Karrierer jobbe med dyr

Jeg har en brennende kjærlighet til dyr. Jeg har vært omgitt av ulike kjæledyr siden jeg var en liten gutt. Kuker og høner, hunder og katter, selv en geit og hennes lam, akvarium fisk og små mus, alle har funnet et sted i mitt hjem, så vel som mitt hjerte. Jeg er sikker på at det er mange mennesker der ute som også liker å begynne rundt dyr og dele følelser av medlidenhet for dem. Dette gjør dem ofte lurer på om de kunne blande glede med arbeidet. Med dette mener jeg at de ønsker å lære om de forskjellige karrierer som arbeider med dyr. For noen år siden, involvert slike karrierer noe mer enn å bli veterinær, hundetrener, eller et dyreliv forsker og naturfotografering. Som bevissthet om dyr omsorg vokste, flere og flere veier knyttet til karrierer knyttet til arbeid med dyr ble kastet åpen.

Høyt betalende Karriere jobbe med dyr

Mesteparten av tiden, folk på jakt etter karriere som arbeider med dyr er ikke veldig bekymret for pengene de tjener. Men man må lage en levende og leve skikkelig i dagens verden av høy inflasjon. Det er få høyt betalende yrker som ikke bare tilbyr deg en modus for levende, men også høy trivsel og spenning.

Veterinær
En veterinær er et dyr lege. Vi vet alle at en av de beste betalte jobber er at av en lege. Flere og flere hundeeiere besøker veterinærer for hjelp og omsorg av sine dyr. Ikke bare praktisere en privat veterinær en blomstrende jobb, er det andre veier for tilgjengelige. Du kan enten bli utnevnt som en veterinær for en zoo, en ranch, sportslige grupper og selv i laboratorier for forskning og dyr omsorg. Å være kommet en veterinær, må du tjene et innlegg bachelorgrad i Doctor of Veterinary Medicine. Når du oppgraderer fra en veterinærmedisin skolen, vil du være å ta en eksamen som vil hjelpe deg å tjene din lisens til å praktisere. En veterinær lønn er ca $ 75 230 / år. eller $ 36.17/hr.

Veterinær Technician
Som alle leger kan veterinærer ikke ta vare på helsen til dyr egenhendig. De trenger hjelp av en trenet og erfaren person til å hjelpe dem på jobben. En karrieren i veterinærmedisin er av en veterinær tekniker. Du må ha en Associate Degree og bestå en lisensiering eksamen. En veterinær tekniker lønn er ca $ 27 970 / år eller $ 13.45/hour.

Veterinær Pathologist
Veterinær patolog er opplært i å studere sykdommer, utvikling og årsaken til sykdommen. De gjør de samme tingene en patolog for menneskelige sykdommer gjør. De hjelper veterinæren diagnostisere sykdommer hos dyr og velge riktig linje behandling. Median lønn for en veterinær patolog er ca $ 120.000 og $ 160.000.

Pet Sitters og mosjonist
Dette er en annen høyt betalende karriere der arbeider med dyr er nødvendig. Du kan enten jobbe deltid eller heltid som kjæledyr sitter og sykkelen. Du må ta kjæledyr for grooming økter, trening klasser, besøk til en lege. Det innebærer også kjæledyr omsorg og barnevakt kjæledyr når eierne er ute eller har gått for en ferie. Dette er en jobb full av ansvar som du trenger for å ta vare på dyr som tilhører andre. Høy arbeidsmoral, tålmodighet og kjærlighet for dyr er kravene. Du må ha fleksibel arbeidstid som du kanskje nødvendig å ta vare på et kjæledyr når som helst i løpet av dagen. Årslønn for en enkelt person som arbeider som kjæledyr sitter er ca $ 30 000 til $ 45, 000 kroner. De som har en stor kjæledyr sitter virksomhet tjene ca $ 100.000 og enda mer.

Andre høyt betalende karriere også inkluderer følgende:
Forskning Veterinær
Animal Fysioterapeut
Animal kiropraktor
Dyrevelferd
Animal behavioristiske
Animal Breeders
Animal trenere
Canine Welfare Technician
Karrierer i Herpetology
Karrierer med hester
Dog Groomer
Hundeførere
Dog Lydighet Trainer
Hestetrenere
Horse Racing Jockey
Primatology Karriere
Profesjonell Hovslager
Range Managers
Shearer
Stabil Lad
Pet Shop Owner
Husdyrpark Eier

Karrierer Arbeide med ville dyr

Det er ikke bare de tamme dyrene rundt blokken, men også ville dyr som trenger vår omsorg. Det er mange oppfylle karrierer arbeider med ville dyr som krever engasjement, så vel som mot. Man trenger mot fordi de er etter alle ville dyr som løver, bjørner, elefanter, ulver, giraffer, sebraer, osv. Hvis du er en sann dyr entusiast og ønsker å gjøre noe for våre venner i jungelen, så karrierer arbeider med ville dyr er spillet ditt.

Zoo Keepers
Zoo keepers er de som jobber og omsorg for dyr som lever i dyrehagen. De trenger å ta hånd om dyrene fôring, rydde opp i dyrehagen sin og forstå eventuelle endringer i dyr atferd. De bør ha nok kunnskap om dyrene i dyrehagen. De bør også være i stand til å forklare om de forskjellige habitat og atferdsmønstre av dyrene til de besøkende. En praktikant eller ikke så erfaren zoo keepers lønn er ca $ 28.000 per år. De vil oppleve kan tjene ca $ 40.000 per år.

Zoologer / Dyreliv biologer
Dyreliv biologer er de som studerer ville dyr og deres miljø. De kan studere dyr i private laboratorium, universitet eller arbeid på feltet. Zoologer stillingsbeskrivelse viser disse er eksperter som spesialiserer seg på én dyreart som en fugl, dyr, krypdyr eller fisk. Å bli en dyr biologer eller zoologer Man trenger å studere mye og tjene mange grader. Man må kanskje bruke 10 år på forhånd skoler og kanskje tjene en Ph D. Median årslønn på dyreliv biologer og zoologer er ca $ 55.280 eller mer.

Andre yrker som arbeider med ville dyr inkluderer følgende:
Conservation Officer
Skogbruk / Park Ranger
Miljøkjemi
Økolog
Cooperative Extension Agent
Fortolkende Naturalist
Fiskeoppdrett
Miljøstyring
Naturforvaltning
Wildlife Rehabilitator
Zoo and Aquarium Karriere
Zoological Park Karriere
Zoologiske Scientist
Skogvokteren
Gamekeeper
Wildlife Conservation
Fisk og vilt Wardens
Fisk og viltforvaltning

Karrierer Arbeide med marine dyr

Hvis du elsker å være utendørs, fungerer i alle typer vær, selv i helgene, netter og selv helligdager, så karrierer som arbeider med marine dyr er din kopp te. Det er mange yrker som arbeider med marine dyr, hvorav noen trenger en 4 årig høyskole grad og / eller spesialisering grad. La oss ta en titt på noen av de yrker som arbeider med marine dyr som kan interessere deg.

Marine og ferskvann Biologer
De jobber som marin-og ferskvannsbiologi biologer må jobbe med dyr og planter av elver, innsjøer og hav. Marinbiolog jobbeskrivelse omfatter redning og rehabilitering av marine dyr som enten strandet, skadde eller syke. En ferskvann eller marinbiologer lønn som har arbeidserfaring på over 5 år er ca $ 60.000 til 70.000.

Akvarister
De som jobber i et ferskvann og marine akvarium oppsett kalles akvarister. De trenger for å mate fisk og marine dyr, overvåke deres helse, vannkvalitet og sette opp tanker for utstilling for publikum og også observere ville dyr atferd i akvarier. En erfaren akvarister tjener ca $ 22.800 per år.

Herpetologists
De som studerer og forskning om reptiler og amfibier kalles herpetologists. Den herpetologist må arbeide med skilpadder, frosker, slanger, øgler, osv. lønn rekkevidde for en herpetologist er ca $ 18,000 til $ 80,000 avhengig arbeidet oppsett. De kan arbeide med museer, dyreparker, viltforvaltning, professorer, osv.

Andre yrker som arbeider med marine dyr inkluderer følgende:
Akvarium Supervisor
Kurator
Naturforskere
Marine Mammal Trainers
Vannkvalitet Teknikere
Marine pedagog
Marine filmskaper
Marine fotograf
Økoturisme guide
Park ranger
Beach superintendent
Maritime eller miljømessige advokat
Kyst eller hav politiske eksperter
Aquavet (veterinærer som spesialiserer seg på marine eller akvatiske dyr)
Marine arkeolog
Marine historiker
Aquaculturist klekkeriet spesialist
Liggende eller maritime arkitekt
Marine botaniker

Karrierer Arbeide med eksotiske dyr

Karrierer som arbeider med eksotiske dyr innebærer å arbeide med ville eller feral dyr innfødt til andre land. Hvis du ønsker å ha berikende karriere som arbeider med eksotiske dyr da de tilgjengelige alternativene inkluderer å bli en dyrehage keeper, veterinær og en hundetrener. Som et eksotisk dyr trener, trenger man å trene dyrene til å utføre foran store grupper. Du må ha mye tålmodighet og utholdenhet under trening disse dyrene. De er tross alt ville og feral dyr som også kan være farlig. Noen av dyrene du kan ha for å trene inkluderer delfiner, gorillaer, sjimpanser, løver, tigre, osv. Du kanskje ansatt dyreparker og rehabiliteringssentre. Hundetrener er også etterspurt av film beslutningstakere. De trenger å trene dyr som arbeider i filmer som hunder, katter, hester, aper, sjimpanser, løver, elefanter, etc. Bortsett fra trening visse eksotiske dyr man kan trenge for å kontrollere cobras, pytonslanger, krokodiller, osv. median årslønn på et dyr handler kanskje om $ 12.840 til $ 17.460 til $ 28.420 og mer.

Det er mange flere forskjellige jobber som arbeider med dyr som du kan velge som en karriere. Du kan finne om alle mulige karrierer som arbeider med dyr er tilgjengelige i den regionen du bor. Håper de ovenstående avsnitt har hjulpet deg med å finne noen høyt betalende karrierer og gjøre en karriere å hjelpe dyr.

Hvordan bli en barneskole lærer
Entreprenør Lønn
Topp betalende karrierer
School Bus Driver Lønn
Finne en jobb etter college
Klinisk farmasøyt Jobs
God karriere valg for fremtiden
Medisinsk Examiner Lønn
Karrierer som betaler godt
Høyt betalende Entry Level Jobs
Liste over høyt betalte jobber

Leave a Reply