Jobbintervju Forberedelse tips

Du får et anrop fra et selskap du har brukt på, og de har arrangert for et intervju på en bestemt dag. Du er glad for at du gjorde det i det minste til intervju, men like spent på hvordan det vil gå! I tider som disse mange mennesker fortelle deg å forberede intervjuet i sine egne unike måter, men det er aldri fullstendig informasjon. Noen fortelle deg å snakke med en holdning, noen å kle imponerende mens de andre å bare henge der. Midt i alt dette forvirring og kaos i hodet ditt, vil du ende opp svett og glemme hva du forberedt på. For å hjelpe deg med å organisere alle dine tanker og huske alle de nødvendige tingene du trenger for å ta vare på mens du går for en jobb intervju, her er noen enkle jobbintervju forberedelse tips for enkelhets skyld.

Hvordan forberede for et jobbintervju

Selv om du har gitt en rekke intervjuer, og uansett hvor trygg du er før du møter de alvorlige intervjuere, kan du ikke ignorere sommerfugler flagrende i magen like før du går i. For å lette angst, har vi noen viktige forberedelser tips som kan være gunstig for deg.

Øvelse
Det viktigste du trenger å gjøre når du begynner å forberede intervjuet, er å øve din stil for å svare så mange ganger som mulig. Den vanligste intervju spørsmål som deres dommere kan spørre deg er å si noe om deg selv. Dette spørsmålet er generelt å teste din selvtillit og å se hvor godt du kjenner dine styrker og svakheter. IKKE si, de fleste av mine opplysninger er det i min CV. De ønsker ikke å høre dette som de forventer noe annet fra svarene dine.

Beskriv dine styrker og ferdigheter på en positiv måte, og hvis de ber deg om dine svakheter, gi diplomatiske svar. Ikke gjør dem høres negativ, eller som vil fremheve dine dårlige poeng. Du vet ikke hva de kan spørre deg, så det er ingen vits i å inngå ting, men du kan være sikker på at de vil plukke på en feil ting du sier og strekke den. Så sørg for at du gir smarte svar og ta tid til å tenke før du sier mye. Praktisere disse tingene foran speilet for å se om du kan opprettholde din tillit.

Dress opp
Pass på at du bruker riktig type klær. Formals er de beste valgene, skjorter og slips for menn og formelle skjørt eller bukser og skjorter for damer. Hvis du er iført blazere, slitasje mørk farget de med lyse skjorter som hvite, krem, lys gul, blå eller lys rosa. Unngå lyse og prangende farger som de vil gjøre deg se høyt og uorganiserte. Gutta skal koordinere sine bånd med sine skjorter for å gi antrekket en anstendig utseende.

Bære formelle sko og lys sminke og gjøre noe enkelt med håret. Mennene kan bare børste håret enten med gel for å gjøre dem pene og ikke rotete, mens damene skal gå for enten en fransk roll eller en bolle eller rett og slett la det rett og ryddig. Siden utseendet teller mye når du går inn gjennom døren, gjør det svært enkelt, men attraktivt og nedstigning. Mer enn halvparten av inntrykket er laget av utseendet ditt så se ditt beste.

Opplysninger
Hold alle dine dokumenter og originaler godt organisert i en mappe og sørg for at du har alle av dem er riktig og trygt. Hold de nødvendige og viktige i de første arkene for å gjøre dem mer tilgjengelige og holde fargede post IDer å kategorisere dem deretter. Være på tide for intervjuet, fortrinnsvis 15 minutter før hele prosessen. På denne måten vil du få tid til å slå seg ned og revidere på alle de tingene du trenger å huske og også mentalt få forberedt. Du kan miste tid på å finne et sted eller i trafikken eller mens parkering så sørg for at du forlater hjemmet en time før intervjuet.

Når du er inne på rommet, ønsker alle dommere med et smil og sitte rett uten bretting noen av bena. Hold hendene på knærne og mappen på bordet. Hvis du har bagasje, holde den ved siden av foten av stolen. Sitt rolig og presentere en trygg titt på ansiktet ditt. Ikke vær redd som de ikke vil spise deg, prøv å huske alle dine ferdigheter og poeng. Snakk i en myk tone og være høflig, ikke stamme mens du snakker. Hvis de ber deg om familien din, ikke bli for personlig, fortelle dem akkurat hva de trenger å vite. Etter intervjuet er over, oppfølging og si takk for å ha meg, ha en fin dag, og forlate rommet stille uten å se tilbake. Ikke banke på døren bak deg, sørg for at du har opprettet et godt bilde og ikke en av en oppskjørtet person.

Jeg håper at du har fått fullstendig informasjon om svært små problemer som mang en gang du har en tendens til å glemme. Så, holde alle disse tingene i tankene før du går inn og bare være deg selv som du er i stand til å få den jobben.

Vel betalte jobber uten en høyskole grad
Application Developer Job Description
Medisinsk Karriere List
Ulike Karriere i Fashion
Høyt betalende jobber med ingen grad
Seks Figur jobber uten Degree
Tips om hvordan du får en College Grant
Medisinsk resepsjonist Lønn
Førskolelærerutdanning Job Description
Hva er en Endodontist
Easy Jobs som gjør en masse penger

Leave a Reply