Life Coach Lønn

Ingenting er mer kraftfull enn kraft av personlig identitet, når en persons sjel overskrider grensene for øyeblikket å omfavne alt det de er i stand til å bli ~ Anthony Robbins, populære amerikanske liv coach.

De ovennevnte linjer med en populær amerikansk liv coach markere forskjell rett trening og motivasjon kan ha på det personlige og profesjonelle liv av en privatperson. Når vi ser tilbake på det siste tiåret, har livet coaching utviklet seg til å bli en integrert del av de nasjonale nivå idrettsutøvere og idrettsanlegg personell. Livet trenere har spilt en avgjørende rolle i suksessen genier som Michael Jordan. Økende konkurranse og globalisering i næringslivet har tvunget bedrifter honchos å være i deres beste emosjonelle og fysiske helse.

Livet trenere har blitt leid inn av bedriftens bedrifter, bedriftsledere, administrerende direktører, økonomisjefer, etc., for å forbedre sine ferdigheter og lære vanskelighetene i livet. Resultater av livet coaching og lederutvikling er alltid tydelig, som folk deltar disse programmene og kurs kommer ut med en bedre forståelse av deres personlighet og dermed økt produktivitet.

Ikke overraskende at livet coaching presenterer rekke karrieremuligheter for spirende ledertalenter som ønsker å være involvert i å gjøre en forskjell i livet til menneskene. Hvis du plukke opp noen ledelse magasin, vil du finne suksesshistorier av livet trenere som har gjort det fra fattigdom til rikdom. Lønnen varierer drastisk og potensialet i dette yrket er slik at det kan tjene heftig seks figuren lønn etter noen gode arbeidserfaring.

Lønn for en Life Coach
For folk som ennå ikke har startet sin søken til å bli et liv coach, må de forstå at det å være et liv coach er aldri en enkel oppgave. Du må ha den nødvendige personlighet og dynamikk for å inspirere mennesker og gjøre dem realisere sitt sanne potensial. I de første årene av coaching, er lønnen til et liv coach i mellom USD 20 000 til USD 35.000. Mange aspiranter kan føle at dette ikke er en veldig høy lønn. Men faktisk er, at dette er bare begynnelsen lønn. Og siden det er et stort antall av livet coaching institutter som tilbyr life coaching programmer, er konkurransen ekstremt høy. Livet trenere som har jobbet for nær cirka fem til ni år, tjener en lønn som gjennomsnitt i nærheten rundt 50.000 dollar.

Når denne plattformen er å bygge, er det ingen ser tilbake og etter at du har etablert deg i dette feltet, vil du være i stand til å bygge en veldig stor kundebase spesielt med de store bedriftene og bedrifter, og deretter kan utvilsomt gå inn i seks figuren lønn rekkevidde ! Men kommer dette med hardt arbeid, engasjement og utfører briljant! Dine kunder må dra nytte av programmene og din trening metoder. Først da dine fremtidige utsiktene vil være lyse i denne konkurransedyktige feltet. Lønnen for mennesker som har en yrkeserfaring på 10-20 år er mellom USD 60.000 til USD 90 000, og dette kan berøre millioner dollar mark med din innsats. Å være en sertifisert life coach tiltrekker bedre jobbmuligheter for de potensielle liv og trenere så hvis du har fått sertifikater fra anerkjente institutter, så kan du tjene bedre.

Lønnen av sertifiserte trenere er generelt høyere enn resten andre. Deres lønn i startblokkene årene kan ikke vises svært anstendig for aspirantene, men karriereutvikling innen dette feltet er slik at når du har fått en god plattform, vil lønnspakker øke.

Siden livet coaching har blitt en del og pakke av bedriftens opplæringsprogrammer, har omfanget av sysselsettingen økt, og nesten alle bedrifter å ha en global tilstedeværelse leie livet trenere som kan trene de ansatte og hjelpe firmaet til å skalere store høyder.

Både på et personlig nivå og for lag, har livet trenere blitt et flott alternativ! Så, hvis du har den indre trang til å være involvert med mennesker og hjelpe dem med å forbedre sine liv, gjør oppriktige anstrengelser for å følge dette feltet. Renter er de viktigste kriteriene for deg å følge dette yrket, resten andre, som life coach lønn og berømmelse, vil følge deg med tiden!

Behavioral Intervjuer
Job ansettelsesprosessen
Hvordan velge en karriere etter High School
Lærer Assistant Job Description
Online Jobs for 13 åringer
Endodontist Lønn Range
Lifeguard Job Description
Svakheter for Intervjuer
Kriminolog Lønn
Jobber for engelsk Majors
Gjennomsnittlig lønn for en farmasøyt

Leave a Reply