Jobber uten en High School Diploma

Hvis du ikke har en high school grad, dette på ingen måte betyr at du ikke kan finne en god jobb. Det er noen yrker, som krever at du lære på jobben, i stedet for å oppnå utdanning for det samme i lukkede klasserom! Disse jobbene kan faktisk vise seg å være ganske godt betalt, noen år ned linjen, forutsatt at du dem med full fokus og dedikasjon.

Jobber som ikke krever en High School Diploma

Selger
Å gjøre en karriere innen salg, trenger du ikke en high school diplom. Erfaring på feltet og gode folks ferdigheter teller mye mer enn noen grad. Til å begynne med, kan du ta opp en jobb i en avdelingsnivå butikk eller en restaurant. Hvis du gjør jobben din med all engasjement, har du sjansene for å bli forfremmet til å bli den delen i-charge. Ellers, når du har betydelig antall års erfaring og en god anbefaling / referanse av lederen av butikken / restauranten i pusen din, vil du automatisk få mange veier åpnet opp, for å gjøre en karriere innen salg.

Cook
Man kan også velge å bli en kokk eller en matlaging arbeidstaker i en fast food. Å få denne jobben, trenger du ikke noen formell opplæring som de ferdighetene som trengs er lært på jobben. Selvfølgelig, for å fremme karrieren din dvs. å bli en utøvende eller leder kokk, ville du trenger formell opplæring i matlaging. Ellers å bli med som kokk i en fast food, er det eneste du trenger en forkjærlighet for matlaging!

Writer
En annen høyt betalende jobb uten en grad er å bli en forfatter. For å komme inn i dette yrket, bør du ha en teft for å skrive, en god kommando over språket og kunnskap om et mangfoldig tema. Du kan freelance for en avis eller et magasin, eller du kan skrive innhold for ulike nettsteder på Internett. Skriving er en godt betalt jobb som alle kan ta opp, forutsatt at du vet dine ord godt!

Event Manager
De mennesker som har gode nettverk, planlegging og organisatoriske ferdigheter, kan vurdere å bli en hendelse planner. Får den første oppgaven, men kan være vanskelig! For dette, se om noen av dine bekjente eller venner har et parti som kommer opp, og de ville la deg organisere det. Hvis de første hendelsene håndteres godt, vil det ikke være mangel på muligheter i dette feltet. Jungeltelegrafen er den beste reklame for å få nye oppdrag i dette feltet. Så, gjør jobben godt, og du vil holde på å få virksomheten.

Beautician
Utføre skjønnhetseksperter jobber som fotpleie, manikyr, hårklipp, ansiktsbehandling, make-up osv. For å bli en kosmetolog, må du få en lisens av staten regjering der du ønsker å praktisere denne ferdigheten. Krever noen stater deg å holde en high school diplom, mens noen ikke, så du må sjekke om det. For å komme inn i dette yrket selv, må du ha deltatt og bestått et kurs i kosmetikk fra en stat anerkjent skole.

Servitør / servitør
En enkel jobb for en person uten en high school diplom er å bli en servitør eller en servitør. For å gjøre denne jobben, ville du trenger å ta mat ordrer fra kunder og deretter tjene det samme med dem på sitt bord. En hyggelig personlighet, god hukommelse og sosiale ferdigheter vil hjelpe deg å gjøre det bra i denne jobben.

Renere
Du kan søke på en jobb som en renere i kommersiell etablering, det være seg en avdelingsnivå butikk, et selskap eller en restaurant. Jobben kan bringe deg i kontakt med kjemikalier, skitt og rusk og kan være fysisk utmattende. Så, bare de som er i best av helse, bør gjelde for slike jobber.

Online Jobs
For de av dere som er godt bevandret med bruk av Internett, jobber som online salg, data arbeidsplasser, affiliate markedsføring, betalte spørreundersøkelser, blant annet er et godt alternativ. Disse jobbene kan utføres fra bekvemmeligheten av ens hjem og ikke krever at du har noen utdanning grad. Noen av dem kan imidlertid kreve at du har et kredittkort.

Hvis du ønsker å videreutvikle dine potensielle kunder og bli vellykket i din karriere, er det anbefalt at sammen med disse jobbene, fortsette med utdanningen din.

Farmasøyt begynnerlønn
Online Jobs for studenter From Home
Gode ​​karrierer å komme inn
Kirurg Job Description
Flyselskapet Jobbmuligheter
Karriere Råd for høyskolestudenter
Vice President Job Description
Datatekniker Job Description
Electronic Technician Lønn
Hvordan finne en tilfredsstillende karriere
Athletic Trainer Job Description

Leave a Reply