Jobber i flysektoren

Et flyselskap jobb er en kommersiell virksomhet som gir rutefly for passasjerene. I dag, jobber for et flyselskap er regnet som en varm og krevende jobb. Alt vi trenger å gjøre er å forstå de to hovedkategorier av flyselskaper jobber.

De to kategoriene av et flyselskap jobb flyr og ikke-flygende jobber.

Flyr Jobs:
Aircraft Pilot
Fly Steward / flyvertinne
Cabin Crew
In-flight Security
In-flight Mechanic
In-flight lege
In-flight Nurse

Ikke-flygende Jobs:
Ground Station Attendant
Billett Agent
Station Attendant
Reservasjon Sales Agent
Flyfrakt Agent
Passenger Service Agent
Aircraft fueleren
driver
Station Manager
Hytteservice Person
Sales Representative
Innvandring Officer
Sikkerhetspersonell
Station Manager

Vi må også forstå at som alle andre næringer, er det noen fordeler og ulemper ved arbeidsplasser i flysektoren også:
Fordeler:
Du kommer til å gå rundt i verden mens du gjør jobben din.
Én gang i seks måneder eller et år (avhengig av dine carrier regler og forskrifter), får du en gratis billett (er) for å gå til destinasjonen du ønsker.
Gjennomsnittlig lønn for flybransjen er mye høyere enn mange andre bransjer.

Ulemper:
Du må være borte fra hjemmet i lange perioder av gangen.
Ditt arbeid starter og slutter avhengig tur eller tidsplanen for den aktuelle flyturen, i motsetning til de fleste andre jobber der du jobber for noen del av dagen og gå hjem på slutten av dagen.

Reiser på flyreiser kan anses å være en luksus for mange mennesker. Det er noen personer som har et flyselskap jobb, og dermed få en mulighet til å få betalt for å reise til ulike steder og land. Kort sagt, de får denne luksus tur med uten kostnad.

Flybransjen er blitt svært konkurransedyktig og raskere med en rekke tjenester og effektive fly. For å holde tritt med gode resultater og opprettholde sin topp rangering, må flybransjen å komme opp med mer kreative strategier for å tiltrekke seg kunder, opprettholde sin klasse, gir tilfredsstillende tjenester, etc. De må komme opp med nye ordninger som også kan være rimelig å en vanlig reisende, slik at sluttresultatet av flyselskapet er at det effektivt gir kundetilfredshet og tjener anstendig fortjeneste. Tross alt en effektiv gjennomføring teller mye.

Etter å ha trent og effektiv mannskap gjør også stor forskjell i kompetanse i et firma eller en bransje, og det er derfor mange arbeidsplasser i luftfarten har en høyere prøvestein på grunnleggende kriterier enn andre sektorer. Og som vi kan se, er sluttresultatet virkelig verdt det.

Valgbarhet for et flyselskap jobben krever kandidater med gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. En god kvalifisering for passende jobb, god mengde erfaring og teknisk kunnskap er nødvendig for å få en jobb i hvilken område de ønsker å jobbe og gjøre karriere. Noen flyselskaper har kriteriene for å gi en viss innvirkning på deres klientell. Derfor en ekstra krav til et flyselskap jobb kan være forskjellig på flyselskapet og jobb plassering også, avhengig av om det er en nasjonal eller internasjonal flyselskap.

Andre populære ledige jobber i flysektoren:
Aircraft Engineer
Flight Instructor
Flytekniker
Co-pilot
Flyvirksomheten støttepersonell
Fly Engineer
Cargo Pilot
Kokker
Airport Services
Flyvedlikehold Engineers

På en måte kan flyselskapet jobber anses å være svært høy å betale for. De kan selv være seks figuren inntekt jobber. En god erfaring kan hjelpe deg å få en høy inntekt jobb og forventet ansvar sammen med den. Til syvende og sist kan vi kalle et flyselskap jobb en god kombinasjon av hardt arbeid med høy inntekt og ingen kostnader eventyr.

Karrierer som betaler godt med liten utdanning
Høyt betalte jobber i det medisinske feltet
Intervju Tips for sykepleiere
Beste universitetene i verden
Guvernør Plikter
Jobber i etterspørselen i 2012
Klinisk farmasøyt Lønn
Finne en jobb etter college
Ulike IT Jobs
Rådgiver Job Description
Hvordan bli en Art Teacher

Leave a Reply