Hvordan forberede for et intervju

Intervju er ansikt-til-ansikt, spørsmål og svar sesjon mellom to personer, intervjueren og intervjuobjektet, og er ment for å skaffe informasjon og også å kjenne visninger av intervjuobjektet. Mesteparten av tiden er det mer enn en intervjuere og som kan skremme intervjuobjektet. Intervjuobjektet har å gjøre maksimal positiv innvirkning på intervjuerne i en kort periode. Derfor er det svært viktig for ham å forberede seg grundig for intervjuet. Det er spesifikke tips og teknikker for å følge.

Tips for å forberede et jobbintervju

CV
Du bør ha din CV klar og innen rekkevidde i vesken eller dokumentmappen. Ikke kast bort tid på jakt gjenopptas. Alltid huske at CV er det første intervjueren vil be om. Det samme gjelder for dokumentene dine hvis du er nødvendig for å få dem sammen.

# Oppdatering Kunnskap
Det første du bør gjøre er å ha en detaljert kunnskap om selskapet / institusjon / skole du har søkt. Det er også bedre å friske opp kunnskapen om dine egne fag. Du vil gjøre et dårlig inntrykk hvis du blir funnet å mangle kunnskap om eget fag. Du bør også ha informasjon om aktuelle saker og siste problemstillinger knyttet til motivene dine.

# Kle Smart
Husk den gamle klisjeen, første inntrykk er den siste visning. Derfor, hvis du ønsker å gjøre et godt inntrykk, må du kle skikkelig og passende for et intervju, for å gjøre et positivt inntrykk. Det siste du ønsker, under et intervju, er å bli flau av antrekket ditt. Ikke vær altfor kledd og husk at dette ikke er stedet hvor du kan prøve nye moten.

# Vær trygg og Clear
Du må fjerne om synspunkter som du uttrykker. Du må trygt svare på spørsmål stilt av intervjueren. Du må også huske på én ting, at hvis du ikke er sikker på om noe, si det direkte. Du bør ikke lyve eller overdrive. Ærlighet er høyt verdsatt i et intervju. Du kan bli nødt til å føle nervøs, men ikke vise det med nervøse bevegelser av hendene eller problemer i tale. Svare på spørsmål som du er sikker på, og du kan ta deg tid til å svare. Ikke rush til å gi en mening eller blurting ut et svar.

# Manners
Oppførsel er svært viktig, og de vil sikkert gjøre en mark. Husk at punktlighet teller mye under intervjuer. Spør om tillatelse før du går inn i rommet, og også før sitte ned. Du bør hilse intervjueren før begynnelsen så vel som på slutten av intervjuet. Også, ikke nøl med å se inn i øynene mens du snakker, da dette viser din tillit. Du bør også sitte og snakke i en oppreist holdning. Etter slutten av intervjuet, må du takke intervjueren og forlate.

Forberedelse til et intervju i siste øyeblikk

Før mot intervjueren, prøve å finne ut hans navn og posisjon. Du bør også lese morgenavisen eller lytte til radioen for å ha deg oppdatert på aktuelle problemstillinger. Husk at det er noen vanlige intervjuspørsmål som stilles for de fleste av intervjuene. For eksempel, hva er dine sterke sider, hvorfor tror du at du er den egnet kandidat for jobben, etc. Du må bare forberede svar på disse spørsmålene og møte intervjueren trygt.

Hvis du er innkalt til intervju, ikke bli bekymret. Husk disse jobbintervju tips og gå for intervjuet trygt. Lykke til!

Chief Information Officer Job Description
Karriere Test for Kids
Vitenskapelig assistent Job Description
Overseas Jobs for amerikanerne
Job Intervju Oppfølging e
Hva gjør en lærer assistent
Hva er de mest spennende jobbene i verden
Alternative karrierer for sykepleiere
Kompetansetiltak baserte intervjuer
Farligste jobber
Høyeste Betale blue-collar Jobs

Leave a Reply