Lifeguard Job Description

En badevakt er en dyktig svømmer, som overvåker aktivitetene går rundt og sørger for sikkerheten til svømmere. En badevakt kan anvendes i ulike sektorer som består forskjellige typer vannforekomster. Kort sagt, de er til stede i alle de private eller offentlige vann kroppen områder, der folk får lov til å svømme. Hovedmålet med en badevakt er å patruljere vannforekomsten området og redde svømmere som er i fare. Før du går til lifeguard stillingsbeskrivelse, la oss først vite hva som er de grunnleggende krav for å bli en badevakt.

Grunnleggende krav

Den første og fremst grunnleggende forutsetning for å bli en badevakt er evnen til å svømme. Videre bør lifeguard har en god fysikk og god tilstedeværelse i sinnet til å arbeide i krisesituasjoner. Han / hun bør være godt klar over alle vannhindre, som kan finne sted over svømmebassenget eller stranden. Videre bør man også ha gode PR ferdigheter, ledelse kvaliteter og raske beslutningsprosesser ferdigheter. Han / hun bør vite alle livreddende teknikker, som kan være nødvendig etter redde offeret. Mange av de miljøene som ansetter badevakter, be om en gjeldende Røde Kors Avansert Lifesaving sertifikat, som et minimum kvalifisering for å bli en badevakt. Denne sertifiseringen er et ufravikelig krav, siden, dekker det hele viktig kunnskap som en badevakt bør vite. Fornyelse av sertifikatet er nødvendig etter hvert tredje år.

Job Description av en Lifeguard

Som nevnt tidligere, kan en livredder være ansatt i noen av de offentlig eller privat vann kroppen, der folk får lov til å svømme. De er i utgangspunktet trent for å sikre sikkerheten til folk inne i vannmassene. Plikter og ansvar i en badevakt kan forandre seg med den type vann kroppen han / hun patruljering. Nedenfor er noen av de områdene hvor badevakter kan benyttes:
Hoteller
Strender
Offentlige svømmebassenger
Private svømming klubber
Kommunale rekreasjon avdelinger

Basistollsatsen av en badevakt er å sikre sikkerheten til svømmere. En badevakt må alltid bære uniform gitt til ham / henne og kommer på arbeidsplassen 10 minutter før den avsatte tiden. Vanligvis badevakter posisjonere seg slik at hele bassengområdet eller maksimal stranden området kan lett sees. De er utstyrt med høy intensitet kikkert for å vise aktiviteter skjer rundt stranden eller bassengområdet. Lifeguard bør vite alt det praktiske og teori kunnskap Hjertestansbehandling (CPR). Lifeguards ansatt for bassenger kan ha ekstra sett med oppgaver å utføre, liker, opprettholde renslighet og kvaliteten på bassengvannet. De bør patruljere vannforekomsten området og advare svømmere hvis de ikke følger de regler og forskrifter fastsatt av komiteen, som eier vannforekomsten. En badevakt bør holde et øye med innretningene til svømmere på bassenget. Hvis de merker noen usikre tilstanden i bassenget, må de melde fra til veileder eller i vassdrag leder tidligst. En badevakt bør også rådføre vannlevende manager når han / hun finner knapphet på noe viktig utstyr som er nødvendig for redning av et offer.

Lønn for en Lifeguard
Badevakter er vanligvis betalt på timebasis, og dermed avhenger gjennomsnittlig lønn for lifeguard på antall timer han / hun har jobbet. Lønnen til en badevakt freshman starter et sted i nærheten av $ 7 per time. Dessuten avhenger lønnen også på den type vann kroppen som lifeguard er patruljering. Noen mennesker jobber som badevakter på sesongmessig basis, mens noen fungerer som permanente badevakter. Lønnen til disse permanente badevakter er mer, i forhold til tidligere. En erfaren badevakt kan tjene opp til $ 20 per time. Dermed kan vi si at lønnen spekter av en badevakt er et sted mellom $ 7 til $ 20 per time.

Dette var en kort informasjon om lifeguard stillingsbeskrivelsen. Mange jobber som badevakter i ferier eller som en deltidsjobb. Å være en badevakt er en god handling for å tjene menneskeheten. Jeg håper denne artikkelen har gitt deg med detaljer, var du leter etter.

Hvordan å møte et intervju trygt
Bilselger Lønn
Høyt betalte jobber i det medisinske feltet
Mest Betalende Majors i College
Grunnleggende kravene for å bli en lærer
Vel betalte jobber uten en høyskole grad
Medisinsk Karriere i etterspørselen
Karrierer som gjør en forskjell
Hvordan finne lokale arbeidsplasser som passer dine ferdigheter
Høyt betalende Stress Free Jobs
Hva Job er riktig for meg Quiz

Leave a Reply