
Sluttet seg til Kirken / ekteskap rådgiveren / Bible Study: kristne kan spille en aktiv del av kirken, som ville ikke bare hjelpe deg trene åndelige selv, men stivne din tro. Du kan ta en posisjon i kirkekontor, og tilby å frivillig for sine mange funksjoner, og workshops. Hvorfor ikke selv tilbyr å lede en bibel klasse? Ta fri for å bli kjent med Skriften, og deretter passere på ordet selv. Det er også rom for de som ønsker å råde par interessert i ekteskapet.
Spesialpedagogikk: føler behov for å ta vare på utviklingshemmede / funksjonshemmede, og uheldig? Du kan alltid hjelpe ut som en spesialpedagog og være av hjelp til de som trenger hjelp og veiledning.
Spesielle ferdigheter Klasser: Alle har evnen til å male eller spille et instrument eller synge, selv om praksis er involvert for å perfeksjonere de tre. Bare 6 måneder kan forandre deg helt ved å ta opp en klasse for å skjerpe ditt talent. Når du gjør det, ta klasser og starte et sted av dine egne som kan tøyle penger som si, en kunst klasse eller musikk akademi.
Matlaging: Dette er noe man ønsker de hadde tid til å gjøre, eller elsker å gjøre. Du kan ta matlagingskurs og formidle dine kulinariske ferdigheter til andre, eller til og med starte en mini bistro, mat felles eller bakeri.

Dermed finne en tilfredsstillende karriere er ikke vanskelig, det krever engasjement og urokkelige fokus når du setter ditt sinn ned til veksling jobber. Sørg for å gjøre forskning på hva du bestemmer deg for å ta opp, for å få mest mulig ut av karrieren bryteren.

Online Jobs for studenter From Home
Aktuar Lønn
Chief Information Officer Job Description
Top Ten Høyeste betalte jobber i Amerika
Gjennomsnittlig amerikansk Inntekt
Medisinsk Karriere Informasjon
Høyest betalende Yrker
Hva karriere er riktig for deg
Jobber for High School Studenter i sykehus
Trinn for å bli en profesjonell idrettsutøver
Fremgangsmåte for å bli lærer

Leave a Reply