Medisinsk utstyr Reparasjon Opplæring

Det finnes flere typer medisinsk utstyr på sykehus, som er ment for å hjelpe leger og sykepleiere for å gjennomføre behandlingen, og tar godt vare på pasientene. Hvis det er noe galt i enhetene, kan det føre til alvorlige problemer som kan også føre til at pasienten dør. I slike tilfeller, medisinsk utstyr reparatører komme til unnsetning. De er ansvarlige for å sjekke om utstyret og enheter fungerer effektivt for å gi de nødvendige tjenester og informasjon til leger og pasienter. De er også kalt biomedisinsk utstyr teknikere (BMETs), og fastslå sikkerhet og nøyaktighet av alle mekaniske og elektroniske enheter innarbeidet i medisinske helseinstitusjoner.

Disse teknikere har detaljert kunnskap om arbeidsmiljø for alt medisinsk utstyr. De utfører installasjon prosesser som inkluderer montering viktige deler og komponenter sammen. De har noen spesialiserte verktøy som brukes til å teste effektiv funksjon av medisinsk utstyr. De finjustere enheter og gjøre noen viktige justeringer for optimal ytelse, og reparere enhetene ved behov. BMETs er også eksperter på å formidle opplæring til sykepleiere, leger og medisinske assistenter.

Hvis en person er dyktig i mekanikk og er på utkikk etter en karriere i helsesektoren, er dette feltet det beste alternativet for ham å melde deg på. For dette formålet, må han velge en tilknyttede grad som Associate of Science (AS) i biomedisinsk utstyr engineering teknologi, som er en 2-årig. Han kan også velge å gjennomgå opplæring fra militære sykehus fasiliteter, eller melde deg på et BS of Science i samme felt.

Med AS og BS grader i biomedisinsk utstyr engineering teknologi inkluderer en grundig kunnskap og forståelse for hvordan medisinsk utstyr arbeid, og de nødvendige skritt for å reparere dem hvis de dysfunksjon. Studentene er spesielt lært alt om X-ray maskiner, kropp skannere, hjerte skjermer, vifter, pacemakere, defibrillatorer, og noen andre viktige livreddende maskiner. Medisinsk utstyr er svært sofistikerte og kompliserte å vite om, så det er veldig viktig for en student å helt vie seg til læring. Studenter godt bevandret i mekanikk ville finne fagene interessant, og nyte denne typen karriere.

Den Undervisning omfatter hovedsakelig opp bruken av nyeste datateknologi, detaljert nettverk og krets studier, grunnleggende kunnskap om menneskekroppen, og spesialiserte studier og forskning på biomedisinsk utstyr. Studentene skal også bli trent på hvordan du løser vanlige mulige problemer, systemanalyse, biomedisinsk nomenklatur, og skjematisk tegning. Det er noen studier på ‘tekniske matematikk “og” medisinsk instrumentering’ inkludert i kurset, noe som ville sikkert hjelpe medisinsk tekniker til å utføre jobben sin efficaciously.

Det er noen treninger som fører til en oppføring i en knytte eller en bachelorgrad i medisinsk utstyr engineering. Slike treninger kan variere fra skole til skole, og stat til stat. Når studentene fullføre utdannelsen sin og få en jobb på sykehus eller helseinstitusjoner, blir de først pålagt “on-the-job” opplæring fra fagfolk som har mange års erfaring i relaterte felt, som kan vare i noen måneder. Nyutdannede kan også arbeide i presisjonsinstrument reparasjon feltet, og med betydelig erfaring kan de tjene ca $ 20 – $ 35 per time, avhengig av tjenestene de leverer.

I dag er skolene mottar enorm respons fra personer som ønsker å delta slike opplæringsprogrammer, på grunn av sterk vekst potensial i dette feltet i årene som kommer. Personer som har en hang til det medisinske feltet sammen med noen tekniske og mekaniske kunnskaper kan sikkert melde seg medisinsk utstyr reparasjon treningsprogrammer.

Best betalende karrierer med en Associate Degree
Førskolelærerutdanning Job Description
Bli en Notarius Publicus
Hvordan velge en karriere etter High School
Recreational Terapeut Job Description
Lån Officer Job Description
Entry-Level Oil Rig Jobs
Kirurg Lønn
Entry-level høyt betalende jobber
Farmasøyt Lønn
Karriere Test for Kids

Leave a Reply