Liste over Karriere som hjelper folk

Den beste måten å tjene mental fred og tilfredshet er ved å hjelpe folk. Smilet på ansiktet til en fremmed, takknemlighet i øynene til noen du bare hjulpet og selvtilfredshet tjent ved å vite at du har vært i stand til å gjøre en liten forskjell i livet, er alt for overveldende. Mange ønsker å gjøre sin bit for menneskeheten og hjelpe dem som trenger litt støtte. Du kan også velge spennende karrierer som involverer å hjelpe folk og oppfylle ditt ønske om å gjøre en forskjell. Ikke anta at disse karrieremuligheter har minst mulighet til å tjene godt.

Yrker som hjelpe andre

Polititjenestemenn
En av de mest dristige og utfordrende karriere er karriere av politimennene. Du ikke bare tjene mennesker, men å beskytte sine eiendeler, egenskaper og liv. Uberegnelige plikt timer, setter livet ditt på linjen og håndtere de dårlige delene av samfunnet, alle er en del av jobben beskrivelse av en politimann. Du må være i stand til å oppfylle alle politimann krav for å være en del av politistyrken. Hvis du har det som trengs for å beskytte og tjene, så er dette en karriere for deg.

Brannmenn
En av de mest uselviske karrierer som hjelper andre er av en brannmenn. Disse mennene reagerer på en brann nødsituasjon og bidra til å redde folk fra deathly tunger av ild. De ikke bare bidra til å håndtere bygge branner eller bush branner, men er også kalt inn for å hjelpe folk fra en bil eller tog vraket, redder en strandet kattunge på strømstolpe og hjelpe folk falt i en grop eller gutter. Du kan lese alt om jobben beskrivelse av en brannmann og forstå de ulike måtene du vil bli kalt inn for å hjelpe folk. Gjennomsnittlig lønn for en brannmann er raus nok og jobben rangerer høyt på trivsel diagrammer.

Presteskap
Hvis du er en religiøs person, og ønsker å spre Guds ord rundt deg, og deretter bli en prest er en av de beste karrierer som hjelper folk. Du vil bli bedt om for å gjennomføre religiøse tilbedelse funksjoner, utføre åndelige funksjoner og hjelpe folk lære om de ulike religiøse praksiser de trenger å følge. Du må vise tålmodighet og lytte til de ulike problemene folk ville komme til å diskutere med deg. Å gi dem gode råd som hjelper dem til å velge riktig og rettferdig banen vil være en del av jobben din. Du vil være hjelp i høy aktelse i samfunnet og folk vil se opp til deg for veiledning.

Sosialarbeider
Bli en sosialarbeider er en karrierevei mange mennesker tar opp. De vier hele sitt liv til å hjelpe andre og gjøre livet bedre. En sosialarbeider jobbeskrivelse innebærer møte og hjelpe folk fra alle samfunnslag. Disse menneskene inkluderer misbrukte barn, mishandlede kvinner, narkomane, foreldreløse barn, folk påvirkes med kreft, HIV / AIDS, tuberkulose, dem som var rammet av fattigdom, krig flyktninger, osv. En sosialarbeider også hjelper dyr og redder mennesker i nød. Noen sosialarbeidere blir prøvetid offiserer som hjelper veilede dem dømt med forseelse og forbrytelse og er ute på prøveløslatelse eller fullført sin fengselsstraff. En bachelorgrad er minimum sosionom krav for å sikre en jobb.

Barber
Du må være lurer hvordan hjelpe en frisør mennesker? Barber er en svært viktig del av vårt samfunn. Tenk, hvis det ikke var for våre barberere, ville folk ha unkempt hår, dårlig formet frisyrer og en loslitt utseende. I dag, barberere er ikke bare de som klipper håret eller barbere skjegget. De er mer som grooming terapeuter. De råd du om frisyre ideer, ser at drakten ansiktet og skjegg stiler som er på moten. De hjelper deg med de nyeste hårfarge ideer og gjøre deg ser bra ut. Så, dette er en god måte å hjelpe folk få en make over og føler bedre om seg selv. Hvis du er flink med saks og har en god motesans, og deretter bli en frisør eller frisyre konsulent er en av de yrker som involverer å hjelpe folk.

Kokker og kjøkkensjefer
Det er alltid en glede å se en person gjerne spise maten du koker. Fôring sultne munner, er en tilfredsstillende karriere. Hotell-og restaurantvirksomhet er kjent for maten de tjener. Hele byrden av de velfortjente komplimenter går til chef. Vil ikke du elsker folk savoring dine delikatesser og ha en god tid feasting på mat laget av deg. Kokken stillingsbeskrivelse innebærer ikke bare matlaging, men matlaging med lidenskap. Og ser og kokken lønn rekkevidde er det ingen overraskelse at dette er en av de yrker som hjelper folk og betaler godt.

Karrierer betale godt og også hjelpe andre

De som ønsker å hjelpe folk og sørge for at de også er i stand til å leve et anstendig liv, så de kan henvise til listen over yrker nedenfor som hjelper mennesker og betale godt.

Lærer
En av de mest respekterte yrker rundt om i verden er at av en lærer. I mange land er lærerne plassert ved siden av Gud som de bidrar mold et barn med gode verdier. Lærere hjelper barn lese, skrive og gjøre mange flere ting. Du kan bli en faglærer, en kunst lærer eller en danselærer. Uansett hva du velger å undervise, vil bli en del av karrieren som hjelper andre. Lærere er ikke bare lærere, men også bli college forelesere og universitetsprofessorer. Veilede andre til å velge sin vei i karrieren og opplysende dem med kunnskap som vil alltid komme i bruk, er en av de mest uselviske karrierer. Det er mange fordeler ved å bli en lærer som tjener en god lønn, får de årlige ferie og tjene respekt i samfunnet. Du trenger for å få en bachelor-grad og tjene et innlegg doktorgrad eller Ph D i noen tilfeller som de grunnleggende kravene for å bli lærer. Ansvar for en lærer ikke bare innebære passerer akademisk kunnskap, men også formidle gode verdier å gjøre opp borgere av et sunt samfunn.

Medisinsk felt!
Det medisinske feltet karriere listen er en veldig lang og omfattende en. Du kan bli noen form for lege og tjene godt. Og du ikke bare tjene mye dollar, men også tjene enorme mengden av selvtilfredshet og fred. Du hjelper ta bort elendighet av folk ved å gjøre deres helse bedre. Ikke bare leger, men sykepleiere samt betale en viktig rolle i medisinske jobber. Du kan tenke på den berømte “Florence Nightingale” som viet sitt liv til omsorg for syke og trengende. Det er mange andre godt betalte jobber i det medisinske feltet som det av teknikere, lab assistenter, terapeuter og fysiologer, etc.

Piloter
Piloter er folk som flyr store bærere over havet for å hjelpe folk å nå sine mål på bare halvparten av tiden. Det er mange typer pilot jobber i luftfartsindustrien. Du kan tenke på å bli en helikopterpilot eller hæren helikopterpilot. Dette er en av de yrker som hjelper folk som kommer med mye ansvar som det av en lærer og lege. Det er mange mennesker som er avhengige av dine ferdigheter til å fly et fly og hjelpe dem med å nå trygt og i tide til sin destinasjon.

Forskere
Vitenskapsmenn og forskere er alltid på utkikk etter bedre måter å bidra til å gjøre livene til folk bedre. De utfører ulike studier og komme opp med ulike typer funn og kjente oppfinnelser. Hvis du tror du er smart og mulig opp med ideer som gjør livet bedre, så bli en vitenskapsmann eller forsker for deg.

Advokater
Trenger jeg si mer? Bli en advokat vil bevise for en spennende karriere, ikke bare i form av penger, men også tilfredshet. Hjelpe folk få rettferdighet og sette wrongdoers bak gitter staver tilfredsstillelse. Så, hvis du kan argumentere godt og overbevise folk om ditt synspunkt, og deretter bli en advokat er ditt valg. Men hvis du ikke ønsker å krangle, så er det mange andre advokat profiler som innebærer å hjelpe mennesker i ulike lovlige måter.

Human Resource
Du lurer kanskje på hvordan denne bedriftens jobben finner ut i denne listen. Vel, er menneskelig ressurs manager, administrator eller leder en person som prøver å løse de ansattes problemer. De er de som irettesette folk som ikke jobber eller utføre sine plikter ansvarlig. De også belønne ansatte som så bra i henhold til selskapets policy. Hvis du har et problem med arbeid eller kolleger, hvem du kjører med? Ja, den menneskelige ressurs avdelingen. Dermed var de også på en måte ha en karriere som hjelper folk.

Karrierer som hjelper barna

Bortsett fra å bli lærer, er det mange yrker som hjelper barn. Hvis du elsker barn og vil gjerne vite om yrker som hjelper barn, så les videre.

Rådgivere
Du kan tenke på å bli en rådgiver på skolen. Skolen rådgiveren stillingsbeskrivelse innebærer å hjelpe barn å takle opp presset av skolehverdagen. Du må lytte til deres problemer og selv spot barn har problemer på skolen. Du trenger for å veilede barn som er sårbare for å bli narkomane. Rådgivning dem om sex, ungdoms graviditet og ulike former for overgrep er en del av en rådgivere jobb. Kan du selv må hjelpe barna velge en karrierevei. Ikke bare skolebarn, men barn i barnehjem, rehabiliteringssentre, narkotika misbrukere, seksuelt misbrukt barn alle er en del av en rådgiver stillingsbeskrivelse.

Day Care Supervisor
Du kan bli en del av en barnehage og å ta vare på barna mens mødrene er opptatt med jobbene sine. Dette er en jobb med mye ansvar som de fleste av barna er bare spedbarn og småbarn. Du trenger å ansette personale som er ansvarlig, overvåke kjøkken og hjelpe med å rense etter barna. Foreldre vil plassere blind tro på deg angående sikkerheten til sine barn mens de arbeider. Du må ha minst en bachelorgrad i tidlig barndom utdanning for å sikre en jobb på dette feltet.

Ergoterapeuter
Ergoterapeuter jobber med barn som har en eller annen form for funksjonshemming. De fleste av barna er født med noen genetisk lidelse. For å redusere effekten av disse lidelsene, hjelper en ergoterapeuter barna gjøre noen øvelser. En logoped jobben innebærer å hjelpe barn som ikke klarer å tale eller de som har hørselsproblemer. Dette er en svært tilfredsstillende jobb der i du hjelpe barn og deres foreldre leve et bedre produktivt liv.

Baby sitter / Nanny
Det meste tenkt som en tenåringer jobber, er en baby sitter en av de mest givende jobber. Det er ikke bare betaler deg godt, hvis du har erfaring og goodwill av mennesker som er ansatt du tidligere. Du tar vare på spedbarn, småbarn, barn og til og med ungdom til tider når foreldrene er borte. Dette er en jobb som ikke er en lek! Som en barnepike, må du se etter at alle behovene til barn, lekser, mat og lek. Dermed blir en barnepike er også en karriere som hjelper folk så vel som barn.

Dette er bare noen av de yrker som involverer å hjelpe folk. Andre jobber også inkluderer å bli en trafikk warden, drosjesjåfør, bussjåfør, selger, massør, etc. bli en politiker er en karriere som faktisk betyr å hjelpe folk så vel i ditt land! Det er ikke nødvendig at du må holde en stor tittel eller stilling. Det kan være hvilken som helst jobb som innebærer å gjøre andres liv enkelt.

Førskolelærer intervjuspørsmål
Jobber i reiselivsbransjen
Online Jobs for tenåringer
Evnetester
Intervju Oppfølging Letter Sample
Nonprofit direktør Job Description
Online Jobs for studenter
Klinisk farmasøyt Lønn
Hva gjør en Network Administrator?
Computer Network Tekniker Job Description
Finansiere Major Lønn

Leave a Reply