Mest Liberal Arts Colleges

Liberal arts høyskoler tillate elevene å utvikle en all round personlighet, takket være vekt deres på generell kunnskap og en generell læreplan, i forhold til en høyskole som tilbyr utdanning i en profesjonell eller tekniske feltet. Høgskoler i Europa la grunnlaget for det vi kjenner som liberal arts høyskoler i USA. Den øverste høgskoler for liberal arts i landet formidle utdanning som gjør studenter mer bevisste om de ulike veier tilgjengelig for dem. Også de fleste liberal arts høyskoler gi studentene mer personlig oppmerksomhet, med klasser som ikke er større enn 50-60 studenter, som er en faktor som bør vurderes samtidig å bestemme hvordan du skal velge en høyskole. Til tross for at en svært liten befolkning av studenter utdannet fra liberal arts college, det er ganske en prosentandel av representasjon av liberal arts college akademikere i fred Corps frivillige, Pulitzer Prize vinnere og selv amerikanske presidenter. Så, hvis du ønsker å komme inn i en av de beste høgskoler for liberal arts i landet som vil tillate deg denne personlig oppmerksomhet og generalisert utdanning slik at du kan bestemme bedre, så må du ta en titt på listen nedenfor. Du kan også referere til karriere utdanning, hvis du ønsker mer informasjon om ulike utdanningstilbud og høyskoler i ulike disipliner.

Topp 10 Liberal Arts Colleges

Amherst College
Ligger i Amherst, Massachusetts, rangerer Amherst College konsekvent blant topp liberal arts institutter i USA. Etablert i år 1821, er Amherst også en av de eldste utdanningsinstitusjoner i verden. Det er en av de mest selektive institusjoner, så kategorisert ved Carnegie Foundation. Den har et semester system og høgskolen stenger sine søknader i januar hvert år. Høgskolen slått fellesundervisning i år 1975.

Bowdoin College
En privat liberal arts college, Bowdoin college med en student kapasitet på nesten to tusen studenter, ligger i Brunswick, Maine. Co-utdanning siden 1971, har høgskolen vært konsekvent omtalt i de 10 beste liberal arts høyskoler. Høgskolen har to semestre hvert år, og tilbyr 33 store kurs. Høgskolen har også en kyst studier senter i Maine.

Carleton College
Northfield, Minnesota er hjemmet til dette liberal arts college, som ble grunnlagt i 1866. Det er en coeducational høyskole med mer enn 1800 studenter og nærmere 200 fakultetet medlemmer. Høgskolen er en av de få topp liberal arts universiteter som har et trimester system. Skolen ble grunnlagt på land donert av to lokale forretningsmenn og ble støttet av Minnesota Conference of Congregational Churches.

Davidson College
Ligger i Davidson, North Carolina, høgskolen og byen er begge oppkalt etter brigadegeneral William Lee Davidson, som var en kommandant i den amerikanske uavhengighetskrigen. Høgskolen har blitt bygd på land som ble donert av brigadegeneral Davidson. Som en høyskole, er det alma mater til 23 Rhodos Scholars. Høgskolen aksepterer rundt 1600 studenter.

Haverford College
Den eldste college i USA, som har en tilknytning til Quaker filosofi om å leve, er Haverford college ligger i Haverford, Pennsylvania. Høgskolen ble co-pedagogisk bare i år 1980. Nesten alle elevene ved skolen bor på campus. En av de beste liberal arts høyskoler i landet, er det også ofte beskrevet som en av de tøffeste høgskoler for å få adgang til.

Middlebury College
Middlebury, Vermont er hjem til Middlebury College. Det har æren av å være den første college i USA å tildele en grad til en afrikansk-amerikansk student. Det er også en av de eldste høgskoler for å ha slått coeducational, godtar kvinnelige studenter i 1883, nesten hundre år før de fleste andre høgskoler. Innmelding for høgskolen står på ca 2500 studenter.

Pomona College
Ligger på tuftene av et hotell, er Pomona en del av Claremont Colleges med fem lavere og to graduate institutter og en innmelding av 1500 studenter. Høgskolen ligger i Claremont i California og konsekvent har blant de beste liberal arts høyskoler

Swarthmore College
Ligger i Swarthmore, Pennsylvania, er Swarthmore College en av de beste høgskoler for liberal arts i landet, innrømmer at så mange som 1500 studenter. En annen Quaker filosofi påvirket college, Swarthmore, sammen med Haverford og Bryn Mawr, er medlem av en Tri-college konsortium sikre samarbeid mellom høgskolene. Dette gjør dem i stand til å dele ressurser som sine bibliotekbøker og tillater elevene å registrere seg i forskjellige kurs på tvers av institusjonene.

Wellesley College
Bare enkelt sex college i denne listen, er Wellesley en liberal arts college bare for kvinner, som ble grunnlagt i år 1875. Det har jevnlig på listene over ikke bare de beste liberal arts institusjoner, men også de beste høgskolene i landet. Ligger i Wellesley, Massachusetts, aksepterer det mer enn 2300 studenter.

Williams College
Williams College ligger i Williamstown, Massachusetts. Høgskolen ble en coeducational college bare i 1970. Høgskolen har tre divisjoner, 24 avdelinger og to mastertilbud programmer. Med så mange som 315 ansatte, er student-lærer ratio en av de beste i landet. Høgskolen innrømmer så mange som 2000 studenter.

Å gjøre en beslutning om hvilke college for å gå til er ekstremt vanskelig. Få inn en Ivy league skole er selvsagt noe å være stolt av, men det er like viktig å forstå at du ikke kan få samme oppmerksomhet og eksponering på disse Ivy League høyskoler som på en av de beste liberal arts høyskoler i land. Betydningen av høyskole utdanning er godt kjent, og det er viktig å foreta en informert beslutning om hvilke college å gå til.

Personlighetstest for karrieren
Academic Tenure System
COO Job Description
Karrierer jobbe med dyr
Indremedisiner Lønn
Stadier av karrieren Development
Online veiledning Jobs
Analysere Myter om lærerens lønn
Overseas Trucking Jobs
Overføre Høyskoler
Federal Air Marshal Lønn

Leave a Reply