Medisinsk resepsjonist Lønn

Å være en medisinsk resepsjonist kan være en travel jobb for noen og lett for andre. Det avhenger i stor grad på arbeidsplassen innstillingen en er engasjert med, det kan være en privat klinikk, et sykehus, et fødehjem, helsetjenester kontoret eller sykehjem. Bortsett fra arbeidsplassen, oppgaver og ansvar håndteres av medisinsk resepsjonister også avhenge av arbeidsmengden. Hvis det er mange pasienter som besøker legen i løpet av dagen da en medisinsk resepsjonist har til å utføre mange oppgaver og arbeide for lange timer. På den annen side hvis arbeidsbelastningen er mindre, kan det profesjonelle fungere for noen timer. I utgangspunktet skiller profilen til medisinsk resepsjonist med hvert innstillingen og avhenger også av erfaring og pedagogisk kvalifisering av kandidaten. Og alle disse faktorene sammen, påvirke hans lønn. Før jeg utdype mer om inntekt og lønn av en medisinsk resepsjonist, ville det være ressurssterk for deg å vite om jobben beskrivelse av det samme.

Stillingsinstruks

Nedenfor er noen av de viktigste plikter og ansvar i en profesjonell medisinsk resepsjonist. Ta en titt:
Han må svare på og håndtere ikke medisinsk spørsmål og henvendelser fra pasienten og fungerer som en resepsjonen assistent.
Nødt til å bindeledd mellom leger og pasienter, og derfor må planlegge møter og avtaler.
Administrerende pasientjournaler og dokumentere sine rapporter godt i form av både programvare og maskinvare kopier.
Å være en resepsjonist, har en profesjonell til å svare på telefonsamtaler, e-post og faks.
Hjelpe pasienter med å forstå resepter er også inkludert i jobben beskrivelse av en medisinsk resepsjonist.
Han / hun kan også være nødvendig for å opprettholde og forberede medisinske rapporter og analysere dem for å formidle statistisk informasjon til helsepersonell.

Å utføre de nevnte plikter, har en medisinsk resepsjonist å ha gode kommunikasjonsevner, både, muntlig og skriftlig. Han eller hun er også forventet å ha kunnskap om grunnleggende resepsjonen programvare, eller ferdigheter i MS office er et must. En utdannet og profesjonell medisinsk resepsjonist må også nå hvordan å prioritere oppgaver som han eller hun må ha gode organisatoriske evner. Vel, selv om det ikke er relevant kvalifisering kreves, mange arbeidsgivere foretrekker å ansette kandidater som har minst fullført sin eksamen eller minimum high school diplom.

Lønn

Som nevnt, medisinsk resepsjonist lønn varierer som per den enkelte, på grunn av beskaffenheten av denne pulten jobben. Men, faller gjennomsnittlig lønn for en medisinsk resepsjonist sted rundt $ 20.000 til 30.000 per år i starten av sin karriere. Men med erfaring, er den årlige inntekten forventes også å øke. Noen arbeidsgivere betaler sine ansatte på en per time basis og i så fall kan en medisinsk resepsjonist tjene noe mellom $ 9 til $ 16 per time, avhengig av erfaring og oppgaver håndteres. Faktorer som påvirker lønn utvalg:
: Ja, kan leve i en stor by være en fordel for deg som behovet for erfarne og utdannede fagfolk er mer i byene der de er betalt i bedre mengder i forhold til mindre byer. Så du kan tjene mer i New York jobbet som medisinsk resepsjonist enn i andre mindre byer.

Erfaring: Selvfølgelig, hvis du har mer erfaring, kan du forhandle for mer lønn eller andre ytelser. På den annen side, har en profesjonell til å begynne med industristandarder, uavhengig av kvalifisering og ferdigheter.

Arbeid Innstilling: En god og stor sykehus, generelt, betaler godt enn den mindre, men det er ikke regelen. Utgangspunktet, alt avhengig av behovene og kravene til arbeidsgivere. Så hvis du er en egnet kandidat som oppfyller deres forventninger så du kan få den fastsatte lønn.

Bortsett fra dette, kan faktorer som kandidatens pedagogiske kvalifikasjoner, hans kunnskap om bransjen, og ferdigheter og kvaliteter også ha en innvirkning på lønnen.

Karriereveiledning
Top Karriere hos en Associates Degree
Nuclear Farmasøyt Lønn
Endodontist Lønn Range
Stadier av karrieren Development
Mest tilfredsstillende karriere
Elementær Lærer Lønn
Hvorfor velge Pharmacy som en karriere?
Essential arbeidsplassen Skills for college grads
Beste betalende karrierer for the Future
Stabile arbeidsplasser for fremtiden

Leave a Reply