Medisinsk Sales Lønn

Hvis du er en medisinsk salgsrepresentant, er du din egen sjef. Medisinske salg hverve ansette de individer som alltid har savored innramming en karriere innen medisin, og er villig til å markedsføre legemidler til farmasøyter og leger. Disse representantene jobber i farmasøytiske selskaper, slik at de annonsere og gå videre medisiner til alle medisinske fagfolk. Hvis en aspirant er utdannet i markedsføring i salgsledelse, er sjansene, han kan nå $ 200 000 per år mark i mindre enn fem år! Boggled sinnet? Det er hva lønn tallene innen medisinsk salg gjør. Nå har du enda en grunn til å komme inn medisinsk salg – den attraktive lønnsregulativ. Din opprykk i denne uhyre forlokkende farmasøytiske jobb vil sterkt avhenge av hvor mye mobilitet du skildre, hvor mye relevant erfaring kan du flaunt, og hvor mye evne du har. Med det sagt, la oss avsløre den mest etterlengtede delen som trekker ut hva som er gjennomsnittlig lønn spekter av medisinske selgere.

Regulativ: En oversikt
På entry-level, kan medisinske salgsjobber være en vanskelig ting å justere med. Den primære oppgave av en medisinsk salgsrepresentant er å gjøre kundene interessert i produktene han har brakt til å selge, og gjennomføre vellykkede markedsføring og salgsledelse av det samme. Det er en omfattende jobb, på grunn som selger en bestemt linje med medisinske produkter kan ta opptil flere måneder. Men det er fordi en vellykket medisinsk salgskonsulent er flinke til alle salgsteknikker, og vet hvordan å selge godt, at lønnen serien når høydepunktet.

Forbausende, gjør selv en bioteknologisk salgskonsulent, den som tjener den laveste blant alle felt av medisinske salg, kule $ 125.000 på årsbasis, noe som er 40 prosent høyere enn mange andre jobber i omtrent samme nivå. På den annen side, går den høyeste medisinske ekspeditør lønn rekkevidde godt utover $ 200.000 per år. Alle ting vurderes, følgende er lønningene til ledere som tilhører alle felt av medisinske salg, sammen med byen de velger å tjene i. Ta en titt på tabelldata som presenteres nedenfor:

Stream
Omtrentlig Lønn (i USD)

Finansielle tjenester Sales
$ 202.000

Capital Equipment Sales
$ 166.000

Telemedisin Sales
$ 146.000

Programvare Sales
$ 138.000

Bioteknologi Sales
$ 125.000

Mens ovenfor var omtrentlige tall i samsvar med feltet en aspirant tar opp, representerer følgende tabelldata de beste 5 lønn områder med hensyn til regionen en medisinsk salgsrepresentant velger å arbeide i. Ta en titt.

Stat / by
Omtrentlig Lønn (i USD)

Wyoming
$ 235.000

Montana
$ 207.000

Idaho
$ 198.000

Maine
$ 197.000

Vermont
$ 193.000

Innholdet i arbeidet
En typisk medisinsk salgsrepresentant jobbprofilen nøklene ut at en medisinsk salgskonsulent er ment å besøke leger, sykepleiere, farmasøyter og alle viktige medisinske fagfolk til å lage presentasjoner på legemidler som er utviklet av det farmasøytiske selskapet han arbeider i. Han arrangerer avtaler med leger, sykehus ledere, og forvalter budsjetter også. Han bør være interessert i å lære om nye produkter, og bør alltid holde kjemikere i hans domene informert om de nyeste oppdateringene.

Pedagogiske krav og kvalifikasjoner
Ikke bare er en fremadstormende salgsrepresentant som kreves for å holde en grad i salg og markedsføring ledelse, er han også pålagt å søke medisinsk salg trening fra en anerkjent institusjon som omfatter salg og produktopplæring. Hvis aspirant ser frem til å gjøre en karriere i feltet, er han pålagt å gi eksamen utført av Association of Pharmaceutical Industry i sitt område, vil det hente ham lisens til å begynne å jobbe.

I et felt av medisin som medisinske salg, er lønn utvalg for jobber i alle kategoriene utover gjennomsnittet. Medisin er uten tvil den mest lukrative karriere en person kan velge. I tillegg til at hvis du tror du er velsignet med gode kommunikasjonsevner, og har evnen til å overbevise folk, er feltet av medisinsk salg venter på deg med armene vidåpne.

Medisinsk Examiner Job Description
Hvordan bli en Endodontist
Medisinsk feltet Karriere List og Lønn
Hvordan bli en leverandør
Dressing for et intervju
Trinn for å bli en profesjonell idrettsutøver
Karrierer i etterspørselen for the Future
Karriere i Computer Hardware Engineering
Svakhet intervju spørsmål Eksempler
Programmerer Analytiker Job Description
Creative karrierevalg

Leave a Reply