Raskest voksende Karriere 2012

Tar karriere beslutninger på riktig måte er viktig for oss alle. Mange ganger, studenter ikke er fullt klar over de ulike karriere alternativer før dem, og de ender opp med å gjøre feil yrkesvalg uten mye tenkning. De raskest voksende karriere i 2012 er fra ulike deler av økonomien og rådgivning eksperter på å identifisere disse karriere alternativer er svært viktig. Her er en titt på noen slike karrierer.

Økonomisjefene
Finans ledere kan tjene mega dollar på grunn av den lovende oppgangen i finanssektoren. Disse finansielle ledere har jobbmuligheter i meglerhus, aksjefond, forsikringsselskaper, børser, etc. stort antall posisjoner for slike ledere blir skapt og dermed er dette en av de yrker som er raskt voksende. Lønningene tegnet av disse lederne er styrt av deres erfaring og kompetanse. I det hele tatt, kan Økonomisjef lønn være i størrelsesorden $ 80.000 til $ 160.000 per år. Dette er definitivt en av de mest spennende karrierer å få til.

Kirurger
Kirurger vil også inkluderes i de raskest voksende karriere i fremtiden av den enkle grunn at den samlede veksten i helsesektoren vil være gunstig for disse medisinske fagfolk. Kirurger bestått ut fra anerkjente medisinske skoler og høyskoler og har erfaring i kirurgi feltet er sterkt etterspurte. De kan få arbeid i private som vil som statlige sykehus og klinikker. Lønnen utvalg for kirurger kan være ganske stor også, alt fra noe mellom $ 80.000 til $ 375.000 per år.

Farmasøyter
Farmasøyter guide helsepersonell og pasienter om medisiner og er i stor etterspørsel på grunn av jevn vekst i bransjen. Farmasøyter passerer ut av store apotek skoler har gode arbeidsmarkedet i år. De som er interessert i forskning også kan tjene store lønn, mellom $ 75.000 til $ 125.000 per år.

Professorer
Undervisning kan være en av de raskest voksende karrierer i utdanningssektoren, vurderer det økende antallet studenter melde for høyere utdanning. Ved å bli en professor i svært konkurransedyktige studier som ledelse, ingeniørfag eller medisin, kan du tjene en kjekk lønn. Åpninger for professorer vil forbli stabil og sysselsetting utsiktene er også lyse. En professor som arbeider for et stort universitet kan trekke noe mellom $ 70,000 til $ 130.000 per år.

Tekniske forfattere
Jobben til en typisk teknisk forfatter er å forberede bruksanvisninger og hjelp til programvarepakker. Tekniske forfattere er ansatt i programvareindustrien og har også ledige stillinger i andre sektorer vurderer sin utdanningsbakgrunn. Dette er ett av disse feltene som kan betale deg ganske bra i det lange løp også. Tekniske forfattere kan forvente lønn mellom $ 40,000 til $ 60,000 først og deretter opp til $ 100.000 per år etter betydelig erfaring.

Noen mer hurtigvoksende Karriere
Her er en liste over noen flere karrierer for unge kandidater som er egnet til boom i fremtiden, som spådd av Bureau of Labor Statistics (BLS):
Bioingeniører
Nettverkssystemer og datakommunikasjon analytikere
Hjem helse hjelpere
Personlige og hjemmetjenester hjelpere
Finansielle sensorer
Medisinske forskere, unntatt epidemiologer
Lege assistenter
Hudpleie spesialister
Biokjemikere og Biophysicists
Atletisk trenere
Fysioterapeut hjelpere
Tannpleiere
Veterinær teknologer og teknikere
Tannhelsesekretærer
Dataprogrammer ingeniører, programmer
Medisinske assistenter
Fysioterapeut Assistenter
Veterinærer
Self-berikelse utdanning lærere
Compliance offiserer, bortsett landbruk, bygg og anlegg, helse og sikkerhet, og transport
Ergoterapeut hjelpere
Miljømessige ingeniører
Apotekteknikeren
Dataprogrammer ingeniører, systemprogramvare
Survey forskere
Fysioterapeuter
Personlige finansielle rådgivere
Miljømessige teknikere
Ergoterapeut assistenter
Trenere og aerobic instruktører

Alle disse karrierer er høyt betalende seg og kan tilby en god lang tid karriere. For å lage et merke for deg selv, må du ha evner, interesse og vilje til å lykkes. Så, tenke over alle disse punktene og ta de riktige karriere avgjørelsen. Husk å se etter trivsel som en stor kriterier for å arbeide i et selskap, som interesse for jobben vil bare hjelpe deg å utmerke seg i den. Lykke til!

Jobber Arbeide med funksjonshemmede barn
Medisinske Jobber i etterspørselen
Skole Lærer Lønn
Gjennomsnittlig lønn for en MBA Graduate
Non-lærerjobber for lærere
IT-direktør Job Description
Spesialskole Lærer Lønn
Fremgangsmåte for å bli lærer
Census Bureau Jobs
Athletic Trainer
Online veiledning Jobs

Leave a Reply