Pilot Lønn Range

Blant forskjellige flyselskaper jobber, er jobben til en pilot en av de mest utfordrende og populære arbeidsplasser. Piloter er fagfolk som er utstyrt med lisenser å fly fly og helikoptre, for å frakte varer, tjenester og passasjerer fra ett sted til et annet. For å bli en pilot, gir man trenger å få trent under en regjering registrert pilot Training Institute, som formidler trening for en betydelig tid og deretter en lisens som tillater den enkelte å gå inn i pilot yrke. Det finnes mange typer piloter, i tillegg til de vanlige kjente fly piloter (som passasjerer) og helikopter piloter (som fly helikoptre eid av big business tycoons). Commercial, landbruk og militære sektorer må også piloter for gjennomføring av ulike oppgaver.

Inntjeningspotensialet av Pilots
Lønnen serien er hovedsakelig bestemt av en lønnsforhandlinger avtale mellom flyselskapet forvaltningen, offentlige regler og forskrifter, og en komité på vegne av pilotene. Basert på forhandlingene mellom de tre partiene, er en standard satt og ifølge noen fast regel, som antall timer piloten er flying og andre parametere, blir lønnen fast.

Helikopter Pilot
Lønnen til en helikopterpilot er vanligvis mellom $ 70,000 til $ 105.000. På en gjennomsnittlig, er lønnen nær ca $ 80.000.

Pilot
Piloter overføre passasjerer fra ett sted til et annet. Mange beste merkene i USA har vært betalende sine piloter, lønn så lavt som $ 50.000 og så høyt som $ 160.000 årlig, avhengig av flygende erfaring og teknisk ekspertise av piloten.

Kommersiell pilot
Kommersielle piloter overføre gods og andre produkter av selskapene til ulike destinasjoner. Ofte er de også pålagt å overføre folk fra ett sted til et annet. Lønnen utvalg av en kommersiell pilot er vanligvis mellom $ 30,000 til $ 130.000 årlig.

Landbruk Pilot
Landbruk piloter flyr fly som kreves for å vanne og gjødsle avlinger. En landbruks pilot tjener vanligvis $ 40.000 i året, i tillegg til $ 50 for hver flytime. Som landbruks piloter får en opplevelse av 3 til 4 år, kan de tjene $ 50.000 per år, pluss $ 75 – $ 100 per time i luften. En landbruks pilot flyr mellom 500 til 1000 timer i året.

Militær Pilot
En militær pilot er ansatt av de ulike forsvaret avdelinger av den amerikanske regjeringen (som Hæren, Sjøforsvaret, Luftforsvaret, Marines, National Guard, Coast Guards og reserver). De militære piloter er opplært til å fly flyene fra små turbo fly, helikoptre, jagerfly fly, små executive jet fly og ofte store fly. Lønnen til en militær pilot er vanligvis mellom $ 21.000 til $ 99.000 årlig.

Bedriftens Pilot
Nesten halvparten av bedriftene i USA har aktive fly avdelinger. Bedriftens luftfart står for nesten 75% av flyselskapene reise og bedriftsmarkedet piloter er ansvarlig for transport av virksomheten hoder, ledere og bedriftens bigwigs til ulike land for møter og business forslag. Lønnen til en bedrifts pilot avhenger av kompleksiteten av flyet en pilot flyr. Komplekse plan, som krever mye teknisk kompetanse, kommando høyere lønn (et gjennomsnitt på $ 100.000) og til å fly enkle plan er begynnerlønn $ 60.000. Kapteiner og første offiserer er de to typene piloter som kreves i bedriftens flyreiser. Hver flytur må få hjelp av en styrmannen. Lønnen for bedriftens piloter forfremmet til kaptein rangerer er mellom $ 41.000 (opprinnelig) til $ 130.000. De første offiserer med mye mindre teknisk ekspertise kan tjene mellom $ 21.000 til $ 100.000.

Flybransjen går ofte gjennom mange oppturer og nedturer, men er etterspørselen etter fagfolk piloter alltid høy. Ifølge den amerikanske regjeringen forskning, er det forventet at nesten 14000 piloter vil være nødvendig i USA innen utgangen av år 2016. Så se utsiktene til flysektoren, er det en lukrativ valg for studenter som ønsker å bli piloter. Melde deg på et akkreditert pilot trening instituttet er det første skritt mot realiseringen av drømmen å være en pilot. Lønnen varierer hvert år med økonomien varierende grunn oljepriser og andre finansielle faktorer, men disse faktorene er sekundære, som hele verden er berørt av lignende problemer, så hvis du har lyst til å fly, komme i gang med en gang! Lykke til!

Datamaskin Operator Job Description
Mest betalte jobber for kvinner
Spesialskole Lærer Lønn
Machinist Lønn
Jobber for Dog Lovers
Beste Karriere for 2012 og Beyond
Kriminolog Karriere Informasjon
Biokjemiker Lønn Range
Easy høyt betalte jobber
Hvordan bli en karriere rådgiver
Paraprofessional Lønn

Leave a Reply