Ord for å beskrive deg selv

I verden i dag, er det mange plattformer hvor du kan ha til å beskrive deg selv i bare noen få ord. Enten det er en facebook profil, noe annet nettsamfunn eller en jobb intervju, vil du bli bedt om å beskrive deg selv i noen få ord på mange anledninger. Ideen her er å være original og kreativ, og ikke gi den samme gamle kjøre av møllen svarene som alle andre gir. Du må skille seg ut fra resten av mengden, og bruke noen kreative ord å gjøre det, er en måte som er sikker på å lykkes.

Alle vet at du trenger å fokusere på de positive sidene ved din personlighet her. Når noen spør deg om å beskrive deg selv du ikke kommer til å fortelle dem at du er en lat slask som oversleeps og sneers på alle andre (selv om det er sant), hva folk ønsker å høre er hvordan du er selve symbolet på orden og idealisme, og hvordan alt du rører blir til gull. Kort sagt, må du sugarcoat alt du sier.

Nå er dette en litt kynisk måte å se på ting, men la oss se noen korte oversikter om hva du kan si når noen ber deg om å beskrive deg selv i noen få ord.

Besvare # 1: Jeg er en livlig og levende personen som bringer glede til hvert rom som jeg lå foten i. Uansett hvor jeg reiser, følger begeistring, og jeg ønsker noe mer enn å være den eneste årsaken til ubegrenset glede i alles liv.

Besvare # 2: Jeg er en idealistisk philanderer og ingenting gleder meg mer enn å være en del av en gjensidig fordelaktig produktiv sirkel, hvor mine utvilsomme ferdigheter er et aktivum for alle på en helhet.

Besvare # 3: Jeg er en tilpasningsdyktig og opplevelsesrik person som tar stor stolthet i min evne til å arbeide i team og motivere alle de rundt meg å tilby sitt beste for å oppfylle felles mål.

Alle disse linjene høres veldig tiltalende og attraktiv, men hvis du leser mellom linjene kan det hende at svaret # 1 innebærer at den enkelte alltid ønsker å være i sentrum for oppmerksomheten, svar # 2 påpeker at den enkelte vil alltid prøve og finne en prute med noen andre, og svar # 3 viser at den enkelte vil stjele æren for andres hardt arbeid. Som jeg nevnte, kan dette være litt kynisk for noen å følge.

Beskriv deg selv med disse ordene

Uansett, når du beskriver deg selv du trenger å fokusere på dine sterke sider og dine evner, snarere enn dine feil og svakheter, og du må være sterk vilje og vise tillit når noen spørsmål du om dem. Når du velger disse ordene, for å beskrive deg selv på en CV må du snakke om dine team ferdigheter, og hvordan du kan arbeide i et annet miljø, selv når du er under press og stress. Poenget er å overbevise potensielle rekruttereren at du ville passe godt inn i organisasjonen, og ville ikke være en forstyrrende.

Intervjuer er et annet sted hvor man ofte spurt om ord for å beskrive seg selv. Du må være taktfull og diplomatisk i en slik situasjon, og velg dine ord nøye. Mens i et intervju, må du bruke ord som snakker om hvordan du kan vise seg å være en ressurs og hvilke egenskaper du kan bringe til bordet. Alle liker positive og entusiastiske folk, og hvis de ser disse kvalitetene i deg, vil de sikkert ansette deg.

På sosiale nettverk nettsteder, disse ordene må være morsomt og skrullete, og bør være så original som mulig. Kom opp med en innovativ beskrivelse av deg selv som fremhever det faktum at du bare liker å ha det gøy. Snakk om dine interesser kort, fordi la oss innse det, alle liker å lytte til musikk og se filmer. Være original og være kreativ, eller annet du vil bare være en annen murstein i veggen.

Tenk nøye gjennom hvilke ord du velger, fordi disse ordene vil definere deg og stokk med deg på en stund. Vurdere situasjonen at du befinner deg i, og legge et snev av humor tilsvarende.

Oral kirurg Lønn
Skole Tekniker Job Description
Telefon Intervju Etikette
MBA Lønn
Hvordan bli en Detective
Mest Jobs i etterspørselen
Medisinsk Data Analyst Lønn
Best betalte jobber med en Associate Degree
Beste Jobs for en karriere endring
Concierge Job Description
Liste over Karriere i biokjemi

Leave a Reply