Karrieremål og målsettinger Eksempler

Vi alle oppstå situasjoner i våre profesjonelle liv når vi må skrive karrieremål eller karriere mål i våre gjenopptas. Selv om du kanskje har gått gjennom en rekke eksempler på karrieremål, ved å gjøre forskning på internett, bare kopiere en karriere målet egnet til stillingstittel og legge den til din CV er ikke nok. Vi har alle en vane å skrive karriere mål basert på stillingstittel og det er logisk å gjøre det. Men hvis du ikke har de nødvendige ferdigheter og arbeidserfaring, ansette manager eller rekrutterer kunne identifisere det, enkelt. Derfor søker jobber som passer din påloggingsinformasjon, utdanning, kompetanse og arbeidserfaring er svært viktig. På den måten kan du bevise til vår fremtidige arbeidsgiver at du er den beste personen for jobben. Ved å utsette deg til en rekke karrieremål og uttalelsen eksempler, vil vi hjelpe deg i denne artikkelen slik at å skrive karrieremål er ikke en hodepine for deg.

Skrive karriere mål
Hvis du er villig til å skrive din karriere og mål, kan du ta vare på følgende punkter.

For gjenoppta skriftlig eller jobbsøking, skrive din karriere mål basert på jobbtittel. Her antas det at du er kvalifisert for å søke om jobben.
I tilfeller der du er litt ukvalifisert for jobben, kan du prøve å skrive en balansert karriere mål å fokusere på dine sterke sider. Kan sjefen vil vurdere deg i intervjuet.
Vær spesifikk mens nevne din karriere mål. Skriv tittelen på jobben, akkurat som nevnt av arbeidsgiver.
Hvis du skriver dine karrieremål og målsettinger i din bærbare eller bærbare, gjerne utdype det. Skriv alt som du ønsker å oppnå i en viss periode av tid. Skrive dine karrieremål vil hjelpe deg å bli mer fokusert på dine mål.
Ideelt sett må karriere mål i gjenopptar være en setning eller på det meste to setninger lange.
Du kan justere deg karriere mål i CV avhengig jobbtittel du søker etter, men sørg for at endringene er ikke drastisk og du fokuserer på dine sterke sider.

Entry-Level jobbsøkere

Søker frem til en entry-level posisjon i regnskap utnytte mine sterke analytiske og matematiske ferdigheter med en mastergrad i regnskap.
College-eksamen, med en grad i massekommunikasjon og to diplomer i spansk og fransk søker en entry-level posisjon i et elektronisk innhold skriving fast.
En kandidat i siste semester av informatikk prosjektering søker etter et internship stilling i et software selskap som kan utnytte mine kunnskaper om programmering i programmeringsspråk som Java og Oracle.

For erfarne folk

Med et omfattende erfaring på 14 år innen markedsføring i FMCG sektor, ser jeg frem til en markedsføring hode posisjon i en MNC.
Med 10 års erfaring i olje-og oljeindustrien i Gulf-landene, søker etter en lederstilling i et petrokjemisk selskap der jeg kan utnytte mine erfaringer til å lede et team og bidra i å øke effektiviteten i firmaet.
For å sikre en assisterende professor posisjon i økonomi i et nasjonalt nivå universitet med en mastergrad i økonomi og 4 års erfaring i statlig nivå universiteter.
Sivilingeniør med 14 års arbeidserfaring i infrastrukturprosjekter som søker stillingen som prosjektleder i USA.

Ved å gå gjennom de nevnte karrieremål og målsettinger, må du ha fått en idé om hvordan å skrive karriere relaterte mål. Ved å gjøre en skikkelig analyse av dine styrker og svakheter, kan du kjenne deg selv nærmere som vil hjelpe deg å skrive en bedre karriere mål.

Bli en farmasøyt
General Contractor Lønn
Google Online Jobs-legitim eller svindel?
Hva er fordelene og ulemper med Job Hopping?
Mest Jobs i etterspørselen
Presentasjon Ideer for Intervjuer
Klinisk farmasøyt Lønn
Behandlende lege Lønn
Fordeler med å bli lærer
Tap Begrensning Specialist
Nuclear Farmasøyt Lønn

Leave a Reply