Jobber som betaler over 100K

Blant flere parametere som en person tenker over mens du velger en karriere, er det viktigste lønn. I globaliseringens tidsalder, har karrieremuligheter økt betydelig. Det er noen jobber som har potensial til å tjene deg veldig konkurransedyktig lønn. Jobber som betaler over 100k er blant de høyt betalte jobber over hele verden. Det må bli forstått at ingen jobb i de første årene kan betale deg over 100K. Krysset merket på $ 100.000 kommer først etter en viss arbeidserfaring og høyere utdanning. Videre, når jeg nevne at en viss jobb betaler over 100k, betyr det direkte at jobben er lukrativt. Så, er det viktigste poenget med diskusjonen om svært høyt betalte jobber, og så må vi diskutere dette med et bredere perspektiv i tankene. 100k merket er bare et poeng av vederlaget og ekte hensikten med denne artikkelen vil være å diskutere jobb med svært god fortjeneste.

Jobber betale høye Lønn

Medisinsk jobber er blant de høyeste betalte jobber i verden. Jo høyere utdanning du har, jo mer ansvar du dele, bedre vil være din tjener evner. Management-feltet lover også noen heftige lønn som bedrifter rekruttere kompetente kandidater og betale dem veldig godt. Likeledes er det flere andre jobber som betaler decently.

Advokater
Advokaten lønn særlig de i straffesaker og corporate felt, krysser lett 100K lønn mark, når advokaten er bosatt i dette feltet. Siden loven er en svært konkurransedyktig felt, har en kandidat til å jobbe hardt for å bosette seg i denne karrieren. Å være en advokat er en av de høyeste betalende karrierer, men du må ha svært god arbeidserfaring og må ha bevist din mettle på dette feltet.

Leger
Helsesektoren, den største sektoren i USA, stolt i å gi noen av de høyeste lønningene til sine leger, kirurger, anestesileger og ulike leger i andre grener. Listen over jobber som betaler over 100k er dominert av flertallet av medisinske jobber. Ta en titt på lønn områder for jobber i medisinsk sektor.

Anestesilege lønn rekkevidde: $ 200.000 til $ 400.000
Cardiac kirurg lønn: $ 109.000 til $ 400.000
Hjernekirurg lønn: $ 62 000 til $ 600.000
Plastisk kirurg lønn: $ 200.000 til $ 800.000
Fødselslege lønn: $ 50,000 til $ 300.000
Gynekolog lønn: 160 000 til 260 000
Tannlege lønn: $ 70,000 til 200.000

Økonomisjef
I forvaltningen feltet, økonomisjef er ansvarlig for håndtering kontoer og finans relaterte saker i firmaet. Når du har en god arbeidserfaring, kan du tjene svært anstendig lønn i dette feltet, krysset 100K mark.

Human Resource Managers
Menneskelige ressursen ledere er blant de best betalte fagfolk når det gjelder etablerte bedrifter. I de siste årene har det vært en økning i inntjeningspotensialet av menneskelig ressurs manager lønn, som det har blitt en integrert del av enhver bedrift og organisasjon.

Programvare ingeniører / Programvare Arkitekter
Bevæpnet med en teknisk grad i informatikk og med en teft for programvareutvikling, kan du klatre senit av suksess på dette feltet. Programvare fagfolk kan tjene på en gjennomsnittlig $ 120.000. Det er absolutt en av de jobbene som betaler svært høye lønninger, også utenfor ønsketenkning 100K.

Markedsføring Executive / VPS (Vice Presidents) / COO / økonomisjefer
I noen ledelse fast, bedriftens fagfolk tjener svært anstendig lønn. De på toppen av bedriftens hierarki har potensial til å tjene over 100K, som de nå til disse utfordrende stillinger etter år med hardt arbeid.

Chief Executive Officer
Vurdert å være blant de ti hotteste karrierer, CEOs er blant de best betalte fagfolk. De kan tjene alt mellom $ 160.000 til $ 300.000.

Høyt betalte jobber uten en grad

Her er noen av de jobbene som har potensial til å betale over 100K selv uten at du har noen bachelorgrad! Men husk, disse jobbene har spesifikke krav som gode mellommenneskelige ferdigheter, viss evne-og du må gå gjennom hard trening før du starter arbeidet.

Eiendomsmegler
Writer
Hendelse koordinator
Kommersiell pilot
Ship ingeniør
Detektiv og Criminal Etterforskerne
Fashion Designer
Stråling terapeut

Farlige jobber som betaler godt

Noen av verdens mest risikable jobber som er farlige for liv er også betalt svært godt. Her er noen av de farligste jobber som betaler godt.

Krabbe Fisherman
Oil Rig Workers
Elevator Mechanics
Iron Workers
Gruvedrift Workers / Mekanikk
Piloter
Elektrikere
Brannmann
Bodyguard
Bomb Squad
Astronauter
Dusørjegere
Stunt Man

Det er ikke at det er bare alvorlige og kjedelige jobber som betaler heftig lønn. Noen morsomme jobber som betaler godt er mote og smykker design jobber der du kan utforske din kreativitet og også nyte jobben. Dette betyr ikke at disse jobbene er blottet for stress og det er all moroa. Uansett hvilket felt du velger, er det et faktum at du begynner å tjene heftig lønn etter at du har jobbet i flere år og har fått betydelig arbeidserfaring.

Hvordan bli med CIA
Skiftende Lanes: Administrerende Hearth og karriere
Innkjøp Agent Job Description
Topp 10 universiteter i verden
Hva kan du gjøre med en biologi Degree
Best betalte jobber
Kasserer Job Description
Førskolelærer Lønn
Karriere som Stage Manager
Industrial Design Karriere
Aktuar begynnerlønn

Leave a Reply