Pilot Lønn

Den karriere som pilot har alltid vært en av de beste flyselskapet jobber. Bortsett fra å være en prestisjefylt og svært betaler karriere, er spenningen og eventyret uovertruffen. Imidlertid er mye hardt arbeid og målrettet innsats som kreves for å bli flyger.

Stillingsinstruks

Jobben innebærer flygende fly av forskjellige størrelser, for ledende flyselskaper. Før noen Flyturen tar av, innebærer en plikt for piloten å kontrollere om værforholdene er trygt og bidrar til å fly eller ikke. De skulder det viktigste ansvaret for å sikre sikkerheten til passasjerene og kabinpersonalet ansatte. Piloter er stadig i kontakt med lufttrafikktjenesten på hvert trinn av flyturen. De holder mottar veiledning knyttet til sikker flyging fra lufttrafikktjenesten og må forholde seg til ekstrem forsiktighet og åndsnærværelse under noen form for krise. En av de mest utfordrende situasjon for pilotene er ved nødlanding. Piloter må jobbe for lange timer og jobben kan være ganske stressende til tider.

Hvordan bli en pilot?

Kandidater som har fullført atten år, kan få en lisens ved å tømme undersøkelse utført av Federal Aviation Administration (FAA). Ideelt sett bør du ha fullført college utdanning og bør ha fullført de nødvendige flytimer for å bli pilot. Det er viktig å være fysisk form. En god visjon, høyt energinivå, evnen til å arbeide for lange timer, konsentrasjon, gode kommunikasjonsevner, lytteferdigheter og åndsnærværelse er viktige kvaliteter som gjør en vellykket pilot. På grunn av veksten i flysektoren, kan flyselskapet piloter med nødvendige lisenser finne plasseringer i anerkjente internasjonale flyselskaper og kan bli forfremmet basert på deres prestasjoner og ferdigheter.

Lønn Detaljer

Lønnen er svært attraktive og har klart å tiltrekke seg oppmerksomheten til kandidater interessert i å skrive flysektoren. Lønnen avhenger hovedsakelig instituttet som flygende kurset var ferdig, utdanningsbakgrunn kandidaten, antall års erfaring som flyger, hva slags fly som pilot flyr og organisasjonen hvor han er ansatt. Gjennomsnittslønnen, som per flere lønn undersøkelser er rundt USD 80 000 per år. Piloter som arbeider i internasjonale flyselskaper er kjent for å tjene mer enn de som jobber i innenriksrutene. Median lønn er USD 145 000 per år, som per lønn undersøkelser. Lønnen har vist en økende trend de siste årene. Selv lønn ble berørt på grunn av den økonomiske tilbakegangen i enkelte land, vekst og fremtidsutsikter for disse jobbene er lyse som per meningen fra arbeidsmarkedets eksperter. Bortsett fra en attraktiv lønn, har de rett til flere kvoter, frynsegoder, bonuser og fordeler som luksuriøs innkvartering, som gjør jobben sin mer lukrative. Med ca ti til tolv års kvalitet erfaring, kan lønnen krysse USD 130 000 mark. Noen piloter er også kjent for å tjene i overkant av USD 220 000 per år.

Dette er en stor karriere for talentfulle ungdommer, forutsatt at du har den nødvendige kvalifikasjoner og også den nødvendige stasjonen. Alle de beste for din karriere!

Medisinsk Karriere Informasjon
Jobber som betaler godt
Avslutt intervjuspørsmål
Høyt betalende jobber som involverer arbeider med barn
Federal Ytelser til ansatte
Athletic Trainer Job Description
Gode ​​karrierer å komme inn
Behandlende lege Lønn
Ulike Statsvitenskap Karriere
Arbeidsløse hevder ned, men tall kan være skjevt
Mest stabile arbeidsplasser i Amerika

Leave a Reply