Kommersiell pilot Lønn

” Opp opp og vekk!” De fleste, om ikke alle av oss, har alltid vært fascinert av tanken på soaring i himmelen. Selv om du kanskje komme til å bære en kappe (! Men så igjen du vet aldri), eller zip rundt redde verden, er det én ting som kommer virkelig nær denne drømmen – en kommersiell pilot jobb. Sjansen for å zoome over skyene, og se alt fra en ørn synspunkt har fiksert oss i mange århundrer. Gjennom årene har vi oppfunnet ulike maskiner, og teknologi i dag tillater oss å slå disse drømmene til virkelighet. Det er de kommersielle flygere som lever sine drømmer, som millioner av forretningsmenn og familier flyr tusenvis av miles hver dag. For å utføre denne svært tilfredsstillende, og ofte farlig jobb, sier det seg selv at lønnen serien er ganske betydelig.

Gjennomsnittlig lønn

Som nevnt tidligere, har dette yrket mange spesielle krav, og belønningen reflektere dette. Gjennomsnittslønnen for en kommersiell pilot er i størrelsesorden $ 100.000 – $ 200.000 per år (du kan spare opp til å kjøpe ditt eget fly i gang). Godtgjørelsen fikk tydeligvis avhenger av hva slags last (folk eller varer), den flytypen, omdømme og størrelsen på flyselskapet, hastigheten på flyet, til den totale avstanden fly, og staten. En mer erfaren pilot vil åpenbart kreve en høyere lønn pakke. Her er en titt på gjennomsnittlig lønn for piloter ansatt med noen store kommersielle amerikanske operatører.

flyselskap
UTPEKING

Styrmannen
Kaptein

American Airlines
Opp til $ 110.000
Opp til $ 400.000

Delta Airlines
Opp til $ 70.000
Opp til $ 200.000

UPS
Opp til $ 160.000
Opp til $ 200.000

FedEx
Opp til $ 130.000
Opp til $ 200.000

Southwest Airlines
Opp til $ 140.000
Opp til $ 200.000

DHL Aviation
Opp til $ 80.000
Opp til $ 200.000

Til tross for den store utbetalingen, er en pilot liv ikke lett som han / hun er gjenstand for mye stress, og det er massevis av hardt arbeid involvert. For ikke å nevne, du kan aldri ha unnskyldning for å ha gått glipp av flyturen! Hvis du tror du kan håndtere det, så du kan lett finne deg selv på cloud nummer 9. (Ganske bokstavelig talt så!). Gitt nedenfor er jobben beskrivelse av en kommersiell pilot.

Stillingsinstruks

En pilot flyr flyet fra punkt A til punkt B. Høres enkelt nok eh! Ikke helt. Det er mye mer som går til å bli en pilot. Mens Mr. Schwarzenegger i True Lies kan gjøre flyr et fly virke som en lek, vil alle som har sett en flyets cockpit fortelle deg at bare synet av de mange kontrollene og ringer om bord vil få hodet spinne! År med trening og praksis gå inn å gjøre en pilot, og uansett hvor høyt du tror du kan hoppe (du føler at du kan berøre himmelen), er fly et helt annen ball spillet helt. Det er de utallige timer og den enorme summer penger investert i denne opplæringen som rettferdiggjør den enorme paychecks at piloter ta hjem. En kort oversikt over de mange oppgaver på en pilot går som følger –

Sjekke gyldigheten av informasjon vedrørende rute, værforhold, passasjer detaljer, og flysikkerheten.
Liste ut reiseplanen som inkluderer fart, høyde og rute, for å sikre at flygingen kommer i rute.
Holde styr på drivstoff som ville være nødvendig for flyturen.
Sikre at alle sikkerhetstiltak er i orden.
Briefing kabinbesetningen og opprettholde kontakt med dem gjennom hele flyturen.
Sjekke om navigasjonssystemer fungerer som de skal før take off.
Opprettholde kontakt, og stadig oppdaterer Air Traffic Control om status for flyet.
Sikre at alle sikkerhetsforskrifter følges av passasjerene.
Analysere data fra de ulike instrumentene i flyet.
Reagerer raskt på eventuelle kriser.
Opprettholde en loggbok, og rapportering etter flyet har landet.

Alle disse er svært kompliserte oppgaver som skal utføres, og krever mye dyktighet fra piloten. Noen som utfører så mange aktiviteter fortjener å være tilstrekkelig godtgjort, så det er mange liv avhengig kompetanse av denne ene personen. Dette forklarer den høye nivåer av lønn.

Krav

Flyr en radiostyrt fly kan være masse moro, men det ikke helt teller som erfaring når det gjelder å fly! Her er en titt på noen av kravene for å melde inn til å bli en pilot.

Alle piloter må ha en lisens, være over 18 år.
En grad i vitenskap, eller noen vitenskapelig eller luftfart-relaterte felt er obligatorisk.
Før du tar til himmelen, skal piloten ha minst 250 timer flying erfaring. Personer som er registrert i FAA flyskoler kan ha færre timer med fly erfaring.
Det er visse fysiske krav til flyselskapet arbeidsplasser så vel som en pilot må ha godt syn og hørsel.
Det finnes en rekke tester som en pilot må passere før han kan fly. Disse inkluderer skriftlige prøver om de ulike reglene, teknikker, prinsipper og grunnleggende for sikker flyging, og også sanntid fly modul tester for å sjekke en potensiell pilot temperament.
Kommersielle flyskoler har sine egne krav til å melde en person, og bare faglig lyd individer blir vurdert.

Det går usagt, at hvis ser ned fra en høy trapp får du i en tizzy, kan du bli bedre på jakt etter en mer “jordet” yrke!

MERK: Lønnen brakett som nevnes i artikkelen er bare en indikasjon på dagens marked trend. Lønningene kan variere avhengig av regionen, erfaring, og arbeidsgiver.

Jobber i reiselivsbransjen
Job Intervju Jitters
Online Jobs for 16 åringer
Kravene for å være en lærer
Topp karrierevalg
Karriere som Stage Manager
Stress-free Jobs som betaler godt
Farmasøyt Lønn
Beste Arbeidsplasser For
Høyeste betalte jobber med en mastergrad
Toppen betalende Grader

Leave a Reply