Jobber i sykehus uten en grad

Ifølge United States Department of Labor – Bureau of Labor Statistics, vil helsevesenet generere mer enn 3 millioner nye arbeidsplasser mellom 2008 og 2018 og de raskest voksende yrker i Amerika vil være helsetjenester-relaterte. Veksten av denne industrien er courtesy den aldrende Baby Boomers. Noen av de beste betalte jobber vil bli funnet i denne bransjen. Hvis du er noen som ønsker å gjøre en karriere i denne bransjen, så vi vil gjerne fortelle deg at dette er et felt der arbeiderne er alltid i etterspørselen, og du kan veldig lett ta en entry-level jobb. Du kan se etter utviklingsmuligheter som karrieremuligheter er lyse i denne bransjen.

Jobs tilbudt enkeltpersoner som ikke har en høyskole grad meste ikke innebærer interaksjon med pasienter. Disse entry-level jobber kan betraktes som back-end jobber med helsevesenet. Sykehus må personer som kan hjelpe i å kjøre på sykehuset jevnt og det er her du kan gå i.

Medisinsk Billers / programmerere
Medisinsk billers og programmerere er ansvarlig for å opprettholde registreringer av en pasient som inkluderer fylle skjemaer for krav, forsikring og bosetninger. De dokumentere hver transaksjon som finner sted mellom forsikringsagentforetaket og sykehuset og er ansvarlig for riktig utbetaling av betalinger. Medisinsk billers / programmerere er enten ansatt i sykehus eller de kan også jobbe hjemmefra. Selv medisinske billers ikke er pålagt å ha en høyskole grad, arbeidsgivere foretrekker søkere som har fullført en medisinsk fakturering og sertifiseringsprogram. Gjennomsnittlig lønn for medisinsk billers / programmerere i området fra $ 30,000 til $ 40,000.

Legesekretærer
Legesekretærer er den første kontaktpunkt mellom pasienten og sykehuset. Jobben rollen som en medisinsk resepsjonist innebærer svare på spørsmål av pasientene og deres pårørende, overføring av samtaler til rett avdeling og fikse pasientenes avtaler. Legesekretærer arbeider i et miljø som innebærer betydelig samspill med kunder, både direkte og via telefon. Derfor er de pålagt å være tålmodig og høflig med en utmerket kommando over språket. Bli en medisinsk resepsjonist krever ikke en grad som sådan, men effektiv kommunikasjon ferdigheter, en behagelig personlighet og en tidligere erfaring som resepsjonist kan gi et løft til karrieremuligheter. Gjennomsnittlig lønn for en medisinsk resepsjonist er i størrelsesorden $ 25,000 til $ 30.000.

Medisinsk transcriptionists
Medisinsk transcriptionists eller MTS lytte til lydopptak gjort av leger og leger og oversette dem til grammatisk korrekte korrespondanse og medisinske rapporter. De lytter til disse opptak via et headset og skriv deretter inn teksten i en standard form, slik at det kan legges til en pasients fil. Spiller medisinske transcriptionists en viktig rolle i å forberede dokumenter knyttet til fysisk undersøkelse, resepter, obduksjoner og disse dokumentene blir en del av pasientens medisinske historie. Mest MTS ansatt med sykehus har gjennomført ett års medisinsk transcriptionist programmer. Gjennomsnittlig lønn for MTS er i størrelsesorden $ 30,000 til $ 35.000 per år.

Medisinske Assistenter
Medisinske assistenter er enkeltpersoner som hjelper leger og leger med å gjennomføre de daglige oppgavene i et sykehus. Noen av de plikter og ansvar i en medisinsk assistent planlegger avtaler, hjelpe pasienter med sine forespørsler, hjelper med å opprettholde poster, skrive ned pasientens medisinske historie, på jakt etter skatt og forsikringskrav etc. Jobben beskrivelse av medisinske assistenter er generisk og deres plikter avhenger sykehuset at de jobber med. Gjennomsnittlig lønn for medisinske assistenter er i størrelsesorden $ 30,000 til $ 35.000.

Yrkes Sykepleiere
Hvis du er en fremadstormende sykepleier og ønsker å få en første hånd beretning om en sykepleier jobb, så kan du prøve å jobbe som en yrkesfaglig sykepleier. Du trenger for å fullføre en ettårig opplæringsprogram etter ferdigstillelse av som du ville bli en lisensiert yrkesfaglig sykepleier (LVN) eller en lisensiert praktisk sykepleier (Hjelpepleierne). Jobben rollen som en LVN er lik som en sykepleier og innebærer aktiviteter som overvåking fremdriften av pasienter, slik at de tar medisiner i tide, samle lab prøver osv. gjennomsnittlig lønn på yrkesfaglige sykepleiere er i størrelsesorden $ 35.000 til $ 45.000.

Som nevnt tidligere, er helsevesenet klar til å blomstre i de kommende år og vil gi mange vekstmuligheter for personer ansatt i denne sektoren. Hvis du ser på en karriere i denne bransjen, og ikke har en høyskole grad, er nå den beste tiden å bli som med noen års erfaring, vil du være kvalifisert for en rekke karriereutvikling muligheter.

Sykehusledelsen Jobs
Karriere Test for Kids
Kjemiker Job Description
Fremgangsmåte for å bli lærer
Gode ​​karriere uten en høyskole grad
Nefrolog Vs Urolog
Web Developer Job Description
Kreativ skriving Jobs Online
Seks Figur jobber uten Degree
Administrerende direktør Job Description
Vel betalte jobber uten en høyskole grad

Leave a Reply